Ο γάμος – έκπληξη της Κατερίνας Θάνου με τον Αλέξανδρο Παρθένη!

thanou_h_633_451

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση της αναγγελίας του γάμου της Κατερίνας Θάνου και του Αλέξανδρου Παρθένη. Οι δυο τους που είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό φαίνεται πως ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν.

Η είδηση του γάμου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αφού τόσο η ολυμπιονίκης όσο και ο γνωστός ηθοποιίος-μοντέλο θέλησαν να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Παρόλο που οι δυο τους έχουν κάνει κάποιες κοινές εμφανίσεις στο παρελθόν και είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως είναι μαζί, καμία από τις δυο πλευρές δεν το είχε επιβεβαιώσει.
thanou

Η αγγελία, πάντως, για το γάμο του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Εστία” την Τρίτη: “Ο Αλέξανδρος Παρθένης, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείς εις Αθήνας, του Γεωργίου και της Μαρίας-Σταματίνας, το γένος Βογιατζή και η Αικατερίνη Θάνου, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείσα εις Αθήνας, του Λάμπρου και της Ουρανίας, το γένος Κιτσούλη, πρόκειται να έρθουν σε γάμο που θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής”.

Ήρθαμε σε επικοινωνία με τα γραφεία της εφημερίδας “Εστία”, όπου μας ενημέρωσαν πως η αγγελία γάμου είναι από το γνωστό ζευγάρι, το οποίο έστειλε μέσω mail την ανακοίνωση για τη δημοσίευση. Οι δυο τους πάντως, έχουν προσπαθήσει να προστατεύσουν όσο μπορούν τη σχέση τους και να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και γι' αυτό κανείς από τους δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το χαρμόσυνο νέο.


Η Κατερίνα Θάνου μάλιστα
σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου και ότι θα ήθελα να γίνει μανούλα. "Είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι και θέλω να έρθει στη ζώη μου. Όταν, βέβαια, θα υπάρχει δίπλα μου ένας άνθρωπος που θα θέλει αυτό που θα θέλω κι εγώ", είχε δηλώσει.

Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φίλοι και οι γνωστοί τους, αν και ξαφνιάστηκαν αρχικά, χάρηκαν πολύ με την είδηση. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της καλής φίλης της Κατερίνας, Πηγής Δεβετζή. Η αθλήτρια που γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια την μέλλουσα νυφούλα δήλωσε στο STAR ότι είναι πολύ χαρούμενη και εύχεται το καλύτερο στο ζευγάρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου