Κατάθεση σοκ της Γ. Φαρμάκη: ''Ο Αγγλούπας με πυροβόλησε επίτηδες!''

farmakh1_h_633_451_h_633_451

Όταν τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου το αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Αγγλούπα με οδηγό τον ίδιο και επιβάτες την Όλγα Φαρμάκη και την σοβαρά τραυματισμένη αδερφή της, Γωγώ, έσπασε τη μπάρα του ΝΙΜΙΤΣ και με ταχύτητα έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία, ξεκίνησε ένα ''θρίλερ'', που τελικά έχει πολλές ανατροπές.


Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα ''Πρώτο Θέμα'', η 25χρονη Γωγώ όλο αυτό το διάστημα που
νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, λόγω των πολλών χειρουργείων και της ακατάσχετης αιμορραγίας της δεν μπορούσε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Ως αποτέλεσμα αυτού, οι μόνες καταθέσεις που υπήρχαν ήταν είναι εκείνες της Όλγας και του Αλέξανδρου και μάλιστα ταυτίζονταν κι έκαναν λόγο για ατύχημα.

agloupas3_h_633_451Η Γωγώ λοιπόν, συνήλθε και λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο κατέθεσε στους αστυνομικούς ανατρέποντας τα πάντα. Αρνείται ότι ο πυροβολισμός ήταν ατύχημα και δηλώνει πως ο σύντροφος της αδερφής της, την πυροβόλησε επίτηδες ως αποτέλεσμα ενός καβγά.

DUOGOGO_H_633_451

Διαψεύδει τις καταθέσεις των δυο τους και, σύμφωνα με το ''Πρώτο Θέμα'', με όλα όσα λέει, ''δένει'' τον επιχειρηματία για απόπειρα δολοφονίας. Αξιωματικός που χειρίζεται την υπόθεση δήλωσε: ''Κάποιος λέει ψέματα. Όμως σιγά σιγά, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.''gogo2 Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, όπως ισχυρίζονται οι συνήγοροί του, δεν έχει ενημερωθεί για το περιεχόμενο της κατάθεσης της Γωγώς και προς το παρόν δεν έχει κληθεί να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις. Το περιβάλλον του όμως, κάνει λόγο για δυσάρεστες εξελίξεις και αφήνει να εννοηθεί πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την ιστορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου