Συστατικά
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 100γρ κουβερτούρα
- 150γρ βιτάμ
- 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
- 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
- 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
Οδηγίες
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί.
- Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
- Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
- Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου