Καλοκαιρινά χαρούμενα χρωματιστά νυχιά !!!

Bright_Nail_Polish
Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε κι επίσημα κορίτσια !!! Ήρθε λοιπόν ο καιρός να περιποιηθούμε τα άκρα μας με χρώματα !


          Ψάξτε λοιπόν τα νεσεσέρ σας και διαλεξτε τα πιο έντονα καλοκαιρινά χρώματα στα βερνίκια νυχιών ! Μπλε , φούξια, μωβ, γαλάζιο, κίτρινο, πράσινο, καρπουζί, πορτοκαλί και οποιοδήποτε άλλο έντονο χρώμα σας τραβήξει την προσοχή . Τα έντονα χρώματα στα νύχια τραβάνε πάντα τα βλέμματα και εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα αν τα συνδυάσουμε με αντίστοιχο χρώμα σε κάποιο αξεσουάρ ή ρούχο μας !
Έτσι, λοιπόν, ξεβάψτε τα νύχια σας , αν ήταν ήδη βαμμένα. Περιποιηθείτε τα ! Κάντε ένα λιμάρισμα, ένα πέρασμα με ειδικό λαδάκι για να καθαρίσετε τα πετσάκια και τέλος πλύνετε καλά τα χέρια σας με χλιαρό νερό και σαπούνι για να τα καθαρίσετε πλήρως και να ξεκινήσετε !
          Πάντα χρησιμοποιούμε μια βάση, για να μην εισχωρεί το χρώμα στο νύχι και για να αποφύγουμε το κιτρίνισμα ! Αφού στεγνώσει καλά η βάση, περνάμε την πρώτη στρώση από το βερνίκι της επιλογής μας και μόλις στεγνώσει η πρώτη στρώση περνάμε και μια δεύτερη .Αργότερα προσθέτουμε μια λεπτή στρώση από ένα διάφανο βερνίκι για λάμψη ! Και είμαστε έτοιμες και καλοκαιρινές !!!
         Tips :   Μη βιαστείτε να διορθώσετε τις τυχόν ατέλειες από τα πετσάκια ! Περιμένετε να στεγνώσουν τα νύχια σας και μετά βουτήξτε μια μπατονέτα στο ασετόν και περάστε τα σημεία που σας ξέφυγαν.
                    Για τις πιο τολμηρές προτείνω διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι !!!
                         Καλή σας επιτυχία !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου