Ζώδια: 19/12 - 25/12

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Χειµερινό ηλιοστάσιο µε αλλαγές

  Ο Ήλιος µπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 22/12 και έτσι ξεκινάει ουσιαστικά ο χειµώνας. Παρ’ ότι οι προσδοκίες µας για τα εφετινά Χριστούγεννα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές και ενώ είναι δύσκολο να τα έχουµε όλα, µε λίγη προσπάθεια µπορεί τελικά και να περάσουµε όµορφα!

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

  Οι γεννηµένοι στο τρίτο δεκαήµερο έχετε την επιρροή του Κρόνου, ενώ οι γεννηµένοι στο πρώτο δεκαήµερο του Ουρανού και του Πλούτωνα, οι οποίοι ζητούν συθέµελες και ριζικές αλλαγές στην καριέρα και στην οικογενειακή σας ζωή. Αυτό που απαιτείται κυρίως είναι να αλλάξετε κοσµοθεωρία και να είστε πιο προνοητικοί και υπεύθυνοι. Τα εφετινά Χριστούγεννα µπορεί να µην είναι τα πιο ανέµελα. Θα σας δείξουν όµως πόση δύναµη, σθένος και αντοχές κρύβετε µέσα σας. Σταθείτε δίπλα σε όσους αγαπάτε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ταξιδέψετε.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

  Κούρσα ταχύτητας ο Δεκέµβριος. Μπορεί ως και τις 23/12 να τρέχετε, τις ηµέρες των Χριστουγέννων ωστόσο, µε µια φιλική νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ξεχάσετε κούραση και ταλαιπωρίες και θα περάσετε... αξέχαστα. Ωστόσο, µε τον Δία ορθόδροµο στο ζώδιό σας, ακόµη και µέσα στις γιορτές δεν φαίνεται να εγκαταλείπετε τις επαγγελµατικές ανησυχίες και φιλοδοξίες. Και καλά κάνετε, γιατί ο Δίας περνά από το ζώδιό µας µία φορά κάθε 12 χρόνια, άρα πρέπει να εκµεταλλευθείτε την επιρροή του, ειδικά αν επιδιώκετε αλλαγές.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συναντήστε φίλους.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

  Οι γιορτές συχνά µεγεθύνουν τα συναισθήµατά µας. Αν είµαστε µόνοι νιώθουµε πολλαπλάσιο το βάρος της µοναξιάς, αν είµαστε ερωτευµένοι πετάµε στον έβδοµο ουρανό. Οι εφετινές γιορτές λειτουργούν και για εσάς σαν ένας µεγεθυντικός φακός που αυξάνει την ένταση των συναισθηµάτων, ειδικά στον έρωτα και στις σχέσεις. Πιθανόν να θέλετε να απαλλαγείτε από µια κακή σχέση ή συνεργασία και να πιέζεστε για άλλους λόγους να τη συντηρήσετε. Ή δεν βρίσκετε ανταπόκριση. Η νέα χρονιά φέρνει περισσότερη ικανοποίηση, συνεπώς ηρεµήστε!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια αγοραπωλησία.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

  Με ανακούφιση αποχαιρετάτε το 2011, µία από τις πλέον κουραστικές χρονιές, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Τα οικονοµικά εξακολουθούν να απορροφούν την προσοχή και την ενέργειά σας αυτή την εβδοµάδα – η γιορτινή περίοδος εµφανίζει άλλωστε υψηλές απαιτήσεις στον τοµέα των εξόδων. Τα εφετινά Χριστούγεννα για τους περισσότερους από εσάς θα είναι ήσυχα, ήρεµα και χωρίς την ανάγκη για πολλές περιπέτειες. Σας φτάνει µόνο να βρίσκεστε µε φίλους ή µε το ταίρι σας και να κάνετε διασκεδαστικά πράγµατα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια κοντινή εξόρµηση.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

  Στις γιορτινές εβδοµάδες που έρχονται, µε την Αφροδίτη µετά τις 20/12 απέναντί σας στον Υδροχόο, φροντίστε περισσότερο τα συναισθήµατά σας. Ισως για κάποιους λόγους που προέκυψαν το προηγούµενο διάστηµα έχετε αποµακρυνθεί κάπως από τον σύντροφο, την οικογένεια ή τους φίλους σας. Δεν είχατε χρόνο, δεν είχατε όρεξη εξαιτίας της πολλής δουλειάς ή µπορεί να αποτραβηχτήκατε για προσωπικούς λόγους. Τώρα λοιπόν είναι ευκαιρία να προστατέψετε και να φροντίσετε περισσότερο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανοίξτε την καρδιά σας.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

  Οι τελευταίες εβδοµάδες του Δεκεµβρίου ευνοούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τις διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και ο Αρης στο ζώδιό σας σας κάνουν να ανατρέχετε σε περασµένες, αλλά όχι και ξεχασµένες καταστάσεις στον ερωτικό τοµέα. Μάλιστα είναι πιθανόν να έρθει στο προσκήνιο µια σχέση από τα παλιά. Επειδή δεν είναι ακόµη ασφαλές για εσάς να επενδύσετε συναισθηµατικά, µη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Εγκράτεια δείξτε και στα οικονοµικά, καθώς πριν από τις 8/1 ούτε εκεί προβλέπεται ιδιαίτερη άνεση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεφύγετε από τη δουλειά.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

  Αν σε αυτό το διάστηµα εγκαινιάζετε µια καινούργια επαγγελµατική δραστηριότητα, αν περιµένετε µια σηµαντική απάντηση που µπορεί να αφορά τις σπουδές σας ή ένα ταξίδι, φαίνεται ότι η εβδοµάδα φέρνει καλά νέα. Αυτές τις γιορτές θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, θα πάρετε δύναµη και κουράγιο και θα δείτε τα πράγµατα από την αισιόδοξη πλευρά τους. Αλλωστε το 2012 θα είναι γεµάτο τέτοιες στιγµές. Μόνο προσοχή στα οικονοµικά και στις δεσµεύσεις ή στις ευθύνες που αναλαµβάνετε, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαηµέρου.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια σηµαντική επιτυχία.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

  Ευκαιρία για ευχάριστες δραστηριότητες εν αναµονή των εορτών. Αυτός ο Δεκέµβριος ήταν φορτωµένος µε ποικίλες υποχρεώσεις και σας εξάντλησε, κυρίως ψυχολογικά. Τώρα, µακριά από όλη αυτή την «τρέλα» της δουλειάς, µπορείτε να αφιερώσετε στον εαυτό σας κάποιες ηµέρες ξεκούρασης. Τα εφετινά θα είναι από τα πιο ανώδυνα, ανέµελα και εύκολα Χριστούγεννα για εσάς. Εκµεταλλευθείτε τα γιατί τον Οκτώβριο του 2012 µπαίνει στο ζώδιό σας ο Κρόνος, συνεπώς οι επόµενες γιορτές θα έχουν διαφορετική γεύση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια ροµαντική απόδραση.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

  Ο Δεκέµβριος σας κούρασε και φόρτωσε το καθηµερινό σας πρόγραµµα µε χιλιάδες υποχρεώσεις και ευθύνες, καιρός όµως να σας δείξει και το πιο χαµογελαστό και χαρούµενο πρόσωπό του. Τα εφετινά Χριστούγεννα, µολονότι δεν έχουν την ανεµελιά που θα θέλατε, µια και ο Αρης από την Παρθένο δεν σταµατά να πιέζει για ανακατατάξεις και ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας, σας προσφέρουν τουλάχιστον την ελπίδα ότι είστε προετοιµασµένοι να αντιµετωπίσετε οτιδήποτε προκύψει. Το 2012 φθάνει µε καλύτερους οιωνούς.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ξαναβρεθείτε µε φίλους.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

  Οι γεννηµένοι πριν από τις 10/1 διανύουν µία από τις καλύτερες φάσεις στη ζωή τους, αφού έχουν περάσει τα δύσκολα µέσα στη χρονιά που τελειώνει και έχουν προσαρµοστεί στις νέες συνθήκες. Οσοι έχετε γεννηθεί µετά τις 10/1 βιώνετε τώρα µεγαλύτερη πίεση και ανησυχία. Δεν είναι απαραίτητο να συµβεί κάτι άσχηµο για να έχουµε πίεση. Ακόµη και ένα ευχάριστο γεγονός (ένας γάµος, µία προαγωγή, ένα παιδί κτλ.) φέρνει ένταση και φόρτιση. Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν ξεκουραστείτε και αλλάξτε παραστάσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δείτε αγαπηµένα πρόσωπα.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

  Η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιό σας, βγάζει τον πιο γοητευτικό και σέξι εαυτό σας και φροντίζει να µαγνητίσετε βλέµµατα θαυµασµού. Βέβαια η εβδοµάδα έχει και υποχρεώσεις. Είναι πιθανόν να σας ζητηθεί να εργαστείτε κάποιες ώρες τις ηµέρες των Χριστουγέννων ή µπορεί να ετοιµάζεστε να περιποιηθείτε φίλους και συγγενείς στο σπίτι. Αναµφίβολα πάντως θα περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε, αφού δύο σηµαντικοί τοµείς της ζωής σας δέχονται θετικές επιδράσεις, ο ερωτικός και αυτός της φιλίας και της συντροφικότητας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κοινωνικοποιηθείτε.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

  Κάτι τριγυρίζει στο µυαλό σας καιρό τώρα και σας κλέβει τον ύπνο. Μπορεί να είναι το µέλλον µιας συνεργασίας, η προοπτική µιας επιχείρησης που έχει δείξει σηµάδια κόπωσης, µια σοβαρή σχέση ή ένας γάµος που µπαίνει στο µικροσκόπιο. Η ένταση µπορεί να προέρχεται και από ένα χαρούµενο γεγονός για του οποίου την έκβαση αγωνιάτε (π.χ. µια εγκυµοσύνη). O,τι και αν είναι αυτό που δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε, φροντίστε να περάσετε τις γιορτές µε δικούς σας ανθρώπους και µη διστάσετε να µοιραστείτε τις αγωνίες σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αφιερωθείτε στο έτερον ήµισυ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου