Φαίη Σκορδά: "Ένα δεύτερο παιδί θα ήταν δώρο Θεού"

skorda1_h_633_451

Χριστούγεννα με την οικογένειά της θα περάσει η Φαίη, ευχόμενη να της φέρει η νέα χρονιά ένα ακόμη παιδί. "Ένα ακόμη παιδί θα ήταν Δώρο Θεού" αναφέρει στην Real Life που κυκλοφορεί σήμερα. Η παρουσιάστρια του Πρωινό μου μιλάει για όλους και για όλα από την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, την καριέρα της και την πρωινή ζώνη. Ακόμη αναφέρεται στην Ελένη Μενεγάκη, την ζωή της μετά την τηλεόραση και τις πλαστικές επεμβάσεις...


Ο γάμος της
"Όταν ξεκίνησε η φετινή σεζόν, πάλι σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα και να επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή" αναφέρει η Φαίη για τις αμφιβολίες που είχε, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της για την συνέχεια της συνεργασίας τους. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρει πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει επ' αόριστον μια τέτοια συνεργασία, όσο επιτυχημένη κι αν είναι. "Πιο σημαντικό για εμάς είναι η δική μας σχέση. Ανησυχούμε και προσπαθούμε να την προστατεύσουμε" αναφέρει και τονίζει πως δεν θεωρούν τους εαυτούς τους δίδυμο της τηλεόρασης.

Skorda3

Η ματαιοδοξία της τηλεόρασης
Η Φαίη Σκορδά μοιάζει να μην ανησυχεί για το... τέλος της καριέρας της, αλλά και το πέρασμα των χρόνων. Σε προσωπικό επίπεδο άλλωστε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ανακόψει τα σημάδια του χρόνο με μια αισθητική επέμβαση. "Δεν είμαι ενάντια στις πλαστικές, αλλά στην υπερβολή ειδικά σε περιπτώσεις που δεν χρειαζόταν καν. Αν ποτέ κάνω και ερωτηθώ δεν θα το κρύψω" αναφέρει απαντώντας σε όλες τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση.


Όσο για τον χώρο των ΜΜΕ, θεωρεί πως της έχει φερθεί καλά. Άλλωστε η καλύτερη της φίλη είναι από τον ίδιο χώρο. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να δει τη ζωή της έξω από την τηλεόραση. "Θα ασχοληθώ με το θέατρο, θα ανοίξω ένα φροντιστήριο ιταλικών, δεδομένων των σπουδών μου στη συγκεκριμένη γλώσσα, ή κάτι άλλο - είναι κάτι που θα σκεφτώ όταν έρθει εκείνη η στιγμή" αναφέρει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου