Πόσο lip-balm πρέπει να βάζετε καθημερινά;

6805d928a54eb8ba4b947333c70d0830_M

Μήπως υπερβάλλετε και είστε με το lip-balm στο χέρι; Δεν χρειάζεται. Ηρεμήστε!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, απλώστε στα χείλη σας καθημερινά ένα καλό lip balm ανά διάστημα κάποιων ωρών, συνολικά τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα.

Δεν πρέπει να ξαναβάζετε κάθε ώρα και δεν πρέπει τα χείλη σας να αισθάνονται ότι η υγρασία τους έχει εξαφανιστεί μετά από κάποιες ώρες.

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα lip balm που θα προστατεύσει τα χείλη σας και θα διατηρήσει την υγρασία τους. Όσο πιο μαλακτικό είναι ένα lip balm, τόσο πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει ένα πιο παχύ και αδιαπέραστο στρώμα. Συνήθως, αυτά τα lip balm έχουν σαν βάση έλαια ή κεριά.

Αν είστε πολλές ώρες σε εξωτερικό χώρο ή έχετε σκοπό να βρεθείτε σε πολύ κρύο περιβάλλον, επιλέξτε μία πιο πλούσια σύνθεση και βάλτε λίγο πιο παχύ στρώμα balm από αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε. Θα προστατεύσετε καλύτερα τα χείλη σας.

Φροντίστε να πίνετε αρκετά ποτήρια νερό την ημέρα, αλλά και άλλων υγρών, γιατί είναι μία σοφή κίνηση ομορφιάς που βοηθάει τον οργανισμό γενικά, αλλά και τα χείλη σας από το να ξεραίνονται. Φυσικά, υπάρχουν πάντα κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε το πρωί ή το βράδυ για να κρατήσετε την απαλότητα των χειλιών σας αμείωτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου