Jennifer Lopez: «τιμή μου που κέρδισα στα 41 και όχι στα 25»

Jennifer-Lopez-sb06
«Ειλικρινά, μένω άφωνη! Όμως, νιώθω υπερήφανη που κέρδισα αυτό τον τίτλο στα 41 και όχι στα 25», δηλώνει η Jennifer Lopez στο περιοδικό «People» που την έστεψε ως την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2011!


Όπως έγραψε προ ημερών το Woman365 η ηJLo στέφθηκε «βασίλισσα» από το αμερικάνικο περιοδικό, η λίστα του οποίου θα δημοσιοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Κάτω από την Λατίνα ντίβα βρέθηκαν γνωστές ηθοποιοί και τραγουδίστριες, όπως οι: Reese Witherspoon, Halle Berry, Jennifer Garner, Eva Longoria, Jessica Simpson και Jennifer Hudson.
Παντρεμένη με τον MarcAnthony και μητέρα διδύμων (των 3χρονων Max και Emme), η σέξι τραγουδίστρια έχει κατακτήσει την κορυφή των charts ανά τον κόσμο με το τραγούδι της «OnTheFloor» και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ, «Love?», τον Μάιο. Παράλληλα, κάθεται στην καρέκλα του κριτή στο «American Idol» και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια γνωστής εταιρείας με γυναικεία ξυραφάκια.
Τον ίδιο τίτλο με την JLo -που βρέθηκε στην ίδια λίστα άλλες 11 φορές αλλά ποτέ πριν στην κορυφή- έχουν κερδίσει στο παρελθόν η Beyonce, η Halle Berry και η Jennifer Garner.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου