Η νέα μανία των stars! Ποιες αγαπούν την... αφέλεια!

bangs_h_633_451

Πριν λίγες μέρες σου είχαμε πει ότι το πιο hot αξεσουάρ στα μαλλιά είναι οι κορδέλες. Γράψε λάθος! Μέσα σε ένα μήνα τα πάντα ανατράπηκαν και το νέο hot αξεσουάρ μαλλιών έγιναν οι αφέλειες!

Τον δρόμο έδειξαν οι stars οι οποίες έκλεισαν μέσα στον Ιανουάριο ραντεβού με τον κομμωτή τους και με μια απλή κίνηση άλλαξαν το hair look τους. Αν, λοιπόν, διανύεις την "θέλω μια ανώδυνη αλλαγή στα μαλλιά μου" περίοδο, απλώς θέλεις ένα μικρό κίνητρο- σπρώξιμο, στο δίνουμε! Ιδού οι stars που έκοψαν αφέλειες τελευταία!

Jessica Biel

jessicabiel

Την περασμένη Κυριακή η Jessica Biel εμφανίστηκε με τον συμπρωταγωνίστη της στο 7th Heaven, Beverly Mitchell και με ολοκαίνουριο haircut! Η Jessica έκοψε τα μαλλιά της σε μακριές και πυκνές αφέλειες που έφτασαν στο ύψος των ματιών της και κάλυπταν τα φρύδια της. Πολύ όμορφη αλλαγή για μια star με ολόισια και λαμπερά μαλλιά. Αν μη τι άλλο, δεν θα ταλαιπωρείται με το καθημερινό styling!


Taylor Swift

spl339779_001

Πολύ πριν την Jessica Biel, η Taylor Swift είχε προνοήσει να κόψει τις δικές της αφέλειες. Η Taylor μάλιστα, κοινοποίησε το ολοκαίνουριο hair cut της μέσα από το photo που ανέβασε στο twitter.

taylor_swift

Η Taylor Swift με και χωρίς αφέλειες. Αλήθεια, πώς την προτιμάς περισσότερο;

Reese Witherspoon

reese_witherspoon

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Reese Witherspoon έκοψε αφέλειες. Την τελευταία φορά ήταν το 2007 όπου μετά τον χωρισμό της με τον Ryan Phillippe εμφανίστηκε πιο όμορφη από ποτέ στα Golden Globes. Τότε το έκανε για να ανανεωθεί. Τώρα, το έκανε για να καλύψη μια ουλή που προκλήθηκε από πρόσφατο τρακάρισμα που είχε. Η Reese εμφανίστηκε με το νέο της haircut στις 27 Ιανουαρίου στο αεροδρόμιο του Παρισιού ενώ τον λόγο για τον οποίο έκοψε αφέλειες τον αποκάλυψε μόλις προχθές στο show του Graham Norton.


Smart tip από την Reese Witherspoon: έχεις κάποιο σημάδι που θέλεις να καλύψεις; Έχεις ρυτιδούλες και δεν θες να κάνεις botox; Κόψε αφέλειες!


Olivia Wilde

olivia_wylde

Μια άλλη εκδοχή της αφέλειας είναι και η βαριά φράντζα! Και για να το κάνεις εικόνα, σου λέω ότι την ιδανική φράντζα απέκτησε μόλις η Olivia Wilde. Η τελευταία αγαπά έτσι κι αλλιώς τις φράντζες αλλά στις 6 Ιανουαρίου απογείωσε το look της. Ο φωτογραφικός φάκος την εντόπισε να βγαίνει από το Andy LeCompte Salon στο Hollywood. Κι εδώ η Olivia μας αποδεικνύει ότι η αφέλεια ή η βαριά φράντζα ταιριάζει απόλυτα και με ένα μακρύ καρέ. 

Kim Kardashian

kim_kardashian

H Kim Kardashian υποδέχθηκε το 2012 με νέο look ενώ λίγο πριν είχε γράψει στο twitter της: "Θέλω ένα νέο στιλ γι' απόψε. Μήπως να κάνω αφέλειες;" Το ίδιο βράδυ είχε πάρει την απόφαση. Βέβαια, την επόμενη μέρα εμφανίστηκε χωρίς αυτές, οπότε ήταν αυτονόητο ότι φόρεσε κουμπωτές αφέλειες.

Οπότε, αν θέλεις να κάνεις αυτή την beauty αλλαγή αλλά δεν είσαι τόσο αποφασισμένη κλέψε την ιδέα της Kim!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου