Τα προκαταρκτικά που λατρεύουν οι άντρες

romantic-couple-in-bed-sex-femalecity

Όχι, δεν τους ενδιαφέρει μόνο η σεξουαλική πράξη. Οι άντρες, λατρεύουν τα προκαταρκτικά όσο και οι γυναίκες. Μπορεί να θέλει λίγο περισσότερο χρόνο –και κόπο- αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει: το μονοπάτι της απόλαυσης θα είναι πιο ομαλό από ποτέ!

Όταν ένας άνδρας ερεθιστεί με τον σωστό τρόπο πριν την πράξη, δεν είναι μόνο ότι αισθάνεται πιο όμορφα αλλά και ο οργασμός του είναι πιο έντονος.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ειδικοί σεξολόγοι.

Ας δούμε όμως μερικά προκαταρκτικά που θα στείλουν τον καλό σου στα ουράνια.


Προκαταρκτικό Νο 1: Άφησέ τον να δει το κορμί σου
Εσύ, γυμνή. Το καλύτερο ερωτικό δώρο για τον καλό σου. Άφησέ τον να απολαύσει το θέαμα του γυμνού κορμιού σου και η ερωτική του θερμοκρασία θα ανέβει πολύ πολύ ψηλά. Ο ανδρικός εγκέφαλος αντιδρά αυτομάτως στη θέα μιας ερωτικής εικόνας κι έτσι η θέα του σώματός σου και μόνο αρκεί για να ενταθεί η επιθυμία του.


Για να κάνεις το θέαμα ακόμα πιο ενδιαφέρον, σκαρφάλωσε στις ψηλοτάκουνες γόβες σου και σπρώξε τον προς το κρεβάτι. Καθώς θα ξαπλώνει παραδομένος, άρχισε να βγάζεις ένα ένα τα ρούχα σου. Καθώς θα γδύνεσαι, άφηνέ τον να ρίχνει κλεφτές ματιές στο εσωτερικό των μηρών σου, στο μπούστο σου αλλά μην τον αφήνεις να χορταίνει, μια ματιά αρκεί. Μετά κάλυψε ξανά τα πιο hot σημεία του κορμιού σου. Όταν θα κοντεύεις να ολοκληρώσεις το στριπτίζ, βγάλε το εσώρουχό σου βασανιστικά αργά ώστε να αισθάνεται την ένταση να τον καίει.

Ολόγυμνη πια και φορώντας μόνο τα ψηλοτάκουνά σου, προκάλεσέ τον προσφέροντας με νάζι διάφορες οπτικές γωνίες του σώματός σου, τεντώνοντας την πλάτη σου, σκύβοντας προς το μέρος του ή σκύβοντας με την πλάτη σου γυρισμένη προς αυτόν. Θα παρακαλάει γονατιστός για το άγγιγμά σου μέχρι την στιγμή που θα κολλήσεις το κορμί σου στο δικό του.


Προκαταρκτικό Νο2: Χρησιμοποίησε την ανάσα σου
Χαλάρωσε, δεν μιλάμε για ειδικές ασκήσεις αναπνοής. Προσγείωσε τα ελαφρά ανοιγμένα χείλη σου κάπου στο κορμί του αγαπημένου σου –ιδανικά σημεία, το στομάχι και ο λαιμός του- και άρχισε να εκπνέεις σιγά σιγά. Ο θερμός αέρας θα δημιουργήσει στο σώμα του διαφορά θερμοκρασίας που θα εντείνει τη στύση του.


Με μερικά τέτοια «καυτά» φυσήματα ο καλός σου θα είναι ήδη έτοιμος να εκραγεί. Για να τον ηρεμίσεις, φύσηξε κρύο αέρα ανάμεσα στους όρχεις του (σα να σβήνεις τα κεράκια μιας τούρτας). Η αίσθηση του κρύου αέρα στην επίμαχη περιοχή θα κάνει
την στύση του –άρα και την απόλαυση και των δυο σας- να κρατήσει περισσότερο.


Προκαταρκτικό Νο3: Παίξ’ το λίγο σκληρή
Όταν έρχεται η ώρα τον προκαταρκτικών γίνεσαι μια γλυκιά γατούλα, ένα θηλυκό έτοιμο να παραδοθεί; Στους άντρες όμως αρέσει και η λίγο πιο… «επιθετική» προσέγγιση και βάζουν σκοπό τους την απόλυτη ικανοποίησή της. Ο καλός θα θεωρήσει την έφοδο που θα του κάνεις σαν σημάδι ότι τον θέλεις πολύ, τόσο πολύ όσο σε θέλει κι εκείνος.


Πάρε λοιπόν τον έλεγχο με ένα «σε θέλω τώρα» δυνατό φιλί, με την γλώσσα σου να γεμίζει το στόμα του ή ρουφώντας την δική του. Κατέβασέ του τα χέρια, μην αφήνοντάς τον για λίγο να σε αγγίξει, γρατζούνισε τα μπράτσα του με τα νύχια σου και μην αφήνοντας τον να πάρει τον έλεγχο. Γύρισέ τον μπρούμυτα και ανέβα πάνω του μην αφήνοντάς τον να σε γδύσει. Πίστεψέ με, δεν θα έχει και πολλές αντιρρήσεις για τέτοιου είδους εξουσία.


Προκαταρκτικό Νο4: Ξεσήκωσέ τον με το άγγιγμα
Στον καλό σου αρέσει πάρα πολύ το άγγιγμά σου και όχι μόνο εκεί που νομίζεις.  Αντί λοιπόν τα χέρια σου να πηγαίνουν κατευθείαν στο επίμαχο σημείο του, εμπλούτισε το ρεπερτόριό σου με αγγίγματα σε όλο του το κορμί, έντονο μασάζ, μικρά γρατζουνίσματα και τσιμπηματάκια για να απογειώσεις την ευχαρίστησή του. Θα εκπλαγείς με το πόσο του αρέσει να τον χαϊδεύεις στο μέσα μέρος των μηρών του, στους γλουτούς του ή το πίσω μέρος του αυτιού του. Αυτές οι εναλλαγές στα σημεία που αγγίζεις στέλνουν κάνουν το νευρικό του σύστημα να βρίσκεται σε εγρήγορση και μπορείς να φανταστείς τι προκαλεί κάτι τέτοιο «εκεί κάτω».


Προκαταρκτικό Νο5: Φτάσε τον στο απροχώρητο
Και τώρα το μεγάλο φινάλε! Βάλε σε εφαρμογή το κόλπο «ξεκινάω-σταματάω». Σκέψου έναν νοητό κύκλο που περιλαμβάνει την περιοχή από τον αφαλό του μέχρι τη μέση των μηρών του, και άρχισε να τον φιλάς σε όλη αυτή την περιοχή. Διαβάζοντας τα σημάδια στο κορμί του, μόλις αισθάνεσαι ότι είναι έτοιμος να εκραγεί, χαλάρωσε και κατέβασε την ένταση, φιλώντας τον σε κάποια άλλη περιοχή όπως το στήθος του ή στο στόμα. Μόλις ηρεμίσει λίγο, κατέβα πάλι στην καυτή περιοχή και συνέχισε αυτό το παιχνίδι μέχρι…. Ε, μην τον σκάσεις κιόλας, ξέρεις πότε θα έχετε φτάσει και οι δύο στα όρια της αντοχής σας, σωστά;


Και μερικά προκαταρκτικά που αγαπά να μισεί:

Σιρόπι σοκολάτας: Το λατρεύει, αρκεί να μην χρειάζεται να πλύνει αυτός τα σεντόνια μετά…


Μυτερά τακούνια: Τον ανάβουν πολύ, όμως η ιδέα και μόνο της επαφής τους με συγκεκριμένα σημεία του σώματός του είναι αρκετή για να τον ξενερώσουν

Αρωματικά κεριά: Συγκεκριμένα αρώματα όπως αυτό της βανίλιας μπορεί να του φέρει στο μυαλό τα κουλουράκια της μαμάς του και δεν είναι ώρα τώρα για τέτοιες σκέψεις.

Λοσιόν σώματος: Απολαμβάνει να σε βλέπει να βάζεις λοσιόν, χαϊδεύοντας μόνη σου το σώμα σου, η γεύση της όμως όταν έρχεται η ώρα να περάσει τη γλώσσα του πάνω στο κορμί σου, μοιάζει περισσότερο με δηλητήριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου