Φόρεμα που "φυσάει": 8 καλοκαιρινές επιλογές

newego_LARGE_t_821_105722475_type12364

Καλοκαιρινές προτάσεις για το πιο αγαπημένο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας: το καλοκαιρινό αέρινο φορεματάκι!

Από πάνω αριστερά και δεξιόστροφα (κάνε κλικ στη φωτογραφία για να τα δεις ολόκληρα):

1. Κοραλλί φόρεμα: καλύπτει διακριτικά την περιφέρεια και η ζώνη στη μέση δημιουργεί ένα άκρως θηλυκό αποτέλεσμα.

2. Στράπλες φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια: ιδανικό φόρεμα για μία απογευματινή έξοδο. Τονίζει τους ώμους αλλά και τις καλλίγραμμες σιλουέτες.

3. Κροσέ φόρεμα: σε έντονο χρώμα για αναδεικνύει τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Τόλμησε να το συνδυάσεις με επίσης έντονα χρώματα στα αξεσουάρ, όπως μία λεπτή ζώνη και πέδιλα σε φούξια ή πορτοκαλί.

4. Floral φόρεμα: άνετο και δροσερό φόρεμα που θα σε βολέψει αφάνταστα στις καθημερινές βόλτες μέσα στην πόλη.

5. Μίνι φόρεμα από δίχτυ που δένει στο λαιμό: Τονίζει τους ώμους καθώς και την πλάτη και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Ταιριάζει υπέροχα με σανδάλια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο αλλά και με ψηλοτάκουνα

6. Μαύρο φόρεμα με έναν ώμο: μπορείς να το φορέσεις άνετα στη βόλτα για καφέ αλλά και σε μία βραδινή έξοδο. Υπάρχει σε διάφορα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

7. Φόρεμα με prints: Τα λουλουδάτα prints σε συνδυασμό με τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου θα δημιουργήσουν το πιο εξωτικό λουκ.

8. Παστέλ ροζ φόρεμα: Τα λεγόμενα tail hem φορέματα που είναι πιο μακριά στο πίσω μέρος γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Συνδύασέ το με λεπτή καφέ ζώνη στη μέση και ψηλά ή φλατ σανδάλια για το πιο μοδάτο καλοκαιρινό στυλ.


Τα φορέματα της φωτογραφίας:

Κοραλλί: 37€ ~ inlovewithfashion.com/ Γεωμετρικά σχέδια: 35.99€ ~ Blanco / Κροσέ: 59.99€ ~ Mango/Floral 9,95€ ~ Η&Μ/ Δίχτυα: . 59,90 € ~ Bsb/ Ένας Ώμος: 20.23€ ~ Achilleas accessories/ Παστέλ: 19.99€ ~ Mango/ Prints: 29.99€ ~ Mango

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου