Ζώδια: 12/12 - 18/12

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

 

«Ορθόδρομα» προεόρτια

Στα θετικά της εβδομάδας μετράμε την ορθή πορεία του Ερμή, που θα διευκολύνει την επικοινωνία και θα μας απαλλάξει από μπερδέματα σε μετακινήσεις, ραντεβού και σχέδια εν γένει. Η εβδομάδα αποχαιρετά την επιρροή των εκλείψεων και σταδιακά οι πλανήτες μπαίνουν σε πιο... εορταστική διάθεση.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Τα πολύ δύσκολα είναι πλέον πίσω σας και μόνο οι γεννημένοι μετά τις 15/4 έχουν δικαίωμα να παραπονούνται, αφού αυτοί δέχονται τώρα την επιρροή του Κρόνου, ο οποίος δυσκολεύει τη ζωή τους (σε σχέσεις, συνεργασίες και υγεία). Ήλιος και Ερμής στην ορθή πορεία του στον Τοξότη αποτελούν ξεχωριστό δίδυμο που μπορεί να αυξήσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας, φέρνει ωστόσο και κάποια δώρα σε επαγγελματικά σχέδια. Αν έχετε στείλει βιογραφικά, μπορεί το τηλέφωνο που θα χτυπήσει να έχει θετική έκβαση για εσάς.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σχεδιάστε μια εκδρομή.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Αρκετή κινητικότητα και μια έντονη διάθεση για εξόδους και διασκέδαση περιέχει η εβδομάδα αυτή. Επειδή, όμως, το διάστημα μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κυλήσει σε γρήγορους ρυθμούς, πρέπει να είστε φειδωλοί με τη σπατάλη ενέργειας. Προφυλάξτε την υγεία σας, φροντίστε λίγο περισσότερο την ερωτική σχέση σας ή τα παιδιά σας, αν έχετε, και μη χάνετε ευκαιρία να βρεθείτε κοντά στη φύση και στην ύπαιθρο για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Η επαφή με τη φύση είναι το φάρμακο για εσάς τους Ταύρους σε ό,τι και αν σας απασχολεί.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ρίξτε το έξω!

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Ως γνωστόν, οι εκλείψεις δεν επηρεάζουν μόνο την ημέρα που συμβαίνουν, αλλά ένα πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Συνήθως η επιρροή τους κρίνεται στις περιόδους που αυτές ενεργοποιούνται, κάτι που εν προκειμένω θα γίνει την περίοδο της άνοιξης. Αυτή η εβδομάδα, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να γυρίζει στην ορθή πορεία του, είναι πιο ξεκούραστη. Οι σχέσεις σε συνδυασμό με τα οικονομικά αποτελούν το κύριο μενού το επόμενο διάστημα, οπότε θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε με πιο ορθή κρίση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε την υγεία σας.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Ασάφεια και ρευστότητα είχαν οι τελευταίες εβδομάδες, ειδικά σε θέματα που σχετίζονταν με τη δουλειά ή τα οικονομικά, γι’ αυτό πρέπει να είστε απόλυτα σαφείς στις απαιτήσεις σας και να μην αφήνετε περιθώρια να σας εκμεταλλευτούν ή να σας ρίξουν. Ευτυχώς για τα συμφέροντά σας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λόγο για τη δουλειά σας και σας συμπαθούν. Σε αυτούς μπορείτε να στραφείτε για βοήθεια και να είστε σίγουροι ότι θα σας τη δώσουν αφειδώς τώρα που και η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εισροή εισοδήματος.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Πλησιάζοντας προς το τέλος του 2011 φαίνεται ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο τι σκέφτονται, τι αισθάνονται και πώς αντιδρούν οι άλλοι, παρά ο ίδιος ο εαυτός σας. Αφιερώνοντας πολύτιμη ενέργεια και χρόνο στο πώς συμπεριφέρονται οι γύρω σας μπαίνετε στον ανούσιο φαύλο κύκλο των συγκρίσεων. Αν οι άλλοι έχουν καλύτερες αποδοχές, πιο ισορροπημένες σχέσεις ή είναι πιο τυχεροί από εσάς, αυτό είναι δικό τους θέμα και όχι δικό σας. Ευτυχώς η εβδομάδα στο τέλος της φέρνει και τη λύτρωση από τις «αλλότριες» σκέψεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εργασιακές διευθετήσεις.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Κούραση και υποχρεώσεις αποτελούν σταθερό μοτίβο. Όσο ο Άρης θα παραμένει στο ζώδιό σας (μέχρι τις αρχές Ιουλίου του 2012) φροντίστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας για να μη μείνετε από μπαταρίες. Κάποιες βιταμίνες, λίγο περισσότερη ώρα ύπνου, καλή διατροφή είναι τα λιγότερα που μπορείτε να κάνετε σε περιόδους στρες όπως αυτή που διανύετε. Και επειδή, όπως δείχνουν τα πράγματα, η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί με αυξανόμενους ρυθμούς ως τις γιορτές, μην αφήνετε ευκαιρίες για ξεκούραση να πάνε χαμένες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τονώστε τη σχέση σας.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Ξεκινά μια περίοδος που έχετε ανάγκη να μιλήσετε σε κάποιον που θα σας ακούσει. Μία από τις κύριες έννοιες της εβδομάδας είναι τα οικονομικά και αυτή θα συνεχίσει να είναι η αιτία του άγχους σας ως τις 20/12. Έπειτα, ωστόσο, μπορεί να παρουσιαστούν εξαιρετικές ευκαιρίες για μια επένδυση ή μπορεί να λάβετε χρήματα που σας οφείλονταν από καιρό. Αυτή την εβδομάδα ανάβει το πράσινο φως για να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά (π.χ. μια δουλειά, αν είστε θύματα της γενικής κατάστασης της χώρας).
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να αισιοδοξήσετε!

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Τώρα που ο Ερμής γυρίζει στην ορθή πορεία του, θα ανακτήσετε κάπως το χιούμορ, την πίστη στις δυνατότητές σας, καθώς και την αισιοδοξία σας. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να μεταβάλλονται τα συναισθήματά σας απέναντι σε μια κατάσταση που δημιουργήθηκε ίσως πρόσφατα στον έρωτα, στην οικογένεια ή και στη δουλειά και θα μπορέσετε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά. Αν κάτι εξακολουθεί να σας ενοχλεί και βλέπετε ότι διαιωνίζεται, τραβήξτε εσείς τη διαχωριστική γραμμή και μην περιμένετε να το κάνουν οι άλλοι.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αποκτήστε αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ο Ήλιος σάς χαρίζει περισσότερη ενέργεια και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σας βοηθά να κάνετε το καλύτερο τόσο στον έρωτα όσο και στο χρήμα. Μάλιστα, είναι πιθανό σε αυτούς τους τομείς να είχατε προηγουμένως την αίσθηση ότι βαλτώσατε. Τώρα οι ρυθμοί γίνονται πιο γρήγοροι. Με τον απόηχο της έκλειψης απέναντί σας, μπορεί κάποια πράγματα να έχουν ήδη διαφοροποιηθεί ή να πήρατε έστω ένα μήνυμα για το τι έπεται. Χρειάζεστε την αλλαγή και η επιθυμία σας την προκαλεί!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σχεδιάστε ένα ταξίδι.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Μέχρι την τελευταία του στιγμή το 2011 σάς βγάζει το λάδι, αφού, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, συμβαίνουν διάφορα μικρά, απρόοπτα και εκνευριστικά. Μη χώνετε τη μύτη σας όπου δεν χρειάζεται. Οι προθέσεις σας μπορεί να είναι αγαθές, το αποτέλεσμα ωστόσο είναι ότι παιδεύεστε αδίκως. Πιθανόν μια ερωτική σχέση να μπερδευτεί με τα επαγγελματικά. Ίσως, μάλιστα, εκεί τα πράγματα να ανακατευτούν ακόμη περισσότερο. Προκειμένου να βγάλετε κάποια άκρη, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διευθετήσεις στα οικονομικά.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Η αίσθηση που έχετε αυτή την εβδομάδα, ειδικά σε συνεργασίες και οικονομικά, είναι αυτή της αδικίας. Πιστεύετε, δηλαδή, ότι κάποιος-α παραβλέπει τις προσπάθειές σας στη δουλειά ή στις σχέσεις και βιάζεται να σας κρίνει. Μείνετε ψύχραιμοι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να βρείτε το δίκιο σας και να επιλύσετε πιεστικά θέματα. Η επιθυμία σας για λίγες ώρες διασκέδασης ή για μια απόδραση φουντώνει όσο πλησιάζουν οι γιορτές, αφού νιώθετε ότι έχετε αγγίξει τα όριά σας με τόσες έγνοιες στη δουλειά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αποδράστε από τη ρουτίνα!

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Αν υπάρχουν εκκρεμότητες ή αν γεννήθηκαν θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε να τις διευθετήσετε. Κάποιοι από εσάς αποφασίζετε μια μετακόμιση, άλλοι έχετε μεγαλύτερη εμπλοκή με συγγενικά πρόσωπα και τώρα περνάτε αυτό το μεταβατικό στάδιο που όλα είναι ατακτοποίητα και χρειάζεται να κουραστείτε για να μπει επιτέλους μια σειρά. Αυτή θα είναι και η πιο ήπια εβδομάδα στον αγώνα ταχύτητας της ζωής σας, με επίκεντρο τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και την καριέρα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλάξτε σπίτι ή ντεκόρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου