Ζώδια: 29/1 - 4/2

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Ποσειδώνας της ευαισθησίας

Ο Ποσειδώνας περνά από τον Υδροχόο στους Ιχθύς στις 3/2 όπου και θα παραμείνει μέχρι το 2026, επηρεάζοντας κυρίως τα μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), φέρνοντάς μας σε επαφή με τις πιο αδύναμες πλευρές μας και κάνοντάς μας πιο ευαίσθητους και συμπονετικούς.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Από τη νέα θέση του Ποσειδώνα επηρεάζονται εφέτος οι γεννημένοι κοντά στις 20-22/3 και οι προτεραιότητές τους θα χρειαστούν επαναξιολόγηση. Αξιοποιήστε ταλέντα για το δικό σας συμφέρον, αλλά και για το καλό των άλλων, προσέξτε όμως την εμπλοκή σας σε περίεργες, αδιαφανείς καταστάσεις και ανθρώπους, καθώς και σε θέματα υγείας και εξαρτήσεων (τσιγάρο, αλκοόλ κτλ.). Τα θετικά της ποσειδώνιας επιρροής είναι ότι θα πιστέψετε ξανά στις δυνάμεις σας και θα θελήσετε να βοηθήσετε όσους υποφέρουν.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Από τη νέα θέση του Ποσειδώνα, ο οποίος πλέον δεν είναι κόντρα στο ζώδιό σας, αλλά διάκειται φιλικά προς τους Ιχθύς, επηρεάζονται οι γεννημένοι κοντά στις 20-23/4. Εσείς θα γίνετε πιο ευαίσθητοι απέναντι στους φίλους σας, καθώς αυτοί θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης ή και απογοήτευσης. Προσοχή στα νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας και που εύκολα μπορεί να σας γοητεύσουν. Στα επόμενα χρόνια ευνοούνται η εθελοντική εργασία, η προσφορά και η συμμετοχή σε ομάδες, σωματεία και κόμματα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διασκεδάστε το!

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Η νέα θέση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 21, 22 και 23/5. Εσείς μπορεί το 2012 να νιώσετε μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα καριέρας, να επανεξετάσετε τα ζητήματα δουλειάς και στόχων και να προσπαθήσετε να βρείτε κάτι που σας εμπνέει περισσότερο. Κάποιοι πιθανώς να απογοητευθείτε από τις συνθήκες εργασίας ή να χάσετε κάποια δουλειά. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να στηρίζεστε αποκλειστικά στον εαυτό σας κυρίως σε ό,τι αφορά επαγγελματικές φιλοδοξίες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σχεδιάστε ένα ταξίδι.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Από τη νέα, ιδιαίτερα φιλική θέση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, επηρεάζονται οι γεννημένοι κοντά στις 21, 22 και 23/6. Ο Ποσειδώνας σε αυτή τη θέση μπορεί να είναι εξαιρετική επιρροή για έμπνευση, δημιουργία, σπουδές, ταξίδια και ρομάντζα! Μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα ιδανικό αντικείμενο σπουδών, να σας ανοίξει την όρεξη για γνώση, να σας ανοίξει ορίζοντες και να σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Οι επαγγελματίες που χρειάζονται έμπνευση στη δουλειά τους θα την έχουν εξασφαλισμένη!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επικεντρωθείτε στις σχέσεις.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Από τη νέα θέση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς επηρεάζονται το 2012 οι γεννημένοι στις 22, 23 και 24/7. Η προηγούμενη θέση του στον Υδροχόο ήταν πιο δύσκολη για εσάς, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ τώρα επηρεάζεται το πορτοφόλι σας. Προσοχή λοιπόν στα οικονομικά, καλή οργάνωση, και μακριά από δάνεια και συμβουλές δήθεν ειδικών. Θα βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να βγάλετε χρήματα, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα ρίσκα ή τα ψιλά γράμματα σε ασφάλειες, διατροφές, επενδύσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καλά νέα στα οικονομικά!

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Ο Ποσειδώνας, πλανήτης της εξιδανίκευσης, της ουτοπίας, του μυστηρίου, αλλά και της έμπνευσης, περνά απέναντί σας, στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Εφέτος επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 22, 23, 24 και 25/8. Μεγάλοι έρωτες μπορεί να σας πάρουν τα μυαλά, αλλά χρειάζεται προσοχή στις εξαπατήσεις. Μολονότι θεωρητικά προτάσσετε τη λογική έναντι του συναισθήματος, προσέξτε τις εξιδανικεύσεις και δώστε χρόνο στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας για να μην απογοητευθείτε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες γνωριμίες.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Από τη νέα θέση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 22-25/9. Εσείς μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη αναστάτωση και σύγχυση σε θέματα εργασίας ή στην καθημερινότητά σας, να έχετε μια αίσθηση περίεργης στασιμότητας ή ότι οι συνεργάτες σας δεν είναι ίσως πολύ ξεκάθαροι απέναντί σας. Η δουλειά μπορεί κατά περιόδους να αποτελεί πηγή έμπνευσης ή απογοήτευσης, ενώ προσοχή χρειάζεται και στην υγεία. Γι’ αυτό με φειδώ η χρήση φαρμάκων και διπλοτσεκάρετε τις ιατρικές διαγνώσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επικοινωνήστε με συνεργάτες.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Η καινούργια θέση του Ποσειδώνα είναι σαφώς πιο αρμονική από την προηγούμενη. Το 2012 επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 23, 24 και 25/10. Μεγάλοι έρωτες και ενισχυμένη διαίσθηση είναι μερικά από τα πολλά δώρα του Ποσειδώνα. Ακόμη, μπορεί να βρείτε ιδιαίτερα χόμπι και σπορ που θα ομορφύνουν τη ζωή σας. Βέβαια, ο Ποσειδώνας, ακόμη και στις θετικές όψεις του, μπορεί να δημιουργήσει και μικροπροβλήματα. Ο έρωτας προσφέρει τόσο έμπνευση όσο και απογοητεύσεις αν παρασυρθείτε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ρίξτε το λίγο έξω!

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ο Ποσειδώνας παίρνει μια θέση πολιορκίας προς το ζώδιό σας για τα επόμενα χρόνια. Εφέτος, όμως, επηρεάζονται μόνο οι γεννημένοι στις 22-25/11! Εσείς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να φτιάξετε ένα ιδανικό σπίτι ή την ιδανική οικογένεια. Προσέξτε, όμως, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Για κάποιους μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ή παρεξηγήσεις στην οικογένεια. Προσοχή στην ασφάλεια του ακινήτου σας και σε ό,τι έχει σχέση με το υγρό στοιχείο. Δεν αποκλείεται να μετακομίσετε σε ένα σπίτι κοντά σε νερό.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε το σπίτι.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Φεύγοντας από τον τομέα των οικονομικών και το ζώδιο του Υδροχόου, ο Ποσειδώνας περνά σε ένα πιο φιλικό ζώδιο, αυτό των Ιχθύων. Εφέτος επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 22-23/12. Αυξημένη διαίσθηση και έμπνευση είναι μερικά από τα δώρα της μετακίνησης, ενώ η δημιουργική σκέψη θα είναι το μεγάλο ατού σας στα χρόνια που έρχονται. Προσοχή, όμως, σε σημαντικές υπογραφές, συμφωνίες, το μεταφορικό μέσο σας, σχέσεις με συγγενείς ή γείτονες. Επίσης, βρείτε τρόπο να αλλάζετε συχνά παραστάσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οργανώστε μια εκδρομή.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Ο Ποσειδώνας μετά το μακρύ ταξίδι του στο ζώδιό σας, από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, αποχωρεί και προχωρά στο ζώδιο των Ιχθύων. Η έξοδός του θα βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σας, τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και όσα θέλετε να κάνετε. Από τη νέα θέση του στους Ιχθύς, επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 19, 20 και 21/1. Προσοχή στα οικονομικά και στα πολύτιμα αντικείμενα. Συχνά ο Ποσειδώνας φέρνει έμπνευση σε τυχερά παιχνίδια. Προσέξτε, όμως, τα ρίσκα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια οικονομική ανάσα.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης του ζωδίου σας, επιστρέφοντας στη βάση του θα ενδυναμώσει τη διαίσθησή σας, θα σας δώσει έμπνευση, νέα ενδιαφέροντα, αλλά μπορεί και να σας ταλαιπωρήσει σε σχέσεις αν δεν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Εφέτος επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 19, 20 και 22/2. Το μυαλό και η καρδιά σας ανοίγει σε νέους ορίζοντες, θα έχετε έμπνευση για δημιουργία, αλλά αποφύγετε τις αυταπάτες. Οι μεγάλες προσδοκίες θα πρέπει να αφορούν μόνον εσάς και κανέναν άλλον.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Χαρείτε με νέους φίλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου