Σε κατάσταση σοκ η πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία

newego_LARGE_t_1401_105948608_type12364

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η πασίγνωστη πανελίστρια και πρώην εστεμμένη μετά τις διαστάσεις που πήρε η ιστορία της.

 

Η καλλονή δεν πίστευε ότι θα διέρρεε στον ελληνικό Τύπο ότι πριν λίγους μήνες συνελήφθη στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για πορνεία και τώρα τρέμει μήπως βγει προς τα έξω το όνομά της. Εξάλλου, γνωρίζει καλά πώς αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτό θα ήταν καταστροφικό για την καριέρα της.

Εξάλλου, κάνει τα πρώτα της βήματα ως δημοσιογράφος. Στα δημοσιογραφικά, δε, πηγαδάκια έχουν σοκαριστεί από την αποκάλυψη της ταυτότητας της, αφού είναι αυτό που λέμε... υπεράνω υποψίας και από τα καλά και σεμνά κορίτσια του χώρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ψηλή καλλονή είχε θαμπωθεί από τη μεγάλη ζωή και τα «χοντρά» πορτοφόλια, μετά από ένα ταξίδι της στο Μπάνσκο. Κι επειδή, όπως γράφουνε είναι μεγαλομανής, κατάλαβε ότι μπορεί να βγάλει εύκολο χρήμα με αυτό τον τρόπο. Εξάλλου, όπως λένε, οι συνευρέσεις της με ισχυρούς επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας της επέφεραν πολλά εκατομμύρια και μία χλιδάτη ζωή.

Τώρα, όμως, η υπόθεση της έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και μπορεί με τις βουλγαρικές αρχές να έχει ξεμπερδέψει από τον περασμένο Οκτώβριο, όμως φαίνεται ότι ο «εφιάλτης» της στην Ελλάδα μόλις ξεκίνησε. Άλλωστε, ο κόσμος και όχι μόνο, «ψοφάνε» για τέτοιες ιστορίες και «η πασίγνωστη πανελίστρια και πρώην εστεμμένη που συνελήφθη για πορνεία» έγινε αμέσως αγαπημένο θέμα όλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου