Ζώδια: 6/5 - 12/5

Zodia_899659593

Μετ’ εμποδίων

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό δημιουργεί έντονα φορτισμένο κλίμα που μάλλον θα αποτυπωθεί στις κάλπες.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Η Πανσέληνος πολιορκεί τα οικονομικά και τη γενικότερη αίσθηση ασφάλειας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις οφειλές και τις συναλλαγές με τράπεζες, χρηματιστήριο, επενδύσεις, ασφάλειες ή την ανάμειξή σας στα οικονομικά άλλων. Το φεγγάρι μπορεί να βγάλει ερωτική ένταση ή να σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε βαθύτερα συναισθήματα σε κάποιον. Η Αφροδίτη παραμένει φιλική απέναντί σας, κάνοντας πιο έντονες τις επιθυμίες και τονίζοντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα σας!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μειώστε τις σπατάλες.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Η Πανσέληνος ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας, στον τομέα σχέσεων - συνεργασιών, ανεβάζει τους τόνους και τις αντιπαραθέσεις αν δεν είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και διπλωμάτες. Ίσως ο σύντροφος ή ένας στενός συνεργάτης σάς ζορίζει με τις απαιτήσεις του και θα πρέπει να ανταποκριθείτε. Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε είναι η εγωιστική διάθεση από την πλευρά σας, που μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αν νιώθετε ότι έχετε δίκιο, υιοθετήστε μια προσέγγιση πιο ήπια, προκειμένου να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Άνοιγμα διαύλων.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Η δυνατή Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο τον ψυχισμό και τη διάθεσή σας. Θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά μπορεί να παρουσιάσουν καθυστερήσεις ή να μην έχουν τα αναμενόμενα οφέλη, προτού όμως βιαστείτε να απογοητευτείτε, καλά θα κάνετε να εξετάσετε ποιος θα μπορούσε να σας βοηθήσει και πώς να ελιχθείτε καλύτερα προκειμένου να αναδιαπραγματευτείτε. Από αυτή την Πανσέληνο θα μπορούσαν να υπάρξουν και σημαντικές οικονομικές προσφορές. Οι γεννημένοι κοντά στις 4, 5, 6 και 7/6 προσέξτε την υγεία σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γυμναστείτε.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα των ερωτικών, της δημιουργίας και των παιδιών. Τώρα μπορεί να υπάρχει κορύφωση των εξελίξεων σε μια ερωτική σχέση ή γνωριμία, ή μπορεί να θέλετε να πάρετε μια απόφαση για την πορεία των αισθηματικών σας. Επειδή η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά φορτισμένη, θα πρότεινα να μη δράσετε παρορμητικά. Είναι καλύτερα οι αποφάσεις να μη λαμβάνονται εν θερμώ. Για όσους ασχολούνται με τέχνες, γράμματα και δημιουργική εργασία η επιρροή της Πανσελήνου θα είναι ευεργετική.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε με σπορ.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Η Πανσέληνος, σε κόντρα με το ζώδιό σας, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ανακόψει τις θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Χρειάζεται προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένειά σας. Αποφύγετε διαμάχες και αντιπαραθέσεις με ανθρώπους από το συγγενικό περιβάλλον που μόνο να σας προβληματίσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση μπορούν. Όπου υπάρχει αδιαλλαξία δείξτε εσείς ένα πιο ήπιο και διαλλακτικό προφίλ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επιμεληθείτε τα του οίκου.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να κάνετε περισσότερες συζητήσεις και σχέδια για τα επαγγελματικά, να διαφημίσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας στο περιβάλλον εργασίας και ίσως να καταλήξετε σε κάποια επαγγελματική συμφωνία. Τώρα που σας ευνοεί και ο κυβερνήτης σας Ερμής από τον Ταύρο, φανείτε λίγο πιο οργανωμένοι στις προσπάθειές σας για το κυνήγι της επιτυχίας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και επηρεάστε θετικά ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προωθήστε σχέδια.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Τον τομέα των οικονομικών φωτίζει η Πανσέληνος, που σας καλεί να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τους οικονομικούς πόρους σας. Ίσως βέβαια να σας δημιουργηθεί η παρόρμηση να ξοδέψετε αρκετά για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, αλλά ακριβώς εκεί είναι που πρέπει να βάλετε την τετράγωνη λογική σας μπροστά και να λειτουργήσετε με λιγότερο παρορμητισμό, διότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ολέθρια. Ίσως κληθείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σχετικές με ένα ακίνητο και γι’ αυτό νιώθετε στριμωγμένοι.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μειώστε τα έξοδα.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Αυτές τις ημέρες θα ζοριστείτε κάπως περισσότερο από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Η Πανσέληνος λειτουργεί πάντα ως μεγεθυντικός φακός στα συναισθήματα μεγιστοποιώντας θετικά και αρνητικά. Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε είναι την ψυχραιμία, αλλά και το χιούμορ σας, για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα αποτελεσματικά με τις προκλήσεις. Προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα πρέπει να έχει η υγεία σας, καθώς είστε πιο ευάλωτοι σε κρυολογήματα ή αλλεργίες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να προβληθείτε.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Το πρώτο 15νθήμερο του μήνα σάς βρίσκει με βελτιωμένη διάθεση και προοπτικές σε επαγγελματικά και οικονομικά. Η εβδομάδα με την Πανσέληνο ίσως σας στριμώξει σε δουλειά και υγεία, όχι όμως τόσο που να δυσκολευτείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό συμμάζεμα, και επειδή αυτή την περίοδο ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο μαζί με τον Δία, μπορείτε να βοηθήσετε την εμφάνισή σας υιοθετώντας περισσότερη άσκηση και σωστότερους διατροφικούς κανόνες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εστιάστε στην υγεία σας.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ήπια η Πανσέληνος για το δικό σας ζώδιο και σας ωθεί να επανεξετάσετε τους στόχους σας, να δείτε από ποιους μπορείτε να ζητήσετε στήριξη ή συμπαράσταση και να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στον φιλικό σας κύκλο. Ίσως μάλιστα να υπάρχει και κάποια εμπλοκή ανάμεσα στο φιλικό και στο ερωτικό στοιχείο και χρειάζεται προσοχή για να μην κυνηγάτε μια κατάσταση που τελικά θα αποδειχθεί μάταιος κόπος. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι η υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητήστε στήριγμα.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Η Πανσέληνος, στο δυσαρμονικό προς το δικό σας ζώδιο του Σκορπιού, είναι ίσως ο μοναδικός λόγος που αυτή η εβδομάδα συγκεντρώνει τα πιο δύσκολα στοιχεία. Ίσως εξαιτίας πίεσης τρίτων να στριμωχθείτε σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά ή σε δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις. Το φεγγάρι φέρνει την κορύφωση γεγονότων που είχαν ξεκινήσει τον Απρίλιο σε σπίτι ή δουλειά. Ο κατάλληλος τρόπος να τα διαχειριστείτε είναι φυσικά η ψυχραιμία και η ήπια και διαλλακτική στάση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε με το ταίρι σας.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Ως τις 15/5 έχετε καλύτερες προοπτικές, τόσο στις επαγγελματικές διεκδικήσεις όσο και στην προσωπική σας ζωή. Μόνο έμμεσα θα μπορούσατε να επηρεαστείτε από αυτό το φορτισμένο φεγγάρι, μέσω πράξεων ή παραλείψεων συνεργατών ή του συντρόφου σας. Και πάλι, όμως, δεν θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας «φέρει» κάποιο ταξίδι μακρινό ή να ενισχύσει σχέσεις με ξένους, θέματα εκδόσεων, απασχόληση με ΜΜΕ, σπουδές ή νομικές υποθέσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οργανώστε ένα ταξίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου