Στο χειρουργείο ο Γιώργος Τσαλίκης!

tsalikis1_h_633_451

Στο χειρουργείο μπήκε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Τσαλίκης για να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας του.

Ο ίδιος ενημέρωσε μέσα από το Twitter τους φίλους του για το έκτακτο περιστατικό:

“Το 2011 φεύγει πανηγυρικά! Τώρα είμαι στο Caramela και σε 6 ώρες χειρουργούμαι για σκωληκοειδίτιδα… Μπήκα στις 10 το βράδυ νοσοκομείο… Βγήκα από το νοσοκομείο να δουλέψω… Ο γιατρός μου stand by κι απόψε… Κι εμείς on stage θα κάνουμε “Πανικό”…”

tsalikis

Πριν μια ώρα περίπου, ο τραγουδιστής αφού τελείωσε με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, επέστρεψε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στην επέμβαση:

“Ευχαριστώ για τις ευχές… Είμαστε στην ετοιμασία… Ευτυχώς η αναισθησιολόγος είναι φίλη… (σιχαίνομαι τις βελόνες)”, έγραψε στο προφίλ του στο Twitter του, ενώ ανέβασε και σχετική φωτογραφία, όπου ποζάρει παρέα με την γιατρό του!

tsalikis2

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που ο γνωστός τραγουδιστής ενημερώνει τους φίλους του για κάποιο περιστατικό της υγείας του μέσω του Twitter, αφού πριν λίγο καιρό είχε πάει για εξετάσεις καρδιάς και συνέχιζε να τουιτάρει από το ιατρείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου