Τα κομμάτια που θα σε βολέψουν το φετινό χειμώνα

newego_LARGE_t_821_105513331_type11596

Σίγουρα, το να δείχνεις σέξι σε κάθε σου εμφάνιση δεν είναι το πρώτο ζητούμενο. Πολλές φορές, ειδικά όταν ο υδράργυρος πέφτει κι εσύ κρυώνεις, προτιμάς να δείχνεις μεν μέσα στη μόδα αλλά να νιώθεις και όσο πιο άνετα γίνεται.

Μερικά από τα κομμάτια κλειδιά της σεζόν που μπορούν να σου προσφέρουν άνεση, είναι τα παρακάτω:

1. Η χοντρή πλεκτή ζακέτα που αντικαθιστά το παλτό:

Μπορεί να μοιάζει σαν μικρό πλεκτό χαλάκι που έκοψες και το μεταμόρφωσες σε πανωφόρι, όμως η ζακέτα αυτή θα σε βολέψει όσο τίποτα άλλο. Το επονομαζόμενο blanket coat θα το βρεις σε πληθώρα χρωμάτων και μοτίβων και φυσικά σε διάφορα είδη πλέξης (χοντρής ή πιο λεπτής).

Η μόδα τούτη έχει τις ρίζες της στους ντόπιους Αμερικάνους που έπλεκαν χαλάκια, πόντζο, κάπες και ζακέτες για να προφυλακτούν από τη βαρυχειμωνιά.

Εκτός από τη Γκουέν Στεφάνι που τιμά το λουκ συχνά πυκνά, τη ζακέτα αυτή την είδαμε και στις πασαρέλες των Matthew Williamson, Chloe και MaxMara

Πώς θα το φορέσεις:

α. Επίλεξε ένα ισχυρό γεωμετρικό μοτίβο. Το παλτό- κάπα δεν θα δείξει στυλάτο αν είναι μαύρο ή μονόχρωμο αφού πρόκειται για ένα βαρύ κομμάτι.

β. Βάλε μια λεπτή ζώνη στη μέση για να αναδείξεις το σχήμα του σώματός σου και να μην δείχνεις πως πνίγεσαι μέσα στο πλεκτό.

γ. Προτίμησε ουδέτερα χρώματα στα ρούχα που φοράς κάτω από την κάπα για να έχεις ένα μοδάτο αποτέλεσμα.

2. Το φαρδύ το παντελόνι:

Η μόδα στο στυλ παντελονιών τα τελευταία χρόνια ήταν επικεντρωμένη στα skinny jeans. Ευτυχώς, οι φαρδιές παντελόνες των 60s επιστρέφουν δριμύτερες σε άπειρα χρώματα και υφάσματα.

Αν θα προτιμήσεις την φαρδιά παντελόνα σε ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο, φρόντισε να είναι μεταξωτή για να γίνει πιο ιδιαίτερη. Το μαύρο φαρδύ παντελόνι εξυπηρετεί ιδανικά και το ανδρόγυνο λουκ συνδυασμένο με γιλέκο και γραβάτα.

Αν το λέει η ψυχούλα σου, δοκίμασε μια φαρδιά παντελόνα σε κάποιο έντονα χρώματα (μπλε ελεκτρίκ) ή σε φανταχτερά μοτίβα (γεωμετρικά ή animal print).

Μην φοβηθείς να συνδυάσεις τις παντελόνες και με φαρδιά χουχουλιάρικα πουλόβερ. Αν θες να διατηρήσεις τη γυναικεία γραμμή σου, προτίμησε ένα παντελόνι με τελείωμα "καμπάνα" που επανέρχεται δριμύτερο στη μόδα.

3. Το φόρεμα από βελούδο:

Είναι σούπερ τρέντι, είναι απόλυτα χειμωνιάτικο ως ύφασμα και θα σε κρατήσει ζεστή και σέξι στις βραδινές εξόδους σου. Η πολυτελής υφή του βελούδου, δεν άφησε ασυγκίνητους τους μεγάλους σχεδιαστές όπως οι: Ralph Lauren, Peter Dundas, Calvin Klein και Erdem που τίμησαν τις συλλογές του με βελούδινα φορέματα σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και σε διάφορα μήκη (από σούπερ μίνι έως μάξι). Μην φοβηθείς το χρώμα αφού στο βελούδο αναδεικνύεται όσο σε κανένα άλλο ύφασμα.

Απόφυγε τα flat παπούτσια σε συνδυασμό με το αρχοντικό βελουτέ φόρεμα που το θέλει το τακουνάκι του.

4. Για βάλε τις πιτζαμούλες σου:

newego_LARGE_t_821_105513330_type11759Οι πιτζάμες αποκτούν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου εκτός σπιτιού.

Η πρώτη φορά που είδαμε τις πιτζάμες να φοριούνται και σαν καθημερινό ή βραδινό ρούχο, ήταν στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana για το Φ/Χ 2009. Έκτοτε, πολλές επώνυμες κυρίες, δεν δίστασαν να εμφανιστούν με κομμάτια που έμοιαζαν με σατέν πιτζάμες στο κόκκινο χαλί. Ο Οίκος Louis Vuitton επαναφέρει τις πιτζάμες στο προσκήνιο στην πιο οριεντάλ μορφή τους με μοτίβα από την άπω Ανατολή.

Ειδικά, τα παντελόνια τύπου πιτζάμα, συνδυασμένα με ψηλοτάκουνα και ζώνη έχουν φανατικούς οπαδούς. Σίγουρα, το εν λόγο λουκ θα σε βολέψει, αλλά στην χώρα μας που οι τάσεις αργούν να φτάσουν, θα βρεις μεν τα παντελόνια πιτζάμας στα καταστήματα αλλά όταν θα τα φορέσεις, θα υπάρξουν κι εκείνα τα βλέμματα απορίας. Φρόντισε να προτιμήσεις ένα μαύρο σατέν παντελόνι πιτζάμας ή ένα σε χρωματισμό κόκκινου της Βουργουνδίας και πιο σικάτες εμφανίσεις (αν το τολμήσεις)

5.Τα αόρατα καλσονάκια της Κέιτ:

newego_LARGE_t_821_105513332_type11759Το λεγόμενο καλσόν στο χρώμα του ποδιού κάνει δυναμικό come back χάρη στην Κέιτ Μίντλετον που δεν προτιμά κάποιο άλλο, παρά μόνο το αόρατο καλσόν στο χρώμα του δέρματός της. Μάλιστα, η εταιρία "Debenhams" εμπνευσμένη από τη δούκισσα του Κέιμπριτζ λανσάρει νέα συλλογή αόρατων καλσόν στο χρώμα του ποδιού για κάθε γυναίκα. Μέσα από την ευρεία γκάμα των φυσικών τόνων του ποδιού, κάθε γυναίκα (ειδικά στη Βρετανία) μπορεί να φορά το αγαπημένο της φουστανάκι χωρίς να κρυώνει αλλά και χωρίς να κρύβει τα θεσπέσια πόδια της. Πρώτα ήταν τα nude παπούτσια και ρούχα και τώρα και τα nude καλσόν. Τέλος λοιπόν στα οπάκ μαύρα καλσόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου