Η Ριάνα θρηνεί τις χαμένες της καμπύλες

newego_LARGE_t_821_105659816_type12364

Κλαίει και οδύρεται η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος και ζητά πίσω τη… θηλυκότητά της!

Τις απόψεις της Μίλα Κούνις (Mila Kunis) που στεναχωριέται για τα χαμένα της "πιασίματα" φαίνεται ότι μοιράζεται η Ριάνα (Rihanna), η οποία στεναχωριέται που πια "δεν έχει βυζάκια ποπό".

Έξι χρόνια έχουν διαφορά μεταξύ τους οι δύο αυτές φωτογραφίες της Ριάνα. Το 2006, η διάσημη τραγουδίστρια ήταν σαφώς πιο... στρογγυλή ενώ σήμερα φαίνεται κάπως πιο "τηλεγραφόξυλο" -και δεν της αρέσει κιόλας! newego_LARGE_t_821_105659827_type11759

Η 23χρονη σταρ που έχασε αρκετά κιλά με την δίαιτα των πέντε στοιχείων (Five Factor Diet) μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) και παραδέχτηκε ότι παρόλο που έχει σταματήσει το πρόγραμμα, συνεχίζει να χάνει βάρος και δεν της αρέσει καθόλου.

"Από τότε που ξεκίνησα στην περιοδεία, εννοείται ότι σταμάτησα τη δίαιτα γιατί με το τρέξιμο που είχαμε δεν μπορούσα να προγραμματίσω τίποτα", ομολόγησε η Ριάνα τονίζοντας όμως ότι συνεχίζει να αδυνατίζει.

"Είναι πολύ ενοχλητικό πραγματικά, γιατί τώρα δεν έχω καθόλου ποπό ούτε και στήθος. Όχι ότι είχα και πολύ έτσι και αλλιώς δηλαδή", αστειεύτηκε η σταρ εκνευρισμένη γιατί "τρώει τα πάντα".

Το όλο θέμα έρχεται στο προσκήνιο μετά τις δηλώσεις του πατέρα της ότι την τελευταία φορά που την είδε του φάνηκε λίγο πιο… χοντρή. Ε, όχι και έτσι… Έχουμε μάτια και βλέπουμε!

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τη Ριάνα στην επιτυχία της "Man down" σε ένα βίντεο κλιπ που συζητήθηκε πολύ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου