Girls???Σταματήστε το bitchin’!

clip_image002

 

Την σήμερον ημέρα, στα περισσότερα άρθρα στο internet αλλά και στον έντυπο τύπο, διαβάζει κανείς για τους άντρες και πόσο ανώριμοι είναι, πώς να καταλάβεις αν είναι ο σωστός, τα διάφορα είδη αντρών και γενικότερα, άρθρα απευθυνόμενα σε γυναίκες θάβοντας τους άντρες. Η μαύρη αλήθεια είναι όμως ότι και οι άντρες έχουν λόγο να γράφουν για εμάς αλλά δεν το κάνουν. Θες από εγωισμό, από ντροπή, από περιφρόνηση ή επειδή απλά δεν θέλουν, εντούτοις μεγάλο ποσοστό αντρών είναι καμένοι από γυναίκες περίπου όσο καμένες είμαστε και εμείς από τους άντρες.

Καλά μου κορίτσια, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου όταν λέω ότι και μεις μπορούμε να γίνουμε μεγάλες bitches ή κάτι παραπλήσιο της Κρουέλας ντε Bιλ, και όταν μάλιστα, ο άλλος ο δύσμοιρος άντρας δεν μας έχει κάνει και τίποτα. Για τον λόγο αυτό, ας δούμε ποια είναι οι 10 πιο κοινές bitchy πράξεις που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες:

1. Δεν απαντάς στο τηλέφωνο!.. κατάφερε ο άνθρωπος και πήρε τον αριθμό σου και νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό του. Σκέφτεται ότι η γοητεία και το περίφημο λέγειν έπιασαν τόπο. Έλα όμως που προσπαθεί να σε πάρει και εσύ δεν το σηκώνεις…ή ακόμα χειρότερο, βάζεις άλλον να το σηκώσει λέγοντας «Κάνετε λάθος». Παθαίνει ο άνθρωπος ένα μικρό σοκ αλλά συνέρχεται! Εκείνη την ώρα αναρωτιέται γιατί του έδωσες το τηλέφωνο σου την στιγμή που δεν σκόπευες να του μιλήσεις. Η ειλικρινής οδός είναι πάντα καλύτερη. Πες του ότι δεν ενδιαφέρεσαι εκείνη την ώρα να τελειώνει το θέμα να μην επιβαρύνεις και συ το κάρμα σου.

2. Χρησιμοποιείς τους άντρες σαν χορηγούς!.. Και όμως, έχω δει πολλές να το κάνουν. Γυναίκες που βγαίνουν έξω με την πεποίθηση ότι δεν θα ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ για ποτά. Στηρίζονται στο βαθύ ντεκολτέ και τις κοντές φουστίτσες προκειμένου να ξεπαραδιάσουν το άμοιρο παλικάρι και να μην έχει και τύχη στο τέλος. Έλεος κορίτσια, στο έτος 2011, όπου η γυναικεία απελευθέρωση έχει φτάσει στο ζενίθ, είναι τουλάχιστον αναξιοπρεπές να προβείς σε τέτοια πράξη. Οι Αμερικανοί έχουν βγάλει μια φράση για αυτές τις γυναίκες : turn tricks for drinks…μήπως να την καταρρίψουμε?

3. Χρησιμοποιείς τους άντρες σαν καβάτζα!... Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που το κάνουν επειδή απλά δεν μπορούν να μείνουν μόνες τους. Συμπεριφέρονται στους άντρες άσχημα, μαλώνουν συνέχεια, κακολογούν τη σχέση τους πίσω από την πλάτη τους αλλά δεν το τελειώνουν. Αντιθέτως , το τραβάνε μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Εδώ, υπάρχει και το μεγαλύτερο είδος le bitch που μπορεί να συναντήσει άντρας, η οποία όχι απλά τραβάει την σχέση μέχρι να βρει αντικαταστάτη αλλά μένει παράλληλα και με τους δυο μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο καινούριος είναι αξιόλογο υλικό και μετά πετάει τον παλιό σαν χθεσινή εφημερίδα.

4. Παίζεις με τα συναισθήματα σου!.. Έχω την βέβαιη πεποίθηση ότι οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια γυναίκα που κλαίει. Φυσικά, εσύ ως γυναίκα το ξέρεις, και το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο και του ζητάς τον ουρανό με τ’ άστρα βασιζόμενη στην ευαίσθητη φύση σου. Λίγα δάκρυα, λίγη κλάψα και το ρίξαμε το παλικάρι. Αποτελεσματικό όμως, όσο και να είναι, είναι άτιμο, ανήθικο και δείχνει εκ μέρους σου μεγάλη υποκρισία και ανασφάλεια.

5. Χρησιμοποιείς σωματική βία!..Ναι, ναι, ναι, συμβαίνει και μάλιστα μία από τις πιο ικανοποιητικές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας είναι όταν θα αστράψει ένα χαστούκι στο μάγουλο ενός άντρα επειδή την προσέβαλε. Θεατρικό, δε λέω, και με μία δόση χολιγουντιανής λάμψης αλλά είναι συνώνυμο ευνουχισμού. Ξέρεις ότι οι άντρες μεγαλώνουν με το ρητό «τις γυναίκες ούτε με τριαντάφυλλο δεν τις χτυπάνε», και άρα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κανένα είδος βίας πάνω σου και φυσικά, δεν πρόκειται και να το πει σε κανέναν λόγω εγωισμού. Αλλά θες ένα δυναμικό άντρα δίπλα σου ή τον ευνούχο του παλατιού?

6. Κριτικάρεις δημόσια!.. Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν αγριέψει. Βγαίνεις με τον καλό σου σε ένα μπαρ, περνάει δίμετρη ξανθιά από δίπλα, θα την κοιτάξει ο χριστιανός, μάτια έχει και βλέπει, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει επιτόπου να σε παρατήσει και να την ζητήσει σε γάμο. Και τότε αρχίζει η πανήγυρις.. «Βέβαια, αυτήν την κοιτάς, εμένα που έσταξα 200 ευρώ στον Γιάννη να μου κάνει ρεφλέ και highlights στο μαλλί δε λες τίποτε, ούτε για τα παπούτσια που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα, ούτε καν για το καινούριο μπολ για να βάζεις τα φυστίκια σου»..Και όλα αυτά μέσα στον κόσμο, μπροστά σε ξένους, αλλά και στην παρέα του φίλου σου και στην οικογένεια του ακόμα. Ντροπή.

7. Το παίζεις single ενώ δεν είσαι!.. Βλέπεις το παλικάρι από την γωνία να σε κοιτάει, προφανώς θέλει να σε φλερτάρει και του δίνεις το πράσινο φως. Ο καημένος βάζει τα δυνατά του, ξεδιπλώνει όλο το ταλέντο του, και περνάτε πολύ καλά μέχρι που του πετάς «αχ, ξέρεις, είσαι πολύ καλός αλλά έχω αγόρι»… Τι σε πείραζε γλυκιά μου να το πεις από την αρχή για να πάει και αυτός να δείξει το ταλέντο του σε κάποια διαθέσιμη? Εντάξει δεν είναι και το χειρότερο που μπορεί να κάνεις σε ένα άντρα αλλά είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικό να τον κάνεις να πιστεύει ότι είσαι διαθέσιμη μόνο και μόνο για να αναπτερωθεί το ηθικό σου.

8. Τον εκβιάζεις με το σεξ!..Ναι το κάνεις. Τι νομίζεις τυχαία μας έχει κολλήσει η ρετσινιά της που….νας? Είναι παλιό το κόλπο και πιάνει κιόλας. Αλλά επίσης είναι και το πιο σκληρό που μπορείς να κάνεις σε ένα άντρα. Να του αρνείσαι το σεξ μέχρι να πάρεις αυτό που θες και γενικότερα, να χρησιμοποιείς το σεξ σαν επιβράβευση. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι για τους άντρες το σεξ, και λογικό είναι να σε θεωρήσει ότι είσαι ικανή για τα πάντα εφόσον χρησιμοποιείς το σεξ με τόσο αδίστακτο και δόλιο τρόπο.

9. Τον τεστάρεις!.. Και δασκάλα να είσαι, κράτα τα τεστ για τους μαθητές σου. Ετοιμάζεται ο άνθρωπος να βγει έξω με τους φίλους του, πράγμα πολύ φυσιολογικό και δεν σημαίνει ότι θα βγουν για να ρίξουν γκόμενες και σε θάψουν. Τον παίρνεις τηλέφωνο, του ζητάς για αδιευκρίνιστους λόγους να μείνει μαζί σου, μπερδεύεται και αυτός ο καημένος γιατί που να καταλάβει ότι όλα τα κάνεις επί τούτου και νομίζει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό. Γι’αυτό και ρίχνει άκυρο στους φίλους του. Στην ουσία, όμως, τον δοκίμαζες για να δεις μέχρι που φτάνει για την σχέση σας αλλά είναι άτιμο και τον πιέζει. Δεν είναι καλύτερο να ξέρει ότι έχει μια κοπέλα που μπορεί να εμπιστεύεται παρά έναν δεσμοφύλακα για σύντροφο?

10. Φλερτάρεις μπροστά του!... Άκαρδη bitch! Θέλεις να τονωθεί το εγώ σου, μαλώσατε, σου αρέσει να τον βασανίζεις? Όποια δικαιολογία και να φέρεις, το φλερτ μπροστά στο αγόρι σου είναι ανώριμη, αναξιοπρεπής και πολύ φτηνή πράξη.

Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, ότι οι 10 προαναφερθείσες πράξεις είναι λίγο ως πολύ γνώριμες σε πολλές από εμάς. Για τον λόγο αυτό και επειδή θες κάποιον άντρα δίπλα σου και για να μην μείνεις μονάχη να αναρωτιέσαι «μα καλά, εγώ τέτοιο κορίτσι πως γίνεται να είμαι μόνη μου», μάθε να φέρεσαι. Όταν έχουμε καλή συμπεριφορά, λαμβάνουμε και καλή συμπεριφορά και έχουμε καθαρή τη συνείδηση μας ότι τουλάχιστον εμείς είμασταν εντάξει..τώρα, αν ο άλλος αποδειχτεί διπρόσωπο κάθαρμα, εδώ είμαστε για να τα γράφουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου