Ζώδια: 18/3 - 24/3

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Κατάσταση αναμονής

Η επιρροή της νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον Κριό, σε σύνοδο με τον Ουρανό, δεν ευνοεί τις εκκινήσεις και την υλοποίηση σχεδίων, αφού το πλαίσιο της ανάδρομης πορείας Ερμή και Άρη δεν βοηθά για κάτι τέτοιο. Ωστόσο είναι ιδανική για να συλλάβουμε ιδέες και στόχους. Η υλοποίηση από Απρίλιο!

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Το Σύμπαν σάς κάνει δώρο μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Εγκαίνια, μεταφορικά, σε μια νέα ζωή που σιγά σιγά θα διαμορφωθεί ή εγκαίνια, κυριολεκτικά, σε μια νέα κατάσταση, ένα νέο εγχείρημα που μπορεί να εμπεριέχει και το ρίσκο του. Οι εκκινήσεις για εσάς είναι σαν το οξυγόνο, σας δίνουν ζωή και σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Μόνο φροντίστε να μην τοποθετήσετε την ημερομηνία έναρξης των σχεδίων σας μέσα στον Μάρτιο. Είναι προτιμότερο να περιμένετε για μετά τις 14/4.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικές επιτυχίες.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας με απώτερο σκοπό να γλυκάνει το κλίμα, να ενισχύσει τις δημόσιες σχέσεις σας και να τονώσει τα ερωτικά σας. Φροντίστε την εικόνα σας προς τα έξω και ανανεωθείτε όσο και όπου μπορείτε. Αν σκέπτεστε ένα ραντεβού, μια συνέντευξη ή κάτι που θα βελτιώσει τα επαγγελματικά σας, μπορείτε να το πράξετε άφοβα, χωρίς να το διατυμπανίσετε, με τη νέα Σελήνη! Επίσης είναι ιδανική περίοδος να πάρετε ανθρώπους με το μέρος σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε την υγεία σας.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Αν είχατε σκοπό να επιλύσετε κάτι δύσκολο, να προτείνετε μια ιδέα, να κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον της δουλειάς ή του σπιτιού, προγραμματίστε το τώρα. Υποχρεώσεις, ευθύνες, πίεση και κούραση αυξάνονται, ενώ μειώνονται οι ελεύθερες ώρες και κυρίως οι ελεύθερες επιλογές. Προσοχή θα χρειαστεί στις αποφάσεις (θα κληθείτε να λάβετε αρκετές) και σε αυτά που λέτε ή κάνετε μετά τις 23/3, που ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά ανάδρομος στους Ιχθύς.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Το βάρος πέφτει στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής καταξίωσης, όπου πιθανόν να έχετε εξελίξεις ή νέα ξεκινήματα. Πάρτε πρωτοβουλίες, ζητήστε υποστήριξη από το περιβάλλον σας, σκεφτείτε ιδέες που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στο μέλλον, τολμήστε και σκεφτείτε εναλλακτικά. Ο Δίας, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε θετική προς το ζώδιό σας θέση, αγαπά τις αλλαγές και τις ευνοεί. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για τις μεταβολές που θα έρθουν μέχρι τα γενέθλιά σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διασκεδάστε με φίλους.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά, καθώς μετά τη νέα Σελήνη στις 22/3, που είναι εξαιρετικά ευνοϊκή προς εσάς, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας θα χαλαρώσουν και θα ξαναβρείτε το κέφι και την αισιοδοξία σας. Αν ένας από τους στόχους σας είναι να ξαναγυρίσετε στα θρανία, για κάποιο μεταπτυχιακό, σεμινάριο ή οτιδήποτε άλλο που θα βοηθήσει στην επαγγελματική σας καταξίωση, κάντε το τώρα. Το ίδιο ισχύει και για ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις ή ταξίδια.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κυνηγήστε τα επαγγελματικά.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Τα οικονομικά είναι πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων. Η νέα Σελήνη με όψη με τον Ουρανό φέρνει ίσως αναπάντεχα ή απρόσμενα νέα σχετικά με το ίδιο θέμα. Ίσως και χρήματα που σας όφειλαν να επιστραφούν ή μπορεί να γίνονται απαιτητές τώρα κάποιες οφειλές σας προς τρίτους. Όπως και να έχει, θα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα στον λογαριασμό σας. Μαζί με τα οικονομικά αναμοχλεύονται και τα ερωτικά σας, αλλά μάλλον προς το παρόν μένετε στις υποσχέσεις και στα λόγια.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διευθετήστε τα οικονομικά.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Έχει ξεκινήσει μια χρονική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα αρχίσουν να μπαίνουν και κυρίως να μένουν κάποια χρήματα στην τσέπη σας. Η νέα Σελήνη στις 22/3 απέναντί σας ανοίγει νέους δρόμους και στον τομέα των ερωτικών, φέρνοντας ένα νέο πρόσωπο στο προσκήνιο, καθώς και την αναθέρμανση των συναισθημάτων σας για την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή μια διαφορετική θεώρηση του γάμου σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ερωτευτείτε κεραυνοβόλα!

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Αφροδίτη και Δίας στον Ταύρο εξακολουθούν να ευνοούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Μάρτιος είναι από τους πιο αβανταδόρικους μήνες σε θέματα προσωπικών σχέσεων. Ωστόσο η νέα Σελήνη στον Κριό στρέφει την προσοχή σας στους τομείς υγείας και εργασίας. Είναι πιθανό να υπάρχουν νέα δεδομένα στην επαγγελματική σας καθημερινότητα, ενώ ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάτι για τη διατροφή, την άσκηση και γενικώς για τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασής σας με πιο δραστικό τρόπο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσέξτε τη φυσική κατάσταση.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Η νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει στη ζωή σας ένα νέο άτομο ή μια ενδιαφέρουσα νέα φιλική σχέση. Για τους ήδη δεσμευμένους, η νέα Σελήνη βοηθάει να εστιάσετε την προσοχή και τη φροντίδα σας στον σύντροφό σας. Αν σας έχει λείψει η διασκέδαση, αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να βγείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να ταξιδέψετε. Προσοχή στις λεπτομέρειες –ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί επικοινωνίες και μετακινήσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Απολαύστε χαλαρές στιγμές.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι προτεραιότητες της εβδομάδας με τη νέα Σελήνη στον Κριό να δημιουργεί νέες προϋποθέσεις και συνθήκες. Εξελίξεις σχετίζονται με μια μετακόμιση ή αλλαγή περιβάλλοντος κατοικίας ή δουλειάς, με διάφορες επιδιορθώσεις ή ανακατασκευές στον χώρο σας ή κάποια κινητικότητα σχετικά με την οικογένειά σας (κάποιος μπορεί να φεύγει, ένα νέο μέλος να προστίθεται). Διαφορά μπορεί να δείτε και στα οικονομικά σας με ουρανοκατέβατα έσοδα ή έξοδα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θέστε νέους στόχους.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Οι ιδέες σας είναι πολλές και πιάνουν τόπο, αφού όσοι τις ακούνε είναι πρόθυμοι να τις ασπαστούν και να τις ενισχύσουν. Ο οργασμός ιδεών, σκέψεων και εμπνεύσεων είχε χρόνια να κάνει την εμφάνισή του και πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε. Όμως νιώθετε ακόμη αρκετά πιεσμένοι στα οικονομικά, ενώ ίσως υπάρχει και ένα ζήτημα υγείας που σας ταλαιπωρεί το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη στην Παρθένο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεχθείτε μια θετική πρόταση.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Τα επαγγελματικά, αλλά και οι οικονομικές προοπτικές σας ενισχύονται από τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό στις 22/3 και μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας. Ο τομέας που αντιπροσωπεύει τα υλικά αγαθά εκφράζει και τα βαθιά ριζωμένα αισθήματά μας, αλλά και όσα θεωρούμε αξιόλογα στη ζωή. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας χαρίσει κάτι το οποίο θεωρούσατε σημαντικό και θα θεμελιώσει μια νέα δραστηριότητα που μπορεί μακροπρόθεσμα να φέρει κέρδη.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οπλιστείτε με αυτοπεποίθηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου