Οι anonymous χάκαραν το site του υπ. δικαιοσύνης στην Ελλάδα

anonymous

Πρόσωπα των ημερών; Star; Ρομπέν των Δασών ή καλύτερα των παγκοσμιοποιημένων Πόλεων; Όποιοι κι αν είναι, όπως και αν τους χαρακτηρίσουμε ή τους αναλύσουμε, οι Anonymous «χτύπησαν» την Παρασκευή τα ξημερώματα στις 6 η ώρα, την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Είναι η γνωστή ομάδα των πολιτικοποιημένων χάκερ των «Anonymous», που είχαν τόσο παρέμβαση στο Λονδίνο, όσο και στις ΗΠΑ και χρειάστηκαν μεγάλα μέσα για να τους κάνουν να σωπάσουν. Οι επισκέπτες του site του υπουργείου άκουγαν ένα ηχογραφημένο μήνυμα της διεθνούς διαδικτυακής οργάνωσης, η οποία κατηγορούσε την κυβέρνηση της Ελλάδας ότι έχει κάνει πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά για τα οποία εξελέγη ενώ έχει καταλύσει τη δημοκρατία και έχει αναγκάσει το λαό να υποφέρει.


«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει αραιωτικά», ανέφεραν στο μήνυμά τους οι χάκερ μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία τέθηκε εκτός λειτουργίας μόλις έγινε αντιληπτή η εισβολή.

Capture1
«Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν, εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους. Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης. Μη φοβάστε τις κυβερνήσεις σας, αυτές θα έπρεπε να φοβούνται εσάς» έλεγε ο εκφωνητής φορώντας τη μάσκα Γκάι Φοξ και το κοστούμι του εκδικητή απ την ταινία V for Vendetta για να καταλήξει «Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας, αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο. Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε».

Capture2
Οι Anonymous ανέφεραν ότι το χτύπημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης είναι «μόνο η αρχή» και έδωσαν διορία δύο εβδομάδων» στην Ελλάδα να εγκαταλείψει τη συνθήκη ΑCTA, προειδοποιώντας με νέες επιθέσεις ακόμα και σε μέσα ενημέρωσης. Ναι, ναι, είναι παράνομοι, αλλά κάτι γλύκανε μέσα μου. Έτσι και αλλιώς στο όνομα του νομού η παρανομία οργιάζει στον τόπο μας, πια. Εύχομαι να μπουν σε κομπιούτερ που έχουν περασμένα τα χρέη μας και να κάνουν όλα γυαλιά καρφιά. Μόνο προς Θεού, μη μπουν σε τίποτα λογισμικά που χρωστάνε σε μας δεδουλευμένα και κάνουν κάνα delete. Σε τελευταία ανάλυση ας επικοινωνήσουν βρω παιδί μου, να τους κάνουμε μια λίστα, με τι να σβήσουν η όχι. Άσε που αν κατέβουν στις εκλογές εγώ αυτούς θα ψηφίσω!

 

Το μήνυμα που μετέδωσαν :

 

Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ο λαός σας σας επέλεξετε να λειτουργείτε δια λογαριασμού του για να εκφράσετε τις επιθυμίες και έχετε αποτύχει ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τη σκοτώσατε. Οι ίδιοι οι πολίτες σας σάς μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Επιβάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να υποδουλώσουν τον λαό σας, οικονομικά και πολιτικά.

Οι πολίτες σας πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται. Τι κρίμα. Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές που ζητούν την απονομή της δικαιοσύνης.


… Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν.


Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο
Είμαστε οι Anonymous…. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε… έπρεπε να μας περιμένετε. Οι λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους λαούς

 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου