«Dirty» πράγματα που σκέφτεται μια γυναίκα στο sex!

dirty-sex

Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ βαρετή αν δεν προσπαθείς κι εσύ ο ίδιος να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Πόσο μάλλον η ερωτική! Ένα ζευγάρι για να κρατήσει ζωντανή την ερωτική του ζωή, πρέπει να ξεφεύγει από τα τετριμμένα, να αναζητεί νέα πράγματα, να ανοίγει πόρτες σε νέες περιπέτειες. Δοκίμασε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει και που ξέρεις ότι της αρέσουν. Δεν έχει σημασία τι θα είναι αυτό, αρκεί να είναι η πρώτη φορά που το τολμάτε μαζί. Η σεξουαλική ζωή αποκτά νέα πνοή έτσι.

Παρακάτω θα δεις τα δημοφιλέστερα πράγματα ή φαντασιώσεις μπορείς να το πεις που μια γυναίκα σκέφτεται να κάνει πράξη στο κρεβάτι, πιο απελευθερωμένα και χωρίς ταμπού.

Σεξ σε δημόσιο χώρο!

Μόνο στην ιδέα να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, φτιάχνει ατμόσφαιρα στο μυαλό της. οι τουαλέτες μια καφετέριας, ένα πάρκο ή το αυτοκίνητο κάπου υπαίθρια είναι μερικές από τις σκέψεις που κάνει μια γυναίκα ως πιθανότερα μέρη να το κάνει σε δημόσιο χώρο. Καλού κακού να είσαι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο να σας τσακώσουν!

Το δικό σας ροζ… dvd?

Περίπου, δεν θα το κυκλοφορήσετε και στα περίπτερα της χώρας. Πολλές γυναίκες μπορεί μεν να μην το λένε, (για ευνόητους λόγους, κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν πορνοστάρ) αλλά τρελαίνονται και μόνο στην ιδέα ότι το ερωτικό παιχνίδι θα περιλαμβάνει τις ίδιες σε ρόλο πρωταγωνίστριας πορνοταινίας.Χρειάζεται περίσσιο θάρρος για να γίνει κάτι τέτοιο αλλά να υπάρχει και εμπιστοσύνη μεταξύ σας διότι αν κάτι στραβώσει… ποιος ξέρει που θα καταλήξει το ακατάλληλο υλικό!

Μαζί σε στριπτιτζάδικο!

Άλλο ένα βήμα που χρήζει μεγάλου θάρρους από την πλευρά της γυναίκας για να το κάνει. Κι όμως ορισμένες το επιλέγουν και τους αρέσει να θαυμάζουν τα κορμιά άλλων γυναικών. Φυσικά θα πάτε οι δυο σας μόνο, όχι με καμιά ανδροπαρέα κι η δεσποινίς από πίσω σκυλάκι!

Για… δέσιμο!

Περνάμε σε φετιχιστικό στάδιο. Σαδομαζοχιστικές τάσεις! Αλυσίδες, χειροπέδες, μαστίγια και οτιδήποτε διαστροφικό περνάει από το μυαλό σου. Το να είσαι εσύ δεμένος ή εκείνη αντίστοιχα, την φτιάχνει και κάνει το σεξ άγριο και με έντονες συγκινήσεις. Προσοχή, μην υπερβείτε τα όρια γιατί η γραμμή του θέλω από το «όχι, μη» είναι πολύ λεπτή.

Σεξ από την πίσω πόρτα!

Κυριαρχεί ένας φόβος γύρω από το πρωκτικό σεξ και από τις δύο πλευρές πολλές φορές, ωστόσο πολλές γυναίκες θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία έστω για μία φορά στη ζωή τους. Αν έχεις λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις και χρησιμοποιήσεις αρκετό λιπαντικό, τότε μπορεί να γίνει πολύ απολαυστικό και διασκεδαστικό.  Όμως θα πρέπει να είσαι πολύ υπομονετικός κι έτοιμος για την άρνηση ενώ αν είσαι αρκετά καλός στο προκαταρκτικό παιχνίδι και κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, τότε θα δικαιωθείς. Ποτέ με πίεση όμως.

Σέξι στολή!

Νοσοκόμα… Υπηρέτρια… Δασκάλα… Αεροσυνοδός… Ότι έχεις φανταστεί εσύ, έχει περάσει σαν φαντασίωση κι από το δικό της μυαλό. Τα πάντα μπορεί να γίνει… όπως κι εσύ άλλωστε. Σίγουρα θα το διασκεδάσετε και θα είναι κάτι το διαφορετικό στο σεξ. Μπορείτε φυσικά να πάτε και μαζί για ψώνια, να διαλέξετε στολές, να δοκιμάσετε… Ακόμα και το γεγονός ότι προβάρετε τις στολές έχοντας στο μυαλό σας το συγκεκριμένο λόγο που θα τις αγοράσετε και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε αργότερα, θα της ανεβάσει τη διάθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου