Αψεγάδιαστη επιδερμίδα με 5 κινήσεις

newego_LARGE_t_821_14872491_type12364

Το καλοκαιράκι έχει σχεδόν φτάσει και το μόνο που θέλουμε όλες είναι μια τέλεια λαμπερή επιδερμίδα, σωστά; Διαβάστε λοιπόν κορίτσια παρακάτω πώς θα πετύχετε με τη βοήθεια του make up την πιο σέξι αλλά και ταυτόχρονα φυσική αψεγάδιαστη επιδερμίδα!

 

Βήμα 1ο :Βρες τη σωστή απόχρωση make up: η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι πολύ σημαντική για τη μελλοντική σου ομορφιά! Φρόντισε η απόχρωση του make up σου να ταιριάζει ακριβώς με αυτή της επιδερμίδας σου. Για να βρεις τη σωστή απόχρωση δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το make up σου απευθείας στο πρόσωπο ή το λαιμό σου και όχι στο χέρι σου γιατί εκεί το χρώμα διαφέρει κατά πολύ. Αν θέλεις να δώσεις στην επιδερμίδα σου μια πιο μαυρισμένη όψη τότε προτίμησε το make up σου να είναι ένα τόνο πιο σκούρο από αυτό της επιδερμίδας σου και με τη βοήθεια του γκλιντερ δώσε λάμψη στο προσωπάκι σου!

Τip: προσοχή εδώ στις υπερβολές τόσο με το σκούρο μακιγιάζ όσο και με το γκλίτερ!

Βήμα 2ο : ανακάτεψε τη βάση με την ενυδατική σου μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Άπλωσε το μείγμα στο προσωπάκι σου και θα δεις μεγάλη διαφορά! Για ένα τέλειο αποτέλεσμα δεν έχεις παρά να απλώσεις καλά το μείγμα στο πρόσωπο σου, αποφεύγοντας τις διχρωμίες.

Βήμα 3ο: Πες όχι στην αποτρίχωση πριν το μακιγιάζ! Αν έχεις παρατηρήσει ότι οι αντιαισθητικές τριχούλες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο μουστάκι σου λίγο πριν βγεις με τον άντρα της ζωής σου καλά θα κάνεις να μην τις βγάλεις τότε! Ειδικά αν έχεις ευαίσθητο δέρμα τότε οι κοκκινίλες είναι αναπόφευκτες σε αυτό το σημείο και σίγουρα το αποτέλεσμα που θα έχεις μετά το make up δε θα είναι ότι καλύτερο. Έχε κατά νου ότι μετά την αποτρίχωση χρειάζονται τουλάχιστον 3-4 ώρες για να ηρεμήσει το δέρμα αν και στις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες οι κοκκινίλες μπορεί να εγκατασταθούν στο προσωπάκι σου για μέρες ολόκληρες.

Βήμα 4ο: Πες ναι στο cooling gel! Το συγκεκριμένο gel βοηθάει το δέρμα σου γιατί καταπραΰνει οποιεσδήποτε κοκκινίλες αφήνοντας το ομοιόμορφο και χωρίς αντιαισθητικές διχρωμίες. Το σέρουμ κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά είτε είναι με καρύδα, αλόη ή άλλα καταπραϋντικά συστατικά. Ιδανικά άπλωσε το gel πριν τον ύπνο έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να δράσει κατά τη διάρκεια της νύκτας αλλά και η επιδερμίδα να απορροφήσει καλύτερα τα συστατικά.

Βήμα 5ο: Να ζήσει το φυσικό μακιγιάζ! Η τάση που συνεχίζει να μας κερδίζει εδώ και τουλάχιστον 2 σεζόν δεν είναι άλλη από το φυσικό μακιγιάζ: αψεγάδιαστη επιδερμίδα, μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους και απαλά χείλη συνθέτουν το πιο in trend της σεζόν. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ δίνει έμφαση στην επιδερμίδα σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να φροντίσεις τα βασικά: άπλωσε τέλεια το make up έτσι ώστε να μην υπάρχουν διχρωμίες και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Μην ξεχνάς: ότι ο καθαρισμός και η σωστή ενυδάτωση είναι το Α και το Ω έτσι ώστε να έχεις τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Κυρίως μην ξεχνάς ότι το ντεμακιγιάζ είναι πολύ βασικό για υπέροχη επιδερμίδα. Με όπλο σου ένα απαλό γαλάκτωμα απομάκρυνε από τη επιδερμίδα σου κάθε ίχνος make up ενώ με ένα καθαριστικό γαλάκτωμα απομάκρυνε τα υπολείμματα μακιγιάζ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την επιχείρηση "τέλειο δέρμα"με τονωτική λοσιόν .Σειρά έχει η ενυδάτωση της επιδερμίδας για ένα άψογο αποτέλεσμα!

Sam

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου