Χριστούγεννιατικα δώρα…

christmas-gifts

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε την αγορά των χριστουγεννιάτικων δώρων;

Τώρα θα μου πεις ωραία ιδέα αλλά με τι λεφτά; εύλογο ερώτημα!!!

Με τα οικονομικά μέτρα και τις απεργίες τι σόι Χριστούγεννα θα είναι αυτά;

Στο τέλος θα μας πούνε ότι ο Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση, η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος, η Παναγία δεν θα πάρει επίδομα τοκετού, οι Άγγελοι δεν θα πετάνε λόγω απεργίας των εναέριων ελεγκτών, οι 3 μάγοι θα φοβούνται μήπως απελαθούν σαν λαθρομετανάστες!

Αγαπητοί  αναγνώστες μην πτοείστε! Αυτά τα Χριστούγεννα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι έτσι, για να σκάσουν!!!

…(Στο θέμα μου τώρα)…

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα τα προσφέρουμε σαν ένδειξη αγάπης για τους κοντινούς μας ανθρώπους. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψουμε όλο το μισθό μας αγοράζοντας ακριβά δώρα.

Τα δώρα ας είναι φέτος οικονομικότερα! Με λίγο χιούμορ και ευρηματικότητα μπορούμε να προσφέρουμε τα ωραιότερα δώρα! Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει…

Ξεκινώντας τις αγορές πρέπει να οριοθετήσετε τα χρήματα που διαθέτετε. Έπειτα όταν ξεχυθείτε στα καταστήματα μην παρασύρεστε, επικεντρωθείτε στο σκοπό σας. Κάντε μία λίστα και μείνετε σε αυτή.( εάν δεν είστε και πολύ του shopping, καλό είναι να μην πάτε με  γυναίκα για ψώνια διότι δείτε οοοοοόλες τις βιτρίνες θα μπείτε σε οοοοόλα τα μαγαζιά και θα σας πονάνε για ώωωωωωρες τα πόδια σας).

Να έχετε μαζί σας μετρητά μην πάρετε την πιστωτική, έτσι δεν θα βρείτε μπροστά σας τον Απρίλιο, τα σπασμένα των χριστουγέννων!

Σκεφτείτε ένα πρακτικό δώρο για τον καθένα ξεχωριστά. Υπάρχουν πάρα πολλά καταστήματα με stock εμπορεύματα που αποτελεί μια καλή λύση για τα δώρα σας, μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης μια εναλλακτική λύση είναι να κάνετε κάποιες αγορές online, εκεί θα βρείτε επώνυμα προιόντα σε προσιτές τιμές.

Μην περιμένεις να κάνεις τα ψώνια σου τελευταία στιγμή ή ώρες αιχμής! Οι ουρές στα ταμεία θα είναι ατέλειωτες και θα εκνευριστείς!

Αφού τελειώσεις τα ψώνια και έχει περισσέψει κανένα ευρουδάκι κάνε δώρο στον εαυτό σου κάτι που σου γυάλισε! Τόσο ποδαρόδρομο έριξες!

Τα χριστούγεννα είναι ημέρες αγάπης, για αυτό εάν φέτος τα οικονομικά σας έχουν μαύρα χάλια, μην ανησυχείτε, όλοι σε αυτή την κατάσταση είναι και δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς! Άλλωστε πιο δώρο είναι ομορφότερο από μια ζεστή αγκαλιά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους;!!!

καλες αγορές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου