Πέντε απλά βήματα για το τέλειο πρωινό μακιγιάζ από τον make-up artist της Mac, Γιάννη Μιχαηλίδη, μόνο για σας.

d50279d3cb193565650e6fcd7b7deed3_MΔεν είναι τόσο δύσκολο να μακιγιαριστείτε σωστά, γρήγορα και εύκολα. Ακολουθήστε απλά τα βήματα.

Στο ανακαινισμένο κατάστηκα της Mac στην Ερμού, συναντήσαμε τον Γιάννη Μιχαηλίδη στο ξεκίνημα της Wonder Week και τον παρακολουθήσαμε να δημιουργεί ένα μακιγιάζ μπροστά μας. Ας ακολουθήσουμε τα βήματα του.

IMG_2827small

«Το πρώτο βήμα είναι να το κονσίλερ» λέει ο make-up artist της Mac, Γιάννης Μιχαηλίδης.

IMG_2842small

«Αμέσως μετά θα χρησιμοποιήσουμε ένα make-up φυσικό. Δεν χρειάζεται κάτι extreme» λέει ο Γιάννης. «Πρέπει να επιλέξουμε τη βάση. Σε αυτή την περίπτωση, δε χρειάζεται βάση, γιατί δεν υπάρχει η ανάγκη να καλύψουμε κάποια πράγματα. Αντ' αυτής βάζουμε μία πούδρα - make-up, ώστε να πετύχουμε μία ομοιομορφία στο δέρμα».

 

IMG_2848smallIMG_2851small

«Η σκιά που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών της είναι η καινούρια βιολετί σκιά της Mac, που είναι και η φετινή τάση στο χρώμα» λέει και Γιάννης και την δουλεύει στο κινητό βλέφαρο με το πινέλο ώστε να σβήσει γλυκά.

IMG_2855small

«Η μάσκαρα ακολουθεί, ώστε να ολοκληρώσει το μακιγιάζ των ματιών, κάνοντας τις βλεφαρίδες να ξεχωρίζουν».

IMG_2867smallIMG_2873small

«Το τελευταίο βήμα, είναι το lip-gloss. Για να δημιουργήσουμε ένα πρωινό look χρησιμοποιούμε στα χείλη ένα φυσικό lip-gloss» προτείνει ο Γιάννης και...

IMG_2811small

«Είστε έτοιμες».

Πηγές
Μακιγιέρ :
Γιάννης Μιχαηλίδης
Κείμενο:  Ένη Λαμπρούλη

Queen.gr
Goship.tv
pulse.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου