Γυναικεία υπόθεση ο τελικός του Dancing

newego_LARGE_t_1401_105613811_type12364

Χωρίς καμία έκπληξη, ο μεγάλος τελικός του Dancing on ice θα είναι… γυναικεία υπόθεση! Ιωάννα Πηλιχού και Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα είναι τελικά οι δύο celebrities παίκτριες που θα διεκδικήσουν την πρωτιά και μεταξύ μας δεν μας κάνει και καμιά εντύπωση.

Στο τελευταίο skate off βρέθηκαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς και παρόλο που η επιτροπή είπε τα καλύτερα για εκείνον, εκθειάζοντας την θεαματική του εξέλιξη, προτίμησε ομόφωνα να στείλει στον τελικό την Αναστασοπούλου.

Η Πηλιχού στον ημιτελικό έκανε… περίπατο, αφού για πρώτη φορά «τσίμπησε» τρία εξάρια σε μία εκπληκτική η αλήθεια εμφάνιση ως… Σαρλό!

Η άλλη φιναλίστ, η Πηνελόπη, στην πρώτη χορογραφία είχε μία θεαματική… τούμπα, που ήταν κυρίως λάθος του παρτενέρ της, Αλεξέι, ο οποίος το πήρε βαριά και στα παρασκήνια έβαλε τα κλάματα. Αλλά τι σημασία είχε το πέσιμο; Το εισητηριάκι στον τελικό το πήραν.

Όσο για τον Φραγκολιά, έφτασε στην πηγή, αλλά φευ, νερό δεν ήπιε. Αλλά δεν πειράζει, την άλλη Κυριακή πάλι με τα παγοπέδιλα θα είναι, αφού στον τελικό θα εμφανιστούν όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει.

Ωστόσο, πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι αν και τραυματισμένος στο πόδι, μετά την Πηλιχού σημείωσε την δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία. Είναι κι αυτό μια παρηγοριά…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου