6 βρώμικες επιθυμίες ζητούν ικανοποίηση

boy,couple,girl,nude,photo,sexy-3f5e9f5d00db39daa825b1a61724b185_hΕμείς τα κοριτσάκια και ειδικότερα, εμείς τα κοριτσάκια που είμαστε σε μια σχέση με όλα τα σεξουαλικά της κομφόρ, πολλές φορές σκεφτόμαστε και λαχταράμε καταστάσεις βρώμικες, που μόνο ελάχιστες καταφέρνουν να τις πραγματοποιήσουν τελικά.

Πες τέλος στις ντροπές, άνοιξε το μυαλό και τα πόδια σου και κλείσε πονηρά το μάτι στο αγόρι σου. Σκέψου ποιές βρώμικες επιθυμίες λαχταράς να κάνεις πραγματικότητα και φώναξέ του: ?Έλα ν' αγαπηθούμε darling.. όπως και όπου μου αρέσει". 



1. Βγάλε όλα τα ρούχα σου εκτός από τις μπότες...ή τις γόβες στιλέτο: παρόλο που σε γνώρισε αθώο και αγνό κοριτσάκι που για να πει ναι στο σεξ ήθελε απόλυτη συσκότιση, η κοπέλα αυτή μεγάλωσε και έγινε ολόκληρη γυναίκα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θελήσεις να παίξεις λίγο με την εικόνα σου και το φετίχ των υποδημάτων στο σεξ. Ίσα ίσα που ο αγαπημένος σου θα το βρει απίστευτα ξεσηκωτικό το να σε δει να φοράς μόνο τις μπότες ή τις γόβες σου, άντε και ένα ζευγάρι ζαρτιέρες!
Το έξτρα βρώμικο: τώρα που χειμώνιασε και εφόσον γνωρίζεις ότι είναι μόνος στο σπίτι, κάντου μια επίσκεψη φορώντας μόνο τις μπότες και το παλτό σου, με απαίτηση να το κάνετε όπως είσαι!
Το άκυρο: να βάλεις φωτογραφία προφίλ στο msn σου την γυμνή σου εικόνα φορώντας μόνο τις μπότες. Μπορεί να την δει ο καλός σου, αλλά μαζί του θα την τσεκάρουν και όλοι οι φίλοι και γνωστοί. 
2. Ετοιμάζω ταινία μοναχά για πάρτη σου:  φώτα κάμερα και γυρίζουμε. Ένα σπιτικό βίντεο των δυο σας μπορεί να αποτελέσει μια βρώμικη αλλά συνάμα και ξεσηκωτική διαδικασία και για τους δύο. Μπορεί να απαιτεί περισσότερο κουράγιο και θάρρος από τα συνήθη ερωτικά παιχνίδια, αλλά δεν χρειάζονται ιδιαίτερα υποκριτικά ταλέντα για να γυρίσετε ένα ερωτικό βίντεο. Το κλειδί στην συγκεκριμένη επιθυμία που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις είναι το να μην σκέφτεσαι πως σε τραβάει η κάμερα ή το κινητό και φυσικά να διασφαλίσεις ό,τι το πονηρό υλικό θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό. Αξίζει να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να παρακολουθήσετε μαζί, το αποτέλεσμα επί της μικρής σας οθόνης.
Το έξτρα βρώμικο: να φτιάξεις μια ταινία πονηρού περιεχομένου μόνο για εκείνος που θα σε δείχνει να απολαμβάνεις ηδονικές σκηνές μόνη σου μες το σαλόνι σου. Έπειτα, μπορείς να του την χαρίσεις ως δώρο...
Το άκυρο: να επιδίδεσαι σε δημιουργία σεξοταινιών με τον κάθε παρτενέρ σου (γνωστό ή άγνωστο, της μιας βραδιάς ή του ένα μήνα) και να βλέπεις τον εαυτό σου να φιγουράρει πρώτος στο youporn κατόπιν. 
3. Θα σε πάρω, θα σε πάρω, στο παρκάκι δίχως άλλο: η σεξουαλική επαφή σε κοινόχρηστους χώρους αποτελεί συχνή φαντασίωση πολλών γυναικών, που σπάνια παίρνουν την πρωτοβουλία να την κάνουν πραγματικότητα. Όταν μιλάμε για κοινόχρηστους χώρους δεν εννοούμε στη μέση του δρόμου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών αλλά σε χώρους που μπορείς να την κάνεις την σκανδαλιά σου με τη μέγιστη δυνατή μυστικότητα. Στο αμάξι, στο παρκάκι,στις τουαλέτες, στο αεροπλάνο, στη βιβλιοθήκη ή στη θάλασσα, το σεξ στην εξοχή μπορεί να φέρει μπόλικη ηδονή και ακόμα περισσότερους οργασμούς. Άπαξ και αποφασίσεις να κάνεις πραγματικότητα τη συγκεκριμένη ερωτική επιθυμία, φρόντισε να φοράς τα κατάλληλα ρούχα (μια φουστίτσα που βγαίνει εύκολα) και να αποφύγεις τα μέρη στα οποία κινδυνεύεις να συλληφθείς. 

Το έξτρα βρώμικο: στο πατρικό σου με τους γονείς να κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο. Δεν ανήκει στο εντελώς δημόσιο σεξ, αλλά η αίσθηση της σκανδαλιάς είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Το άκυρο: στη γαλαρία του υπεραστικού Κτελ με σκοπό το προσκύνημα σε κάποιο μοναστήρι! Μα δεν έχεις ιερό και όσιο. 
sex-couple4. Αφρικανέ Αφρικανέ θέλεις να κάνουμε κονέ: ο εν λόγω στίχος από γνωστό άσμα της Έφης Σαρρή, αντικατοπτρίζει επιτυχώς, μία από τις μεγάλες σεξουαλικές φαντασιώσεις που έχουν πολλές γυναίκες. Τα αρσενικά σκούρου δέρματος φέρονται να είναι ιδιαίτερα προικισμένα στο κρεβάτι και οι επιδόσεις τους κρίνονται ως μυθικά τεράστιες στο σεξ. 
Το έξτρα βρώμικo: να κλείσεις εισιτήριο για Αφρική με σκοπό την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου με καταγωγή από τη Μαύρη Ήπειρο. 
Το άκυρο: να μην τολμάς να σκεφτείς την εν λόγω φαντασίωση, εξαιτίας ρατσιστικών ταμπού που σε κατατρέχουν. 
5. Τύφλα να 'χει η πίσω πόρτα: παρόλο που ζούμε στον 21ο αιώνα, πολλές γυναίκες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν το πρωκτικό σεξ ως ταμπού. Οι περισσότερες από όσες δεν το έχουν κάνει ακόμα, φαντασιώνονται έντονα πώς θα ήταν η αίσθηση της εμπειρίας αυτής και ντρέπονται να το ζητήσουν από τον αγαπημένο τους. Στη σπάνια περίπτωση που ο καλός σου δεν στο έχει ζητήσει ακόμα, ενημερώσου σωστά για τα κλειδιά της πίσω πόρτας, πάρε το λιπαντικό στο χέρι και ξεκινήστε ιδιαίτερα μαθήματα. 
Το έξτρα βρώμικο: να πεις ναι στο πρωκτικό σεξ στη στάση γυναίκα από πάνω. Και εκείνος θα ξετρελαθεί και εσύ θα έχεις τον έλεγχο της διείσδυσης του πέους στο βαθμό που θέλεις και με το ρυθμό που σε ευνοεί. 
Το άκυρο: να έχεις κάνει μια- δυο φορές έρωτα με κολπική διείσδυση και να τρέχεις να το κάνεις από πίσω, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το σεξ της πίσω πόρτας σου αρέσει καλύτερα.
6. Θέλεις στριπ κλαμπ, πάμε: μπορεί το ξεπόρτισμα του καλού σου με τους φίλους του να σου σπάει τα νεύρα, τώρα όμως έχεις την ευκαιρία να βγεις μαζί του και να δοκιμάσεις μια διαφορετική εμπειρία. Πολλές γυναίκες τη σήμερον ημέρα ?ψοφάνε? να επισκεφτούν ένα στριπ κλαμπ με την συνοδεία του αγαπημένου τους. Δεν λέμε να πάτε στο χειρότερο καταγώγι της Πρωτεύουσας, αλλά ένα πρόγραμμα τύπου Μουλέν Ρουζ, θα ανεβάσει την λίμπιντο και των δύο.
Το έξτρα βρώμικο: να εμπνευστείς από το χορό που κάνουν τα κορίτσια στα εν λόγω μαγαζιά, να αγοράσεις μέσω ίντερνετ στύλο στριπτίζ και να χορέψεις για τα μάτια του αγαπημένου σου και μόνο. 
Το άκυρο: σε τυχαία επίσκεψή του σε στριπ κλαμπ, να σε πετύχει να λικνίζεσαι όλο χάρη πάνω στο στύλο, χωρίς να γνωρίζει τίποτα για τις επαγγελματικές χορευτικές σου επιδόσεις. 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου