Ταχύρυθμα μαθήματα φλερτ για τις γιορτές

newego_LARGE_t_821_105597311_type11596

Τα γιορτινά πάρτυ, οι γιορτινές μαζώξεις και έξοδοι, τα γιορτινά προξενιά ξεκίνησαν σιγά σιγά και το σίγουρο είναι πως αν δεν έχεις αγόρι, οι γιορτές αποτελούν μια χρυσή ευκαιρία για να βρεις τον έρωτα ή έστω να διασκεδάσεις στο παιχνίδι ανεύρεσης του.

Για να σε βοηθήσουμε να έχεις όσο το δυνατό περισσότερες κατακτήσεις στο διάστημα αυτό, σου προτείνουμε μερικά εύκολα μυστικά φλερτ:

1. Ο διοργανωτής του πάρτυ, θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου. Μπορεί να είναι η κολλητή που θα κάνει το πάρτυ ή η συνάδελφος που διοργανώνει το ρεβεγιόν. Όποιος κι αν είναι ο οικοδεσπότης, εσύ οφείλεις να πεις ότι το τάδε ή το άλλο αγόρι σου αρέσει ώστε να ξέρεις και που μπλέκεις και να αφήσεις την φίλη ή τη συνάδελφο να σας κάνει τη γνωριμία. Με τον τρόπο αυτό και δεν καρφώνεσαι και κάνεις μια γνωριμία.

2. Απόφυγε τις πολύωρες εξόδους με δεσμευμένα ζευγαράκια: καλή είναι και η φιλική παρέα με ζευγάρια αλλά τις ημέρες αυτές μπορείς να επενδύσεις στις εξόδους με τις φίλες- μπακούρια που διαθέτεις. Οι ζευγαρωμένοι έτσι κι αλλιώς, προτιμούν χαλαρές καταστάσεις με χαρτάκι, φαγητό, άντε και κανά τραγουδάκι στο ράδιο. Εσύ οφείλεις να περάσεις καλά χωρίς να ακολουθήσεις το ζευγαροπρόγραμμα. Βγες, διασκέδασε, γύρισε από μπαράκι σε κλαμπάκι κι από μπουζουκιερί σε ρεμπετάδικο με παρέες που θα έχουν κανονίσει να υπάρχουν και αδέσμευτα κελεπούρια.

3. Μην μένεις κολλημένο στον τύπο που κοιτάζει μεν, δεν κουνιέται δε: υπάρχουν αγόρια που αρέσκονται στο κοιτάζειν και που μπορούν να περάσουν μια ολόκληρη βραδιά κοιτάζοντάς σε και γδύνοντάς σε με τα μάτια αλλά τελικά να μην κάνει κίνηση να σου μιλήσει, να σε κεράσει ένα σφηνάκι. Όταν δεις πως περνάει το μισάωρο, πάμε γι άλλα!!

4. Πρόσεξε την εξωτερική σου εμφάνιση: οφείλεις να περιποιηθείς ιδιαίτερα το λουκ σου τις ημέρες αυτές. Μην σκέφτεσαι μόνο πως θα δείχνεις την πρώτη μισή ώρα της εξόδου, αλλά σκέψου έξυπνα και μακροπρόθεσμα. Χρειάζεσαι τακούνια μεν αλλά που δε θα τσακίσουν τους κάλους σου. Το μακιγιάζ σου πρέπει να είναι εντυπωσιακό αλλά να διατηρηθεί για πολλές ώρες. Μην σε γνωρίσει το κελεπούρι 5 το πρωί και είσαι μουτζουρωμένη παντού. Τέλος, πρέπει να αναδείξεις τ προσόντα σου χωρίς ακρότητες, δηλαδή ακολούθησε το χρυσό κανόνα – όταν βγάζεις το πάνω μέρος σε κοινή θέα, κρύψε τα πόδια και τούμπαλιν!

5. Χαμογέλασε: δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δώσεις στο αγόρι που σε ζαχαρώνει το έναυσμα να έρθει να σου μιλήσει παρά το χαμόγελό σου.

6. Τι να πείτε (εφόσον βρεις έναν ενδιαφέρον τύπο) :

Τι σχέδια έχει για τις γιορτές (αν έχει κανονίσει να φύγει για Πράγα το επόμενο πρωινό, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένη).

Αν είστε σε κάποιο μπαράκι, μπορείς να ρωτήσεις αν το επισκέπτεται συχνά ή αν είναι θαμώνας.

Τι μουσική του αρέσει να ακούει- παραδοσιακό αλλά χαρακτηριστικό για το τι άνθρωπος είναι.

Αν η κουβέντα εξελιχθεί καλά αλλά μέσα στον πανικό και την μουσική δεν ακούς τι σου λέει, μπορείς να του πεις ότι είσαι πεινασμένη κι αν θα ήθελε κι εκείνος να τσιμπήσετε κάτι μαζί.

Προσοχή:

Μην πιεις υπερβολικά: θέλουμε να έχεις συνοχή στη σκέψη σου, να λες τα σωστά πράγματα και να καταλήξεις σώα στο σπίτι σου στο τέλος της βραδιάς.

Μην είσαι μουτρού ή υπερβολικά σοβαρή: προφανώς και κανείς δεν θέλει να περάσει μια γιορτινή βραδιά πλάι σε μια όμορφη μεν κοπέλα, η οποία όμως δεν έχει καμία όρεξη να περάσει όμορφα. Άσε τα μούτρα και βγες με την καλύτερη διάθεση που μπορείς!

Δώσε στίγμα: όπου κι αν βρεθείς με όποιο εμφανίσιμο αγόρι, φρόντισε έστω μια κολλητή να ξέρει που ακριβώς βρίσκεσαι. Μπορεί να χρειαστείς ο,τιδήποτε, ακόμα και βοήθεια για να ξεφύγεις από το όμορφο αγόρι που κατάντησε ενοχλητικό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου