O γιος του Jeremy Irons βγήκε στο cinema για να μας ανάψει !

1f2db5f64f46f1440418902ee216fdb8_MΟ γιος του Jeremy Irons, Max Irons είναι το boy toy που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των γυναικών.

Ενδέχεται οι περισσότερες από εσάς να φαντασιώνεστε ακόμα το Robert Pattinson, ως το νεαρό γόη με τον οποίο θα μπορούσατε να απατήσετε τον άντρα της, αλλά η αλήθεια πως ένας καινούργιος ηθοποιός σύντομα θα κλέψει τη θέση αυτή στη καρδιά σας.


Ο περί ου ο λόγος γίνεται δεν είναι άλλος από το Max Irons. Το όνομα του είναι ήδη γνωστό από το διάσημο μπαμπά του, Jeremy Irons, αλλά ο Max κάνει τα πρώτα του βήματα για να χτίσει τη δική του καριέρα. Σπουδαγμένος στο Guildhall School of Music and Drama και με ένα σύντομο πέρασμα από την Burberry και τη Mango ως μοντέλο, ο Max Irons έχει εστιάσει στην υποκριτική του πορεία, η οποία δεν μετρά πολλές ταινίες μέχρι τώρα. Αυτό καμία σημασία δεν έχει γιατί με τη συμμετοχή στην Κοκκινοσκουφίτσα το breakthrough για το ευρύ κοινό ήρθε.
Ο Max που υποδύεται τον μελλοντικό αρραβωνιαστικό της Amanda Seyfried, η οποία εν τέλει καθόλου δεν ποθεί, χάνει στην αγάπη της πρωταγωνίστριας, αλλά κερδίζει αυτή του κοινού, καθώς η γοητεία είναι ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα χαρακτηριστικά της ταινίας. Άνετος, φινετσάτος και με αέρα old Hollywood και James Dean, ο Μax έχει το το απρόσιτο look του άγριου αγοριού αλλά και την ευγένεια ενός gentleman. Νιώθει λίγο παράξενα κάθε φορά που βλέπει το μπαμπά του στη Lolita, αλλά όλοι όσοι του έχουν πάρει συνέντευξη εκθειάζουν την άλα rock star άνεση του με τους δημοσιογράφους.
Ένας ζεν πρεμιέ με όλη τη σημασία της λέξης που θα ακούτε το όνομα του στο μέλλον πολύ συχνά.

queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου