Εξώφυλλο περιοδικού ανακοινώνει ότι η Aniston περιμένει δίδυμα!

jennifer-aniston_h_633_451

Οι φήμες που την θέλουν έγκυο συνεχώς φουντώνουν. Το σπίτι που αγόρασε πρόσφατα έχει δύο παιδικά δωμάτια και τώρα έρχεται ένα πρωτοσέλιδο που το επιβεβαιώνει. Το εξώφυλλο του περιοδικού “Star” αποκαλύπτει ότι η Jennifer Aniston όχι μόνο είναι έγκυος αλλά περιμένει και δίδυμα!


Η ηθοποιός προσπαθούσε πολύ καιρό και το όνειρό της έγινε πραγματικότητα, σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό. Η Jennifer θα γίνει μία ευτυχισμένη μανούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Justin Theroux.


Εκείνη συνειδητοποίησε από νωρίς ότι ο αγαπημένος της ήταν ο άντρας της ζωής της και προσπαθούσαν εδώ και αρκετό καιρό να αποκτήσουν απογόνους και μάλιστα χρησιμοποιήσαν και την βοήθεια φαρμακευτικών σκευασμάτων.


Πότε θα ανακοινώσει επίσημα την εγκυμοσύνη της; Μάλλον ποτέ, αφού σύμφωνα με το έγκυρο gossipcop.com αυτή η εγκυμοσύνη είναι δημιούργημα της φαντασίας των συντακτών του “Star”.


Πού βρίσκεται ή αλήθεια και πού το ψέμα; Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε αφού αν είναι έγκυος, η φουσκωμένη κοιλίτσα της θα είναι η καλύτερη απόδειξη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου