Όχι άλλα τουρκικά σίριαλ!!

image

 

Κάτι έχει πάθει το τηλεοπτικό κοινό τελευταία και έχει μανία με τις τουρκικές σειρές. Αυτό είδαν και οι καναλάρχες και μας έπηξαν (και μας πήζουν) συνεχώς με νέες (φθηνές) τουρκικές σειρές.

Δυο νέες σειρές ξεκινούν σήμερα σε ΑΝΤ1 και Mega (μπήκε και αυτό στο παιχνίδι), το «Έρωτας και τιμωρία» και ο «Πειρασμός». Πιθανώς να σκίσουν σε τηλεθέαση σαν τον Εζέλ. Εμείς όμως δεν είμαστε καναλάρχες για να μας νοιάζει τι πουλάει και τι όχι. Θέλω να πιστεύω ότι ανήκουμε στην κατηγορία του κόσμου που αναρωτιέται γιατί έγιναν μόδα οι τουρκικές σειρές, όπως ήταν παλιότερα τα βραζιλιάνικα. Δεν θέλω να το πάω καθαρά εθνικιστικά και να πω πως μας κατέκτησε η Τουρκία μέσω της τηλεόρασης και πως κινδυνεύει το έθνος μας από τον Εζέλ. (Από τόσους άλλους κινδυνέυει άλλωστε). Δε μπορείς όμως να βλέπεις και ό,τι σου πλασάρουν. Εννοείται υπάρχει κρίση, εννοείται υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στα κανάλια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βλέπεις ό,τι σου πλασάρουν.

Και ακόμα και αν είδες μια φορά κάποια τουρκική σειρά, πρέπει να τις δεις όλες γιατί νομίζουν ξαφνικά τα κανάλια πως βρήκαν τρόπο να αντιμετωπίσουν την κρίση; Ευχαριστώ δε θα πάρω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου