Ζώδια: 11/3 - 17/3

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Ανάδρομος Ερμής και φρένο

Σύνθετη εβδομάδα, με το μεγάλο τρίγωνο ανάμεσα σε Άρη στην Παρθένο, Δία στον Ταύρο και Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω να δηλώνει ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις και την ανάδρομη από αύριο πορεία του Ερμή στον Κριό να δημιουργεί καθυστερήσεις, ασυνεννοησία και εμπόδια στα νέα ξεκινήματα.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Ο Μάρτιος είναι ρευστός μήνας, κυρίως εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας, που μπερδεύει τα πράγματα. Αντισταθείτε στην επιθυμία σας για σημαντικές αγορές αυτή την περίοδο, ειδικά αν πρόκειται να αγοράσετε ηλεκτρονικές συσκευές ή αυτοκίνητο, ενώ αν πρέπει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο προτιμήστε τον επόμενο μήνα. Το μόνο που μπορείτε με ασφάλεια να αρχίσετε από αύριο είναι καλύτερη διατροφή και άσκηση. Οικονομικά κάτι αρχίζει να κινείται, ενώ και στα ερωτικά το κλίμα βελτιώνεται.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανάσα στα οικονομικά.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Μάρτιος είναι ο μήνας που πρέπει να εκμεταλλευθείτε για να θέσετε τα σημαντικότερα σχέδιά σας σε εφαρμογή, να κερδίσετε πόντους στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή σας και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Θέματα συμφωνιών και υπογραφών που επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή αφήστε τα για τα μέσα Απριλίου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας τονίζει την ανάγκη για συντροφικότητα, δημιουργεί επιθυμίες να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας και δρομολογεί νέες, συμφέρουσες συνεργασίες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, στην ανάδρομη τροχιά του, μπλοκάρει θέματα που αφορούν τα νέα σχέδιά σας, καθιστώντας τον Μάρτιο ακατάλληλο για εκκινήσεις ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το κύριο βάρος της προσοχής σας πέφτει στα θέματα της προσωπικής σας εξέλιξης και εκεί μπορείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα ή να επιτύχετε κάποια πρόοδο. Αποφύγετε κλείσιμο συμφωνιών ή υπογραφές εγγράφων και προετοιμαστείτε καλύτερα για να παρουσιάσετε τα σχέδιά σας από τα μέσα Απριλίου.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συναντηθείτε με φίλους.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Η εβδομάδα μπορεί να σας εκνευρίσει, αφού ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό ταράζει τα νερά στον τομέα της καριέρας. Για κάποιους από εσάς ίσως υπάρξουν σημαντικές αλλαγές τις οποίες μπορεί άμεσα να νιώσετε (ειδικά οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου), μπορεί όμως απλώς να πάρετε ένα μήνυμα και το τελικό ξεκαθάρισμα να γίνει τον Απρίλιο. Πάντως, αν πρέπει να αλλάξετε δουλειά, φροντίστε η καινούργια να ξεκινήσει μετά τις 14/4 –μη βιαστείτε να κάνετε εκκινήσεις μέσα στον Μάρτιο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικές προτάσεις.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Αρκετή κινητικότητα παρατηρείται στον επαγγελματικό τομέα και δεν είναι καθόλου απίθανο να αρχίσετε να συζητάτε τις πιθανότητες μιας νέας συνεργασίας ή ενός νέου ξεκινήματος στη δουλειά. Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, όπως ανάδρομος είναι και ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης. Από τις 14/4 και μετά μπορείτε και να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι νέο με ασφαλέστερες προδιαγραφές επιτυχίας. Η εβδομάδα φέρνει πίεση και στον οικονομικό τομέα και απαιτεί σωστή διαχείριση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συζητήσεις στη δουλειά.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Τώρα μεγιστοποιείται η εύνοια της θέσης του Δία και της Αφροδίτης από τον Ταύρο, καθώς δημιουργούν θετικές όψεις με τον Άρη στο ζώδιό σας και τον Πλούτωνα, προσφέροντάς μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στα επαγγελματικά και στα προσωπικά. Ευκαιρία για νέες γνωριμίες και  χαλάρωση. Μετά τις 21/3 θα έχετε περισσότερη δουλειά και υποχρεώσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή, προσέξτε τα ψιλά γράμματα στα οικονομικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Ιδιαίτερα έντονη η νέα εβδομάδα, αφού από τις 12/3 και μετά αρχίζει να σας επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό, που σηματοδοτεί αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Για κάποιους αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι ήδη ορατή, κάποιοι άλλοι πρέπει να περιμένετε τον Απρίλιο για να δείτε αλλαγές. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών δεν θα μείνετε ανεπηρέαστοι, καθώς υπάρχει έξτρα επιβάρυνση από τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Στο επίκεντρο νέες σχέσεις, συνεργασίες και το τέλος ενός κύκλου εμπειριών.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια οικονομική ανάσα.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Ο Μάρτιος έχει κάτι το έντονα ερωτικό. Δίας και Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου σάς κάνουν πόλο έλξης, γι’ αυτό κινητοποιηθείτε! Και παρ’ ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή, επειδή μετά τις 23/3 θα βρίσκεται σε πιο φιλική θέση προς το ζώδιό σας μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για κοντινά ταξιδάκια αναψυχής ή επαγγελματικού χαρακτήρα. Νέα σχέδια και συμφωνίες, πάντως, καλό είναι να αναβληθούν για τον Απρίλιο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στιγμές συντροφικότητας.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ο Μάρτιος έχει τις εντάσεις του, αλλά τουλάχιστον αυτή η εβδομάδα δεν σας προβληματίζει τόσο πολύ. Το κύριο άγχος σας είναι η πορεία μιας σχέσης. Οι προσφορές αυτόν τον μήνα θα είναι αρκετές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, θα πρέπει όμως να ακονίσετε την κρίση σας και να μη βιαστείτε να απαντήσετε θετικά ή αρνητικά πριν από τις 14/4, ώστε να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές να κυλήσουν όλα ομαλά –αυτή τη στιγμή με ανάδρομο Ερμή και ανάδρομο Άρη δεν υπάρχουν.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Η καινούργια εβδομάδα σάς προσφέρει ευκαιρίες να δώσετε νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή: νέες γνωριμίες, φλερτ και πάθη είναι πιθανά με τις καλές όψεις της Αφροδίτης και του Δία από τον Ταύρο με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές μπορεί να βοηθήσουν και τα επιχειρηματικά σχέδια, βελτιώνοντας τον οικονομικό τομέα. Το μόνο που οφείλετε να προσέχετε είναι ό,τι σχετίζεται με γραφειοκρατικά θέματα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε με το ΙΧ.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Με την πορεία της Αφροδίτης και του Δία στον Ταύρο και τις πολύ θετικές όψεις που σχηματίζουν με Άρη και Πλούτωνα νιώθετε μεγαλύτερη ανακούφιση και αισιοδοξία, η οποία καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα θα κορυφώνεται. Αν είχατε προβλήματα με τον χώρο του σπιτιού είτε με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, τώρα θα αρχίσουν να υποχωρούν. Οικονομικά μπορεί να υπάρχουν κάποιες προοπτικές, αλλά το χρήμα δεν μπαίνει στην τσέπη σας πριν από τον Απρίλιο, γι’ αυτό προσοχή στη διαχείριση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε το εισόδημά σας.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Η εβδομάδα είναι σχετικώς ήπια, αλλά έχει και έναν χαρακτήρα προπαρασκευαστικό. Αρχίζετε να μυρίζεστε κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά, οι οποίες ίσως λάβουν χώρα από τον ερχόμενο μήνα. Προσπαθήστε να πάρετε με το μέρος σας συνεργάτες και φίλους ώστε να έχετε τα νώτα σας καλυμμένα λίγο αργότερα που θα το χρειαστείτε. Ευτυχώς η ευνοϊκή θέση Αφροδίτης Πλούτωνα Δία σάς δίνει αυτή την εβδομάδα τα εχέγγυα για μια καλύτερη έκβαση των θεμάτων σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεχθείτε υποστήριξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου