Gerard Butler…το απόλυτο αρσενικό!

fddgv
«This is Spartaaa!»….αχ! Ποια γυναίκα δε μάγεψε αυτό το σέξυ και παχύ “Σ” του Λεωνίδα στους 300… και αυτούς τους κοιλιακούς που τους βαζεις; οι οποίοι ήταν δικοί του παρακαλώ πολύ!

Για να καταφέρει να απεικονίσει σωστά το Λεωνίδα, ο Gerard Butler έπρεπε να αποκτήσει φυσική κατάσταση βγαλμένη από βιβλίο κόμικ και με τη βοήθεια του προπονητή του Mark Twight τα κατάφερε και μάλιστα πολύ…καλά κάνοντας το γυναικείο πληθησμό να…παραληρεί στο πέρασμα του! Βέβαια εμάς μας αρέσει ακόμα και με τη σέξυ κοιλίτσα που έχει τώρα η οποία τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό και αρενωπό γιατί ως γνωστόν ¨αντρας χωρίς κοιλιά, σπιτι χωρίς μπαλκόνι¨..!

asfdf
Ας μάθουμε λοιπόν λίγα πράγματα γι’αυτόν! Ο Gerard γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου το 1969 στη Σκωτία ενώ έχει άλλα 2 αδέρφια. Οι γονείς του χώρισαν όταν αυτός ήταν ακόμη παιδί. Δεν είχε επαφή με τον πατέρα του μέχρι την ηλικία των 16 ετών, μετά από την οποία οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Ο πατέρας του πέθανε όταν εκείνος ήταν 20 και κάτι, γεγονός που τον σημάδεψε. Ο Gerard σπούδαζε στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου της Γλασκώβης μέχρι που τον πλησίασε σε ένα καφέ στο Λονδίνο ο γνωστός ηθοποιός Στίβεν Μπέρκοφ, που αργότερα έπαιξε μαζί του στον Attila (2001), ο οποίος του έδωσε έναν ρόλο στον Κοριολανό του Σάιξπηρ και έτσι σιγά σιγά ο Butler αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Νομική Σχολή για να γίνει ηθοποιός (ευτυχώς για εμάς!)… Στον κινηματογράφο η πρώτη του εμφάνιση είναι στην ταινία Mrs. Brown (1997). Ενώ μάλιστα γυριζόταν το φιλμ στη Σκωτία και ο Gerard απολάμβανε ένα πικνικ με τη μητέρα του δίπλα στον ποταμό Τάι, άκουσε ξαφνικά τις φωνές ενός μικρού αγοριού που κολυμπούσε με έναν φίλο του και κινδύνευε να πνιγεί. Εκείνος το έσωσε και γι' αυτό έλαβε και "Αριστείο Ανδρείας" από την Royal Humane Society! Στη συνέχεια η καριέρα του άρχισε να έχει ανοδική πορεία και φτάνουμε στο σήμερα όπου μέσα σε 14 χρόνια ο Butler έχει παίξει σε 42 ταινίες αλλά και σε πολλές σειρές με πιο γνωστές τις : 300(2006), rocknrolla(2008), how to train your dragon(2010) και φυσικα το the phantom of the opera(2004)!

Και πάμε τώρα στο κεφάλαιο…γυναίκες! Οι φήμες για την προσωπική του ζωή τον συνδέουν με την Jennifer Aniston, ενώ λέγεται πως κατά το παρελθόν είχε σχετιστεί και με τις Cameron Diaz και Naomi Campbell αλλά, σε γενικές γραμμές θεωρείται από τα… άτακτα αγόρια της showbiz αφου τα ξένα περιοδικά δεν προλαβαίνουν να τον συνδέσουν με κάποια γυναίκα και ο ηθοποιός αμέσως φωτογραφίζεται με μία άλλη ενώ κατά καιρούς έχει δηλώσει : «Έχει πιο πλάκα να είσαι με δύο και όχι με μία γυναίκα στο κρεβάτι»…Πως μετά να μην του βγει το όνομα του αμετανόητου εργένη; Δεν μας πειράζει όμως! Έτσι τον θέλουμε εμείς…ελεύθερο και ωραίο, για τα μάτια μας μόνο! Αρκετά είπαμε όμως! Ώρα για….Οφθαλμόλουτρο! Απολαύστε…
sdfgfsdfghgbsfdggszdfxgcvvfcbgvhgbwasfdghgxfcgfgzdfsgfzdfxgcfzdfxgfbzdxfgasdfghdfbcnbdfxggdsdfgdvfdbcgvgb

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου