Ζώδια: 15/1 - 21/1

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Έμπαινε, Αφροδίτη!

Στο μέσον του πρώτου μήνα του 2012 η μόνη αξιόλογη πλανητική αλλαγή είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της έξαρσής της, στους Ιχθύς. Σκορπιοί και Ιχθύες οι μεγάλοι κερδισμένοι των αλλαγών, χωρίς να υπολείπονται σε καλή τύχη οι Ταύροι και οι Παρθένοι. Εξαιρετική η εβδομάδα για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς δείχνει μια περίοδο ύφεσης στην ερωτική σας δραστηριότητα, ενώ είναι πιθανό να μετανιώνετε για μια πρότερη κατάσταση εσείς ή ο σύντροφός σας. Γενικά σηματοδοτεί ένα διάστημα κατά το οποίο έχετε ανάγκη για περισσότερη ησυχία στην καθημερινότητά σας. Σας αρκεί μόνο να είστε ήρεμοι για να κυνηγήσετε αποφασιστικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τις μυστικές συμφωνίες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια επαγγελματική πρόταση.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς και η διάθεσή σας αρχίζει να ανεβαίνει. Η μελαγχολία που είχατε την περίοδο των εορτών απομακρύνεται και δίνει τη θέση της σε μια απρόσμενη αύξηση της κοινωνικότητάς σας. Οι φίλοι, οι παρέες, ο σύντροφός σας είναι κοντά σας και πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν στα σχέδιά σας για εξόδους, ταξίδια και διασκέδαση. Μαζί με όλα αυτά αρχίζει και μια ανοδική πορεία για τα οικονομικά σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια εκδρομή.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Τα επαγγελματικά ζητήματα φαίνεται ότι σας απασχολούν ιδιαίτερα και αυτή την εβδομάδα. Βλέπετε, άλλοι τομείς, όπως είναι ο έρωτας και οι σχέσεις σας, γενικότερα δεν περνούν τις καλύτερες ημέρες τους, με την Αφροδίτη που μπήκε ήδη στους Ιχθύς στις 14 Ιανουαρίου. Το να το ρίξετε στη δουλειά είναι το καλύτερό σας και μάλιστα εξαιρετικά παραγωγικό. Αν χρειάζεστε εύνοια σε ένα οικονομικό θέμα (λόγου χάρη ένα δάνειο), καλύτερα αφήστε το για τον Φεβρουάριο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε τα επαγγελματικά.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Αφού ξεπεράσατε και τον σκόπελο της Πανσελήνου στο ζώδιό σας, η ζωή γίνεται πιο ευχάριστη και λιγότερο αγχωτική από εδώ και στο εξής. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς έχετε παραπάνω από 20 ημέρες να ξεκουραστείτε, να βελτιώσετε την ποιότητα των σχέσεών σας και να απολαύσετε με κάποιον τρόπο πράγματα που ίσως δεν καταφέρατε στις γιορτές. Ερμής και Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω βοηθούν να λύσετε μέσω διαλόγου προβλήματα στα επαγγελματικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κάνετε ένα ταξίδι.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση και να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να κάνετε έναν έλεγχο για την κατάσταση της υγείας σας. Από τις 15 Ιανουαρίου παρατηρείται βελτίωση στα οικονομικά σας, ειδικά από επενδύσεις ή οφειλές τρίτων προς εσάς. Επαγγελματικά και οικονομικά θα σας απασχολήσουν επί μακρόν με την πορεία του Άρη στην Παρθένο, αλλά αυτή η εβδομάδα μπορεί να κλείσει με θετικό πρόσημο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια κίνηση στα οικονομικά.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας κυριαρχεί ήδη από τον Νοέμβριο. Κύρια χαρακτηριστικά της οι ανεβασμένοι ρυθμοί στη δουλειά, οι πολλές υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια και οι πολυάριθμες προτάσεις που δέχεστε ή τα σχέδια που εκπονείτε για να αναβαθμίσετε την καριέρα σας. Ωστόσο, μια πολύ καλύτερη εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης απέναντί σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, ενισχύοντας την ερωτική σας διάθεση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Η νέα εβδομάδα αφαιρεί την εύνοια από τον ερωτικό τομέα και τη μεταθέτει στον τομέα της δουλειάς και της υγείας. Αυτούς τους δύο τομείς θα επηρεάζει θετικά η Αφροδίτη ως τις 7 Φεβρουαρίου. Ίσως πρέπει να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να ενδιαφερθείτε για την εντύπωση που προκαλεί η δουλειά σας στους συνεργάτες σας και να την προωθήσετε με κάθε τρόπο. Ο Άρης, συνεχίζοντας την πορεία του στην Παρθένο, φορτίζει την καθημερινότητά σας με περισσότερες υποχρεώσεις και ίσως δημιουργεί γκρίνιες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασκηθείτε περισσότερο.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Ο Ιανουάριος αποκτά ξαφνικά ένα πιο φωτεινό πρόσωπο στο δεύτερο μισό του με δύο πραγματικά θετικές προς το ζώδιό σας όψεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς βελτιώνει τη διάθεση και τις ερωτικές σας προοπτικές (ειδικά αν είστε μόνοι/ες), ενώ το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω ευνοεί νέες συμφωνίες, καθώς και τα κοντινά επαγγελματικά ταξίδια –χωρίς να αποκλείεται και η αναψυχή– ή τις σπουδές.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ερωτευθείτε!

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Όσο προχωρά ο Ιανουάριος δύο θα είναι τα μελήματά σας: να αυξήσετε το εισόδημά σας και να επενδύσετε λίγο παραπάνω στην οικογένεια και στο σπίτι. Κάποιοι ίσως βάλετε αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ανακαινίσετε τον χώρο στον οποίο ζείτε ή για να μετακομίσετε. Φυσικά, πάντα τηρουμένων των αναλογιών. Βλέπετε, ο Άρης στον τομέα της καριέρας ως τις αρχές Ιουλίου δεν επιτρέπει να βγάλετε από τις προτεραιότητές σας τη δουλειά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλάξτε τον χώρο σας.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Τα γενέθλιά σας συνεχίζονται και μετά τις 15 Ιανουαρίου τα πράγματα είναι βελτιωμένα. Μην περιμένετε οριστική ανακούφιση από το τρέξιμο, την αγωνία και το άγχος όσο παραμένει σε κόντρα ο κυβερνήτης σας Κρόνος. Εν τούτοις, η πιο αρμονική θέση της Αφροδίτης προς το ζώδιό σας και η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας δώσουν περισσότερους πόντους στις διαπροσωπικές σχέσεις και στα οικονομικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια καλή πρόταση.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σας, αφού σας χάρισε για αρκετές ημέρες την εύνοιά της, και μπαίνει στον τομέα των οικονομικών για να σας δώσει την ευκαιρία να αισθανθείτε πιο άνετα σε αυτόν τον πολύπαθο τομέα. Στην πραγματικότητα θα αυξήσει τις ευκαιρίες που έχετε για κέρδος και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε. Τα επαγγελματικά εξακολουθούν να σας κρατούν απασχολημένους, αλλά δεν νιώθετε άγχος όπως παλιότερα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να βγάλετε κέρδη!

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα και σας αναδεικνύει πρωταγωνιστές! Ο έρωτας, το χρήμα, οι δημόσιες σχέσεις, η δημοτικότητα και η εμφάνισή σας ως τις 7/2 έχουν κάθε ευκαιρία να ανθίσουν. Οι γεννημένοι τις πρώτες πρώτες ημέρες, που επηρεάζεστε και από τον Δία, ίσως να έχετε μέσα στην εβδομάδα έναν νέο έρωτα, την ευκαιρία για ένα ταξίδι ή μια αλλαγή που διαφοροποιεί κάποια δεδομένα στη ζωή σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συμπαράσταση από φίλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου