Τι συμβαίνει με Παπαρίζου και Λατσιο;

newego_LARGE_t_1401_105606539_type11596

Αυτό να δούμε και τι στον κόσμο. Την Έλενα Παπαρίζου ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο. Μιλάμε αν παίξει τέτοιο σενάριο, θα έχουμε να λέμε όχι για τη σχέση της χρονιάς, αλλά της δεκαετίας.

Θα είναι με διαφορά το γεγονός του 2012 και η προφητεία των Μάγια για τη συντέλεια του κόσμου, δεν θα φτουρήσει μία μπροστά σε αυτό το νέο ειδύλλιο. Γιατί ναι, δεν πρόλαβε να μπει το νέο έτος κι έσκασαν με τη μία οι πρώτες φήμες (ποδαρικό) που θέλουν την αοιδό ένα στάδιο πριν ερωτευτεί τον Λάτσιο!

Αυτό ακούσαμε πρωί πρωί στην «Πρωινή Μελέτη», η οποία επέστρεψε κι έφερε και τις φήμες που μιλάνε για ένα έντονο φλερτ που παίζει ανάμεσα τους και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε σχέση. Εξάλλου, Παπαρίζου και Λάτσιος τον τελευταίο καιρό το έχουν ρίξει στα νυχτοπερπατήματα και όσοι τους έχουν δει από κοντά μιλάνε για μία καλή χημεία που υπάρχει μεταξύ τους

Για να μην πούμε για την ατάκα της Έλενας στο τελευταίο Live του Dancing on ice, όπου παραδέχτηκε ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή της κι ευχήθηκε στα παιδιά να γίνουν το 2012 και σε αυτούς θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Βρε λες; Θα δείξει.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος/Έφυγε από τον Τόνι για να πάει στον παππού xaxaxxaxa

Δημοσίευση σχολίου