A. Hathaway: Αρραβωνιάστηκε κι ετοιμάζεται να παντρευτεί!

anne3_h_633_451

Την καλύτερη φάση της ζωής της φαίνεται πως διανύει η δημοφιλής ηθοποιός, Anne Hathaway, μιας και πέρα από τα επαγγελματικά της που έχουν εκτοξευθεί, ζει πολύ έντονα τον έρωτα δίπλα στον εκλεκτό της καρδιάς της, Adam Shulman.

anne4

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας εκπρόσωπός του, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και η Hathaway δηλώνει ευτυχισμένη και απόλυτα σίγουρη για την επιλογή της αυτή. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και ανάμεσα σε όλα όσα τους ενώνουν, είναι και το γεγονός ότι και στους δυο αρέσει η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύντομα μάλιστα, σκοπεύουν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

anne5

Η Anne επιπλέον, πριν από λίγο καιρό είχε πει για τον άντρα της ζωής της: ''Παλαιότερα φοβόμουν ότι θα παντρευόμουν για επαγγελματικούς λόγους ή απλώς για να ζήσω τη φαντασίωση ενός ονειρεμένου γάμου. Τελικά άλλαξα γνώμη όταν συνειδητοποίησα ότι ο Adam είναι αυτός ο εξαιρετικός άντρας που πάντα έψαχνα στη ζωή μου... Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Adam. Δεν σκόπευα να δεσμευτώ και ήθελα να περάσω λίγο χρόνο μόνη μου, αλλά την πάτησα. Ερωτεύτηκα σαν χαζή.''.

anne3

Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως την 28χρονη Anne, σύντομα θα μπορούμε να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη στον ρόλο της Catwoman, ενώ ο 30χρονος Adam το τελευταίο διάστημα έχει εγκαταλείψει την καριέρα του ως ηθοποιός και έχει επικεντρωθεί στο σχεδιασμό κοσμημάτων.

anne1

anne2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου