Ποιές ερωτήσεις τρέμει να του κάνεις [σίγουρα]

newego_LARGE_t_821_105584532_type11596

Σαν περίεργα κορίτσια, έχουμε πάντα την τάση να κάνουμε ερωτήσεις- πολλές ερωτήσεις. Έλα όμως που κάποιες ερωτήσεις μπορούν να κάνουν τον αγαπημένο σου μπουρλότο κι ακόμα περισσότερο σε κάποιες δεν ξέρει τι να απαντήσει. Ιδού οι ερωτήσεις φωτιά! Εσύ θα επιλέξεις αν και πότε αξίζει να τις κάνεις!

1. Που βλέπεις να πηγαίνει η σχέση μας:

Την ερώτηση αυτή κάθε αρσενικό την αντιμετωπίζει λες και τον στριμώχνεις στη γωνία. Εσύ μπορεί απλά να αναρωτιέσαι αν είναι ερωτευμένος ή αν ας πούμε θα παίξει κάποια συγκατοίκηση. Εκείνος πάντως στο που πηγαίνει, έχει συνώνυμο το γάμο και μπροστά του βλέπει νυφικά, παρανυφάκια και ρύζια. Ακόμα κι αν σε βλέπει σοβαρά, αυτό που λέμε έχει σκεφτεί και καμιά δυο φορές την προοπτική της πιο επίσημη δέσμευση, όταν ακούσει την ερώτηση αυτή, θα απαντήσει αμυντικά και πιθανότατα αρνητικά.

Τι να πεις εναλλακτικά: εννοείται πως για να κάνεις μια πλήρη κουβέντα για τα μελλοντικά σου θέλω, η ερώτηση αυτή είναι η χειρότερη. Είναι προτιμότερο να μιλήσεις για ακριβώς για αυτό που εσύ θεωρείς ιδανικό βήμα, πχ το να μείνετε μαζί!

2. Σου αρέσουν άλλες γυναίκες/ Κοιτάς άλλες γυναίκες;

Άντρας που να μην κοιτάζει άλλα αρσενικά δεν υφίσταται παρά μόνο αν τον βάζεις να φορά παρωπίδες! Κατά τα άλλα, ακόμα κι αν απαντήσει αρνητικά στο ερώτημα, το πιθανότερο είναι να λέει ψέματα. Το να κοιτάζει στο δρόμο ένα όμορφο κορίτσι, δεν σημαίνει ότι το ποθεί ή το συγκρίνει με σένα.

Τώρα, αν το μάτι του παίζει διαρκώς και μπροστά σου και προχωρά ένα βήμα μετά το ''κοιτάζειν'', και να την κάνεις και να μην την κάνεις την ερώτηση, το χούι δεν κόβεται.

Τι να πεις εναλλακτικά: ωραία αυτή η κοπέλα που πέρασε! Αν απαντήσει, προφανώς την τσέκαρε!

3. Έχεις κάτι; Τι σκέφτεσαι;

Εκεί που υπάρχει η σιωπή, που ο χριστιανός μπορεί να είναι κουρασμένος από τη δουλειά (συνήθως το βράδυ) πέφτει η ερώτηση αυτή που πηγάζει κυρίως από την ανασφάλειά σου. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να τον ρωτήσεις τι έχει, προσπάθησε να μην σε καταβάλει η πεποίθηση πως ο έρμος δεν σε θέλει ή δεν τον ενδιαφέρεις πια.

Τι να πεις εναλλακτικά: πως πήγε η μέρα σου; εγώ κουράστηκα πολύ!

4. Πιστεύεις πως έχω παχύνει; Αυτό το ρούχο με παχαίνει;

Αν επιθυμείς να πάρεις μια αληθινή απάντηση, μην τον ρωτήσεις! Οι άντρες έχουν προπονηθεί καλά στην ερωτησούλα αυτή και θα σου απαντήσουν με αυτό που θες να ακούσεις.

5. Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

Σεβαστόν, έχεις γενέθλια ή βλέπεις τις κολλητές να προχωράνε στη ζωή τους αλλά εσύ μπορεί να έχεις μια σχέση μερικών μηνών. Αυτό το ''πότε θα γίνω μάνα'' καλά στα αυτιά του δεν θα ηχήσει.

Αν δεν είσαι η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο ''Σ'αγαπώ, μ'αγαπάς'' φρόντισε να συζητήσεις το θέμα γάμος ή το θέμα παιδιά, χωρίς ιδιαίτερο χιούμορ και μισόλογα.

6. Περνάς καλύτερα με τους φίλους σου παρά με μένα;

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει την εντύπωση στο μυαλό της πως ο καλός της περνά πολύ καλύτερα με τους κολλητούς του. Και για να επιβεβαιωθεί, κάνει την ερώτηση αυτή. Και πως τα περάσατε με τα παιδιά, και καλά θα περάσατε αφού αργήσατε τόσο κι άλλα τέτοια κοριτσίστικα. Κάποιες γυναίκες νιώθουν μάλιστα πως απειλούνται από αυτή τη σχέση του αγαπημένου τους με τους φίλους του και σπεύδουν να τον κόψουν από αυτούς.

Τι να πεις εναλλακτικά: σιωπή αγαπητή. Μην ρωτήσεις ούτε που πήγε, ούτε τι έκανε! Εσύ οφείλεις να τον κάνεις να νιώθει πως περνά τέλεια μαζί σου και το αν τρώει πίτσες κι αν πίνει μπύρες με τα αγόρια, δεν θα πρέπει να σε απασχολεί ιδιαίτερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου