Nέα γυναίκα μόνη σκέφτεται… Κεφάλαιο “Σχέση”

Γράφει η : Μελίνα Στυλιανού

meganne_forbes_sacred_relationshipS27Πόσο μπορεί να σε επηρεάσει μια σχέση ? Πόσο μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση σου? Πόσο μπορεί να σου αλλάξει τον χαρακτήρα σου? Πόσο μπορεί να σε πληγώσει??

Αυτά και άλλα πολλά μπορεί να κάνει μια σχέση στην ζωή μας.

Θεωρώ πως το βασικότερο είναι το άτομο που χεις απέναντι σου να πληρεί τα κριτήρια που θέλεις..

να θέλει και το ίδιο από σένα, αυτά που θέλεις κ συ, και να χετε βρει την χρυσή τομή.. Το κεφαλαίο σχέσεις μπορεί να επηρεάσει και να πληγώσει ανεπανόρθωτα την ψυχή και την λογική του ατόμου που αγαπά αν καταλάβει πως επένδυσε σε ένα λάθος άτομο , γιατί αν το εμβαθύνουμε η σχέσεις είναι επένδυση συναισθημάτων, που αν χτίσουμε μια ζωή πάνω σε λάθος επενδύσεις και απότομα καταρριφθεί το οικοδόμημα μας τότε καταρρίπτεται και ο κόσμος μας ...

Πρέπει λοιπόν να απολαμβάνουμε το κάθε λεπτό τις σχέσης με εποικοδομητικές συζητήσεις και με κατανόηση του ατόμου που χούμε δίπλα μας..

Η απότομες συμπεριφορές, τα ξεσπάσματα, η επίθεση και οι καυγάδες δεν αποφέρουν τίποτα περισσότερο από τον χωρισμό.. γι'αυτο λοιπόν πρέπει να δημιουργήσουμε την κατάλληλη σχέση, με το κατάλληλο άτομο, την κατάλληλη στιγμή.. Σχέση χωρίς κατανόηση δεν υπάρχει, σχέση χωρίς συνεννόηση δεν υπάρχει.. Σχέση μπορεί να υπάρχει μόνο όταν υπάρχει κατανόηση, αγάπη, στήριξη και υποχωρήσεις..




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου