Σάκης όπως... Θέμος!

a67e11fe1142df2387a5899de6d4392e_M

Ο Έλληνας star σε μία ξεκαρδιστική εμφάνιση!

Πιστεύατε ποτέ ότι ο Σάκης Ρουβάς θα μπορούσε να μοιάσει στο Θέμο Αναστασιάδη; Όσοι είστε δύσπιστοι δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες από το νέο τρέιλερ της εκπομπής ΟΛΑ 12!

Οι συντελεστές της σατυρικής εκπομπής με αφορμή το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν αποφάσισαν να δώσουν έναν εορταστικό χαρακτήρα στο τελευταίο επεισόδιο. Καλεσμένος στο πλατό ο απόλυτος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς, σε μία εμφάνιση λίγο διαφορετική από τα συνηθισμένα.

VMAR6562

VMAR6574

Θέλοντας να αποδείξει ότι εκτός από φωνή, εμφάνιση και sex appeal διαθέτει και χιούμορ εμφανίστηκε ως Θέμος στη θέση του... Θέμου! Φορώντας το χαρακτηριστικό μαύρο T-shirt του Έλληνα παρουσιαστή το οποίο έγραφε «ΤΩΡΑ;.... ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ», και έχοντας επιμεληθεί δεόντως την εμφάνισή του ώστε να του μοιάσει, κοκκάλινα γυαλιά, παχάκια και... βαμβάκι στο στόμα, πήρε τη θέση του στην κεντρική καρέκλα και καλωσόρισε το κοινό αλλά και τον... εαυτό του!

VMAR6597Το πιο εντυπωσιακό από όλα, πέραν από την καταπληκτική μεταμφίεση, είναι η ομιλία του Σάκη αλά Θέμος, η οποία θύμισε πολύ το original!

And the Oscar goes to... Sakis!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου