Με τι ξενερώνουν οι γυναίκες…


Γράφει η Κική Στ.
pragmata-xenerwnoun-gynaikes-01
Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στους άντρες οι οποίοι έχουν πολύ πολύ καιρό να βγούν με γυναίκα και δεύτερο ραντεβού και δεν μπορούν να καταλάβουν το γιατι! Διαβάστε το και αν ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά σας αντιπροσωπεύουν τότε η απορία σας έχει λυθεί…
Οι γυναίκες, ως γνωστόν, προσέχουμε το παραμικρό στην εμφάνισή, στο ντύσιμό, στο κούρεμα, το πως τρως και άλλα πολλά! Υπάρχουν όμως κάποια στάνταρ σημάδια στην συμπεριφορά σου και στο παρουσιαστικό σου που λειτουργούν ως… γυναικο-απωθητικά! Ποια είναι αυτά;
-Κακές ατάκες! Όταν θέλετε να πλησιάσετε μια κοπέλα ΜΗΝ διανοηθείτε να χρησιμοποιήσετε ατάκες του στυλ: “Τι ωραίος καιρός”, “Ένας άγγελος έπεσε από τον ουρανό”, και άλλα τέτοια! Πείτε απλά την αλήθεια! ‘Σε είδα, μου άρεσες και θα ήθελα να σε γνωρίσω καλύτερα’! Απλά και κατανοητά!
-Βαριέσαι!
Οι γυναίκες του σήμερα θέλουν άντρες με δύναμη, θέληση και φιλοδοξίες! Έτσι μην περιμένεις να μείνει κάποια μαζί σου αν δείχνεις συνεχώς βαριεστημένος και μίζερος! Σήκωσε το χεράκι σου, βάλτης λίγο κρασι, μπύρα ή ότι άλλο πίνετε, τράβηξε της την καρέκλα και μίλα της για τη ζωή σου με ενθουσιασμό!
-Κοιτάζεις άλλες γυναίκες
Εδώ δεν έχει εξήγηση! Αν δεν καταλαβαίνεις το γιατί τότε μάλλον δεν καταλαβαίνεις γενικώς! Ένας σωστός άντρας όταν συνοδεύει μια γυναίκα ασχολείται μαζί της και αφήνει τον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό στην ησυχία του! Εντάξει, δεν είπαμε ότι από την στιγμή που είσαι σε σχέση πρέπει να μονάσεις, αλλά άστο όταν θα είσαι με τους κολλητούς σου που μοιράζεστε και κοινές εμπειρίες.
-Υγιεινή
Δεν έχει γιατί και πως! ΠΡΕΠΕΙ να είσαι καθαρός και δεν έχεις και δικαιολογία να μην είσαι! Αν δεν είσαι, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα κάτσει δίπλα σου ούτε για ένα λεπτό! Εάν εντοπίσει κάποιο σημάδι κακής υγιεινής ή οσμής θα φύγει χιλιόμετρα μακριά. Και μετά μην αναρωτιέσαι γιατί την έχασες!
-Έλλειψη εμπιστοσύνης
Όσο η αυτοπεποίθηση είναι κλειδί για να την “ανάψεις”, τόσο το αντίθετο είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, την βάζεις κατευθείαν στον πάγο. Εάν δεν πιστέψεις στον εαυτό σου, πως θα πιστέψουν οι άλλοι σε σένα;
-Να μιλάς για τις πρώην σου
Εάν αρχίσεις για το πόσο πολύ σε πλήγωσε που σε άφησε ή πρώην σου και τέτοια, δεν θα αργήσει να σε αφήσει η καινούρια. Πρώτον δεν μας αρέσει η γκρίνια στο 1ο ραντεβού και δεύτερον αυτό είναι σημάδι ότι δεν την έχεις ξεπεράσει! Και ποτέ να μην προβείς σε συγκρίσεις, είναι ότι χειρότερο!
-Εγώ είμαι ο άντρας!
Είτε είσαι μισογύνης ή σωβινιστής, κατευθείαν θα μπεις στη μαύρη λίστα. Για άλλη μια φορά οι γυναίκες δεν θέλουν να περιτριγυρίζονται από άντρες που δεν τις υπολογίζουν λόγω φύλου! Ζούμε στον 21ο αιώνα, φίλε, δίκιο έχουν…
-Καθρέφτη καθρεφτάκι μου… Οκ είπαμε να περιποιείσαι τον εαυτό σου αλλά μην ξεπερνάς τα όρια! Στο μπάνιο για να φρεσκαριστούν πάνε ΜΟΝΟ οι γυναίκες και δεν είναι φυσιολογικό να κοιτάζεσαι σε κάθε καθρέφτη, βιτρίνα, τζάμι που περνάτε! Καμία γυναίκα δεν θα κάτσει με έναν άντρα που περνάει περισσότερη ώρα στον καθρέφτη, από ότι αυτή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου