Ζώδια: 20/2 - 26/2

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Αναπτερωμένο ηθικό

Η νέα Σελήνη στις 22/2 στους Ιχθύς δημιουργεί όψεις με Ποσειδώνα και Δία που αναζωπυρώνουν όνειρα, πίστη, ελπίδες και προσδοκίες –βέβαια, υπό την ποσειδώνια επιρροή, κάποια εξ αυτών θα μείνουν απλώς αυταπάτες. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη περίοδος που διανύετε σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο ψυχολογικό, αλλά ο Φεβρουάριος δεν στερείται εντελώς εύνοιας και τύχης. Βλέπετε, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ως τις αρχές Μαρτίου φροντίζει να αναπτερώνει το ηθικό σας. Ανατροπές και εμπόδια μέσα στο ίδιο σας το σπίτι ή στη δουλειά μπορεί να σας αποδυναμώσουν ψυχολογικά και σωματικά. Είναι άλλωστε η περίοδος που πλήττεται ακόμη και η υγεία σας. Υπομονή λοιπόν, η άνοιξη θα φέρει καλύτερες ημέρες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κλείστε έναν κύκλο.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Ο Φεβρουάριος είναι αρκετά ευνοϊκός μήνας και σας βοηθά να χαράξετε μια διαφορετική πορεία στη ζωή σας, καθώς και να θέσετε νέους στόχους. Τώρα και θα εμπνευστείτε αλλά και θα θέσετε σε εφαρμογή νέα σχέδια, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Άλλωστε αυτό που σας καίει περισσότερο είναι να είστε δημιουργικοί διαφυλάττοντας παράλληλα και την οικονομική σας ασφάλεια. Ταυτόχρονα η νέα Σελήνη στους Ιχθύς εκπληρώνει προσδοκίες, ενώ βελτιώνει και την ψυχολογία στον ερωτικό τομέα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια ρομαντική εξόρμηση.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Λίγο πιεστική η νέα Σελήνη που εγκαινιάζει την εβδομάδα για εσάς, ειδικά στον τομέα της καριέρας! Νέα δεδομένα, κάποιες ανακατατάξεις που σας βγάζουν από μια ρουτίνα που είχατε συνηθίσει στον χώρο της δουλειάς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 22/5, αλλά και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους προϊσταμένους σας ή ακόμη και από εσάς τους ίδιους απέναντι στον εαυτό σας. Το ξεκίνημα μιας νέας δουλειάς, έστω και εποχικής, είναι πάντως η θετικότερη εξέλιξη που μπορεί να σημαδέψει την εβδομάδα σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια επαγγελματική πρόταση.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Ο Φεβρουάριος είναι απαιτητικός για όλους και μάλλον δεν θα αποτελέσετε εξαίρεση. Μολονότι η νέα Σελήνη μπορεί να είναι εξαιρετικά ευνοϊκή, τουλάχιστον για κάποια θέματα όπως οι σπουδές, οι πνευματικές εργασίες, τα ταξίδια και οι συμφωνίες, θα υπάρξουν και άλλες, πιο δυσαρμονικές επιρροές από τον Άρη, που δεν θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε. Τα υπερβολικά συναισθήματα (από το απόλυτα χαρούμενο και αισιόδοξο ως το απόλυτο μαύρο και απαισιόδοξο) θα εναλλάσσονται συνεχώς.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να αποδράσετε!

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Έντονη επιρροή στην ψυχολογία σας θα έχει αυτή η εβδομάδα, αφού τα γεγονότα, είτε σας επηρεάζουν άμεσα είτε έμμεσα, θα περνούν πρώτα από την καρδιά και μετά από το μυαλό σας. Η νέα Σελήνη πάντως στρέφει το ενδιαφέρον σας σε πρακτικά και μάλλον υλικά ζητήματα και κυρίως στα οικονομικά. Κάποια αύξηση των εισοδημάτων σας ή χρήματα που σας οφείλονταν και τώρα μπαίνουν στην τσέπη σας είναι τα θετικά σενάρια της περιόδου. Ακόμη και ένας διακανονισμός για μια δική σας οφειλή θα έχει θετική τροπή.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε τα οικονομικά.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Η απαισιοδοξία και η απογοήτευση –που στο παρελθόν είχαν λόγο ύπαρξης, αλλά τώρα όχι– έχουν γίνει δεύτερη φύση σας. Δεν εξηγείται αλλιώς η τόση αγωνία για το αύριο! Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας δεν ενισχύει όσο θα θέλατε την αισιοδοξία σας, ωστόσο αυτό δεν θα κρατήσει πολύ. Η εβδομάδα, με μια νέα Σελήνη απέναντί σας, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει νέα δεδομένα και σας δίνει, αν μη τι άλλο, ελπίδα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκινήσετε κάτι νέο.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Νευρική και λίγο άστατη η εβδομάδα στο ξεκίνημά της, και αυτό μπορεί να σας κουράσει αρκετά, τουλάχιστον στις καθημερινές δοσοληψίες. Σκεφθείτε όμως ότι αν τα βγάλετε πέρα και αυτό το περίεργο διάστημα, μετά καθαρίσατε για πολύ καιρό, καθώς από την άνοιξη και έπειτα διαφοροποιούνται πολλά στη ζωή σας. Αυτή η εβδομάδα πάντως στρέφει το ενδιαφέρον σας είτε στον τομέα της υγείας είτε στον τομέα της δουλειάς. Σε κάποιον από τους δύο θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε το σώμα σας.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Ο Φεβρουάριος ευνοεί τη διάθεση και την ανάγκη σας να επιχειρήσετε αλλαγές. Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς δημιουργεί προϋποθέσεις για νέες ερωτικές γνωριμίες, επισημοποίηση σχέσεων και απόκτηση απογόνου, αν είναι στα σχέδιά σας. Πρόκειται ίσως για μια από τις καλύτερες περιόδους και για τα επαγγελματικά σχέδιά σας, ιδιαίτερα αν χρειάζεστε την εύνοια τρίτων ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βγείτε από το καβούκι σας!

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Μολονότι δεν πρόκειται για τον πιο εύκολο μήνα του έτους για εσάς, παρηγορηθείτε από το γεγονός ότι θα είναι ένα διάστημα που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τις αλλαγές που θέλετε να εφαρμόσετε στη ζωή σας. Η εβδομάδα στρέφει πάντως το ενδιαφέρον σας σε χωροταξικά θέματα, είτε αφορούν το σπίτι είτε τον χώρο της δουλειάς ή ακόμη και την οικογένειά σας. Μια νέα εκκίνηση σε έναν επαγγελματικό χώρο ή μια απόφαση για μετακόμιση είναι από τα πιθανά σενάρια που μπορεί να πραγματοποιηθούν.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Μεταβατικός μήνας ο Φεβρουάριος. Δεν παρέχει τίποτε δεδομένο, ενώ κρύβει αγωνία και ερωτηματικά. Σας δίνει ωστόσο ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή. Βλέπετε, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας ανοίγει τον δρόμο και ο ανάδρομος Άρης σάς εμποδίζει να πάρετε αυτό που πρέπει τώρα. Πότε γκάζι λοιπόν και πότε φρένο, αλλά προς το παρόν επιλέγετε την αδράνεια.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προωθήστε τη δουλειά σας.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Αρκετά πιο βοηθητική, άνετη και σχεδόν τυχερή θα είναι η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς φροντίζει να σας κάνει ενέσεις αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας και να διώξει μακριά την απελπισία ή την απαισιοδοξία στην οποία είχατε περιπέσει το προηγούμενο διάστημα. Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται μάλιστα στους Ιχθύς αναμένεται να αποδειχθεί και ιδιαίτερα τυχερή για πάσης φύσεως οικονομικές τακτοποιήσεις: από το να κερδίσετε κάποια χρήματα ως να κάνετε μια αγοραπωλησία.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αυξήστε το εισόδημά σας.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Ειδικά αυτή την εβδομάδα οι καλοί οιωνοί είναι πιο έντονοι. Τώρα πρέπει να τους αξιοποιήσετε από όλες τις απόψεις και σε όλα τα ζητήματα, αφού η εβδομάδα ξεκινά με μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας που φέρνει εύνοια σε πολλούς τομείς. Νέοι στόχοι, νέες σχέσεις και συνεργασίες, καινούργια όνειρα που μπορεί να σχετίζονται και με την οικογένεια ή το σπίτι σας, καθώς και ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι τα «δώρα» της νέας Σελήνης και πρέπει να τα εκμεταλλευθείτε στο έπακρο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ταξιδέψετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου