Ερωτικές προβλέψεις από τον Γιώργο Σαλαμά για την εβδομάδα 7 έως 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει με νέα εγχειρήματα και απαιτείται η οργάνωση της καθημερινότητάς σου για να υπάρχει ελεύθερος χρόνος, ώστε να ζήσεις λίγο και τη σχέση σου. Πολύ σημαντικό να συνεχίσεις να έχεις κοινωνική ζωή, γιατί αν δεν ανανεώνεσαι, κατά κάποιο τρόπο θα την πληρώνει φυσικά ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι περισσότερο κοντά και δεν το θέλεις ούτε εσύ αυτό, ούτε ο σύντροφός σου, ούτε κανείς μας.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Με τη Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 13 φαίνεται ότι ξεκινάει μια αρκετά φορτωμένη περίοδος, κατά την οποία θα τρέχεις αρκετά, ίσως δεν υπάρχει, προς το παρόν, πολύς χρόνος για κοινωνικοποιήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα θύματά σου δεν περιμένουν πώς και πώς να αποδεσμευτείς, ελπίζοντας ότι θα τους ρίξεις έστω ένα σύντομο βλέμμα. Αν οργανωθείς λίγο, θα έχεις χρόνο για πολλά βλέμματα.
Do it: Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο αφορά την ερωτική σου ζωή και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Κάθε Νέα σελήνη δείχνει ότι ξεκινάει ένας νέος τρόπος αντίληψης των πραγμάτων ή ότι οι συνθήκες αλλάζουν προς το καλύτερο. Το σημαντικότερο είναι ότι χαλαρώνεις, κατά κάποιο τρόπο, μέσα στη σχέση και ότι μπορείς φυσικά να την απολαύσεις καλύτερα.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 13 πραγματοποιείται στην Παρθένο και είναι το αστρολογικό συμβάν που περίμενες. Διότι όταν μιλάμε για Παρθένο, εννοούμε τον οίκο των ερωτικών σου, και όταν μιλάμε για νέα Σελήνη, εννοούμε νέα ξεκινήματα και έντονα μάλιστα, μιας και δεν είναι μια απλή Νέα σελήνη, αλλά είναι και Ηλιακή Έκλειψη.
Do it: Λέων
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η Νέα σελήνη-Έκλειψη Ηλίου είναι πολύ θετική και αφορά περισσότερο τις οικογενειακές σου σχέσεις, τη συγκατοίκηση με τον-τη σύντροφό σου και το βαθύ, αγνό, παρθένο συναίσθημά σου. Αν είσαι σε φάση να πάρεις μια απόφαση για συγκατοίκηση, θα είχε ενδιαφέρον να το διερευνήσεις αυτές τις μέρες.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Εννοείται ότι όλα θα γίνουν με τον χρόνο σου. Ακόμη δεν μπήκε ο Σεπτέμβριος και μέσα σε όλα τα καινούρια, μετακομίσεις, σπουδές, νέα επαγγελματικά σχέδια θέλεις και να αφοσιωθείς στον έρωτα; Όχι πως κι αυτό δεν έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί. Αλλά πρώτα πρέπει να μπει μια τάξη στο «χάος». Και αυτό όχι μόνο θα γίνει, αλλά και ως διαδικασία θα είναι πολύ ευχάριστο.
Do it: Κριός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η νέα σελήνη-Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον τρίτο σου, της επικοινωνίας και των συμφωνιών. Θα μπορούσες, για παράδειγμα, να συμφωνήσεις με τον εαυτό σου να μην είσαι τόσο ισχυρογνώμων και να μην τσαντίζεις τον σύντροφό σου. Και θα μπορούσες να συμφωνήσεις με τον σύντροφό σου να μην προσπαθεί να σου επιβληθεί. Η επικοινωνία ευνοείται με κάθε τρόπο, είναι η αλήθεια.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και είναι πολύ θετική για νέες γνωριμίες, επαφές και επικοινωνία. Οι μέρες μπορούν να είναι πολύ κοινωνικές, αλλά εσύ κλασικά μπορείς να βαριέσαι να σηκωθείς από τον καναπέ.
Do it: Παρθένος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η Νέα σελήνη στην Παρθένο και ο Δίας στο ίδιο σημείο είναι δύο αισιόδοξα σημάδια ότι τουλάχιστον από υλικής πλευράς, μάλλον θα αρχίσεις να νιώθεις περισσότερο ασφαλής. Αυτό βέβαια σε κάνει να είσαι και περισσότερο χαρούμενος γενικότερα, οπότε έχει έναν πολύ θετικό αντίκτυπο και στη σχέση σου. Βέβαια, για να είσαι χαρούμενος, δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν όλα μα όλα καλά, γιατί αυτό, αν συμβαίνει ποτέ, μάλλον θα συμβαίνει πολύ σπάνια.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Αν ο ίδιος δεν καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις μπορεί και να μην ησυχάσεις. Και όπως και να έχει, πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Αν, δηλαδή, είσαι απρόσιτος, για παράδειγμα, δεν μπορείς να παραπονιέσαι ότι δεν σε πλησιάζουν οι άλλοι. Κάνε κι εσύ μερικές προσπάθειες πάντως. Και δεν χρειάζεται να πηγαίνεις από το άκρο του απρόσιτου στο «την πέφτω χύμα». Γιατί είναι ωραίο αυτές οι διαδικασίες να γίνονται αργά και με μια διακριτικότητα.
Do it: Ταύρος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Στις 13, η Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου, ένα εξαιρετικά θετικό αστρολογικό συμβάν, πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Εννοείται ότι θα γίνουν νέα ξεκινήματα και ότι θα αντιλαμβάνεσαι με διαφορετικό τρόπο πολλές καταστάσεις, όπως και ότι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα πράγματα με τον σύντροφό σου.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Έχεις μια Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου (δηλαδή, πολύ πιο δυνατή από ό, τι μια απλή Νέα σελήνη) η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου: είναι τόσο θετική που μπορεί σε οποιοδήποτε τομέα να φέρει εντελώς νέα ξεκινήματα και φυσικά ένας από αυτούς είναι ο συναισθηματικός. Η ισχύς της έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε έχεις χρόνο να κοινωνικοποιηθείς.
Do it: Καρκίνος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Λόγω της Νέας σελήνης – Έκλειψης Ηλίου στις 13, η διάθεσή σου αλλάζει και η σκέψη και οι στόχοι σου γίνονται περισσότερο ξεκάθαροι. Καιρό είχαμε να δούμε Έκλειψη, και το καλό είναι ότι πρόκειται για ένα θετικό συμβάν –Έκλειψη Ηλίου σημαίνει ένα ή πολλά σημαντικά νέα ξεκινήματα. Υπάρχει μια διάθεση να βρίσκεσαι λίγο μόνος, αλλά σώζει την κατάσταση και η διάθεσή σου να «προσφέρεις» στον άλλον.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Μην πηγαίνεις κόντρα στις στιγμές που θέλεις να είσαι μόνος σου, αν αυτό συμβαίνει κατά τη Νέα σελήνη – Έκλειψη ηλίου στις 13. Προφανώς έχεις ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου –πρόκειται για μια πολύ δημιουργική και ψυχοθεραπευτική διαδικασία αυτή, στην οποία θα μπεις κατά πάσα πιθανότητα. Και να πούμε εδώ ότι απαλλάσσεσαι από αρκετά «εσωτερικά βάρη», ώστε να κάνεις μια καλύτερη επιλογή αργότερα στον συναισθηματικό τομέα. Ή, τουλάχιστον, να δεις ξεκάθαρα τι προοπτικές έχει, κάτι που πιθανώς παίζει αυτή την περίοδο.
Do it: Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Αν στη λίστα με τα σημαντικά είτε δεν υπάρχει καθόλου είτε είναι εντελώς στο τέλος η κοινωνική ζωή που (δεν) έχετε με τον άνθρωπό σου, αυτό σίγουρα μπορεί και πρέπει να αλλάξει αυτές τις μέρες. Ορθώς ακούγεται ότι οι εμπειρίες είναι πολυτιμότερες από τα υλικά. Ιδιαίτερα οι εμπειρίες που μοιράζεσαι με αυτόν ή αυτήν.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Όταν απομακρύνεσαι ξαφνικά από ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, είτε γιατί θεωρείς ότι το πρόβλημα το έχουν οι ίδιοι είτε γιατί είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα (π.χ. έχεις περισσότερη δουλειά) καλό θα ήταν να δείχνεις ότι αυτό είναι προσωρινό ή να επιχειρείς να λύσεις την παρεξήγηση, αν ο άνθρωπος είναι σημαντικός για εσένα. Τώρα έχεις την ευκαιρία να ξαναέρθεις κοντά με όλους όσους έγραψες το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι από αυτούς θα ανοίξουν πάλι την αγκαλιά τους, κάποιοι μπορεί να σου ρίξουν φάσκελο. Αν εξηγήσεις τι συνέβη όμως, θα καταλάβουν και οι δεύτεροι. Υ.Γ. Η Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 13 ξαφνικά καθιστά πολύ ενδιαφέρουσα την κοινωνική σου ζωή. Πολύς κόσμος, πολλά βλέμματα, πολύ μυστήριο.
Do it: Καρκίνος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός


Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Αυτή τη στιγμή παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο τα επαγγελματικά σου, σε βαθμό που μπορεί και να ενθουσιάζεσαι και να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα και με άλλους τομείς. Αν, βέβαια, συνειδητοποιήσεις πόση ενέργεια παίρνεις από αυτά για να είσαι καλά μέσα στη σχέση σου και πόση ενέργεια παίρνεις από τη σχέση σου για να προχωράνε κι αυτά θετικά, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ισορροπημένα. Γενικά, η ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής είναι κάτι που βοηθάει πολύ αυτές τις μέρες.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Μάλλον ασχολείσαι πάρα πολύ με έναν συγκεκριμένο τομέα (όπως τα επαγγελματικά) αυτές τις μέρες. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει το γεγονός ότι με την Έκλειψη Ηλίου θα νιώσεις κάτι έντονο με ένα πρόσωπο, πιθανώς και από αυτό το περιβάλλον. Ας έχεις ψυχραιμία, Τοξότη, έστω για μια φορά. Γιατί ναι μεν το παίζεις κουλ, αλλά είσαι πρωτομάστορας στο να τα κάνεις μαντάρα, όταν τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν μέσα σου.
Do it: Λέων
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Υπάρχει πάντα και η επιλογή να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά. Ή και από πολλές, αν θέλεις. Πάντως, προτού λάβεις την οποιαδήποτε απόφαση ή καταλήξεις στο οποιοδήποτε συμπέρασμα, διερεύνησέ το. Γενικά πάντως, επειδή έχεις ένα αρκετά ισχυρό «πρέπει», θα ήταν καλό να δίνεις σημασία και σε αυτά που θέλεις από τη σχέση σου ή από μια σχέση γενικότερα, γιατί αλλιώς θα τα διεκδικείς με μικρές εκρηξούλες, που δεν είναι και τόσο καλές για κανέναν.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 13 πραγματοποιείται σε έναν από τους πιο θετικούς σου οίκους. Μέσα σε όλα, αφορά και τη συναισθηματική σου ζωή, την οποία μπορεί να δεις από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά, πιο άνετη. Άσε λίγο τον έλεγχο, γενικά μιλάμε, κοινωνικοποιήσου και όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο τους.
Do it: Κριός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 13 είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά, ενώ αυξάνεται και η σεξουαλική επιθυμία και αυτό φυσικά βοηθάει (αν αυτή κατευθύνεται προς τον σύντροφό σου, γιατί αν όχι, οκέι, σύντομα θα διαβάζεις λίγο πιο κάτω «δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου».). Όπως και να έχει, μακριά από ζήλια, γκρίνιες, σκηνές, πίκρες. Τις σχέσεις τις κάνουμε για να περνάμε καλά και να το γλεντάμε, ως γνωστόν.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Σχέση μπορεί να βρεις ναι, αλλά τι να κάνουμε που με τη Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο πιο πολύ το σεξ σκέφτεσαι παρά οτιδήποτε άλλο; Κάνε ό, τι θέλεις, όσο προλαβαίνεις, γιατί σε λίγο που θα εμπλακείς συναισθηματικά με κάποιον ή κάποια θα αφοσιωθείς σε αυτόν-ή, εκτός αν συμφωνείτε και οι δύο σε μια εντελώς ανοιχτή σχέση. Να υπενθυμίσουμε ότι για την ανοιχτή σχέση, πρέπει να συμφωνείτε και οι δύο. Και οι δύο... Φιλιά.
Do it: Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

ΙΧΘΥΣ
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 13 πραγματοποιείται ακριβώς στο σημείο που αφορά τη σχέση σου, και τι τύχη, πρόκειται για Έκλειψη Ηλίου και μάλιστα μια από τις πιο θετικές. Αν πρόκειται να κάνεις ένα ξεκίνημα σε μια νέα βάση, θα το κάνεις μέχρι το τέλος του μήνα, σίγουρα πάντως η σχέση σου αλλάζει, ένας παράγοντας σας φέρνει περισσότερο κοντά και το «κοντά» δεν φαίνεται να τρομάζει κανέναν καθόλου.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Από τις 13 και μέχρι το τέλος του μήνα, είναι πολύ πιθανό το συμπαθέστατο σενάριο να βρεθείς σε μια νέα σχέση ή να λυθεί το μυστήριο μεταξύ εσένα και ενός ανθρώπου που σε ενδιαφέρει (και να λυθεί με καλό τρόπο, αυτό είναι το σημαντικό). Η Νέα σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 13 αρχίζει να επιδρά στη ζωή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Do it: Λέων
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου