Ζώδια: 25/12 - 31/12

asc

Νέα Σελήνη, νέα αρχή

H κύρια αστρολογική επιρροή των ημερών σχετίζεται με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, που πραγματοποιείται σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, και θα επηρεάσει το επόμενο 15νθήμερο. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ίσως εγκαινιάσουν νέες καταστάσεις και σημαντικές γνωριμίες στη ζωή τους.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Θεωρητικά το δύσκολο διάστημα για εσάς τους Κριούς τελείωσε με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από τις 20/12. Πρακτικά υπάρχει ακόμη ένταση στις σχέσεις σας και αρκετή κινητικότητα στα επαγγελματικά, η οποία θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και μετά τις γιορτές. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, τονίζει τον τομέα της καριέρας και φέρνει αξιόλογες μεταβολές τελείως απρόσμενα, κυρίως σε όσους είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ήρεμες γιορτές.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Η νέα Σελήνη σάς προτρέπει να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας, να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να περάσετε καλά. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην επόμενη χρονιά θα μπείτε αρκετές φορές σε αυτή τη διαδικασία του ταξιδιού, αλλά αυτό είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί. Επιπλέον, η νέα Σελήνη βοηθάει όσους από εσάς ασχολούνται με την ανώτερη εκπαίδευση να έχουν κάποια θετικά μηνύματα, ενώ θέματα εκδόσεων και νομικού ενδιαφέροντος μπορεί να έχουν την προσδοκώμενη επιτυχία.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πείτε «ναι» σε ό,τι νέο.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω πραγματοποιείται στον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας. Έτσι, μπορεί τώρα να λάβετε ένα μπόνους ή μια οικονομική ενίσχυση που δεν περιμένατε από τη δουλειά ή ένα δώρο από την οικογένειά σας, το οποίο εκτός από οικονομική έχει και συναισθηματική αξία: μια κληρονομιά ή ένα αντικείμενο αξίας που ανήκε σε κάποιο μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος (γιαγιά, παππούς). Φυσικά το οικονομικό όφελος θα μπορούσε να προέλθει και από την πλευρά του συντρόφου σας, αν είστε δεσμευμένοι.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εξασφαλίστε πόρους.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Και ενώ οι πιέσεις και τα δύσκολα δεν τελειώνουν ποτέ, αυτή η νέα Σελήνη εντείνει λίγο περισσότερο την αγωνία και το άγχος ή λειτουργεί σαν καταλύτης σε μια ερωτική σχέση ή συνεργασία. Όχι ότι δεν περιμένατε εξελίξεις. Τις μυρίζεστε, τις διαισθάνεστε καιρό πριν, αλλά το σύμπαν έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας εκπλήσσει. Τώρα, όμως, δεν πρέπει να ακολουθήσετε την προσφιλή σας τακτική, ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω (σαν το καβούρι), αλλά μόνο μπροστά και μάλιστα ολοταχώς!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πλησιάστε το ταίρι σας.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται γύρω από το σπίτι, την οικογένεια ή τα άτομα που εσείς νιώθετε οικογένειά σας αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά μολονότι θα θέλατε να περάσετε αρκετές ώρες μαζί τους, η νέα Σελήνη δεν σας αφήνει... Ακόμη, λοιπόν, και τις ημέρες των εορτών κάποιες έκτακτες ανάγκες σάς υποχρεώνουν να διαθέσετε χρόνο στη δουλειά. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει επίσης να δώσετε σε υγεία και διατροφή, καθώς δείχνουν επιβαρημένα στο ωροσκόπιό σας. Οπότε αφήστε τις υπερβολές για την Πρωτοχρονιά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Λύσεις στα επαγγελματικά.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Τα Χριστούγεννα είναι από τις αγαπημένες σας γιορτές και θέλετε πάντα να τα περνάτε με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αρκετά αρμονική για το ζώδιό σας είναι η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον τομέα που αφορά τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση, τα παιδιά, αλλά και τα τυχερά παιχνίδια. Στα παραπάνω πρέπει μάλιστα να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, όχι επειδή απειλούνται από τη νέα Σελήνη, απλώς διότι είναι πιθανό κάτι να τροποποιηθεί στον τρόπο με τον οποίο τα προσεγγίζετε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εξοικονομήστε χρήματα.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, πήρε μια βολική θέση προς το ζώδιό σας και προσπαθείτε τώρα να αποκαταστήσετε σχέσεις ή ό,τι άλλο χάλασε. Παρ’ όλο που η νέα Σελήνη πέφτει μέσα στον τομέα του σπιτιού, η ερωτική σας ζωή φαίνεται να είναι σημαντικότερη, με μια ουρανοκατέβατη γνωριμία και έναν κεραυνοβόλο έρωτα να σας χτυπούν την πόρτα. Πάντως, τις επόμενες ημέρες σπίτι και καριέρα θα απορροφήσουν αρκετό από τον χρόνο σας και θα δείτε ότι στην πορεία πολλά θα αλλάξουν.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικογενειακές μαζώξεις.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Οι εφετινές γιορτές ευνοούν μετακινήσεις και ταξίδια, κοντινά ή μακρινά. Μη χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων να έρθετε κοντά σε ανθρώπους που δεν βλέπετε συχνά. Εκείνο που καλό είναι να θυμάστε αυτές τις γιορτές είναι πως πρέπει να κάνετε πράγματα καινούργια, που δεν τα έχετε βαρεθεί, για να περάσετε καλά. Να είστε, όμως, προσεκτικοί με την υγεία σας, ειδικά σε ό,τι αφορά κρυολογήματα και υπερβολές στα σπορ!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Τα χρήματα έρχονται συνήθως για εσάς δεύτερα την περίοδο των γιορτών, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και εφέτος με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον τομέα των οικονομικών σας. Μια νέα επαγγελματική πρόταση αρκετά αποδοτική οικονομικά, μια αύξηση ή μια προαγωγή μπορεί να είναι το εφετινό σας δώρο των Χριστουγέννων, και μάλιστα εντελώς απρόσμενα. Αν θέλετε να ταξιδέψετε, προτιμήστε Πρωτοχρονιά αντί για Χριστούγεννα και σε κάθε περίπτωση προσοχή σε τσάντες, πορτοφόλια και... τυχερά παιχνίδια!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εύνοια στη δουλειά.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Τα καλά ή τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μας 99 φορές στις 100 είναι προϊόντα μιας αλλαγής, είτε εκούσιας είτε ακούσιας και αιφνίδιας. Η αλλαγή είναι μια διαδικασία μάθησης, ωρίμανσης και μας φέρνει πάντα πιο κοντά σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σας σας ανοίγει νέους και άκρως ενδιαφέροντες δρόμους εκεί που τους χρειάζεστε περισσότερο. Φροντίστε την υγεία σας, διότι αυτό το διάστημα ίσως νιώθετε ατονία.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ερωτικά ξεκαθαρίσματα.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Οι ημέρες των Χριστουγέννων έχουν πάντα κάτι ανάλαφρο και εξωστρεφές, ωστόσο η εφετινή νέα Σελήνη μία ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα στερεί κάτι από την εξωτερίκευση των συναισθημάτων και της χαράς και σας κάνει πιο σκεπτικούς σε σημαντικά θέματα της ζωής σας, όπως για παράδειγμα τα επαγγελματικά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 21/1 ή 22/1. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι εγγύηση καλοπέρασης... απλώς δεν θα είστε τόσο χαλαροί όσο θα επιθυμούσατε ή όσο υπήρξατε παλαιότερα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διασκεδάστε με φίλους.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Τα Χριστούγεννα είναι πραγματικά η αγαπημένη σας γιορτή και όσα προβλήματα και αν έχετε βρίσκεστε πάντα ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και μοιράζεστε μαζί τους τον ελεύθερο χρόνο σας. Εφέτος, μάλιστα, που η νέα Σελήνη πέφτει μέσα στον τομέα των φίλων στο ωροσκόπιό σας είναι πιθανόν η ανάγκη σας να είστε διαρκώς με κόσμο να είναι αυξημένη. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί, ωστόσο, να σας φέρει πολύ κοντά σε έναν στόχο σας και να δώσει ώθηση εντελώς απρόσμενα και στα επαγγελματικά σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στιγμές με τους οικείους σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου