Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον Πάρις αποκτά τον πρώτο της ρόλο σε ταινία

134583984JB007_OPENING_FOR_

Η Paris Jackson ακολουθεί τελικά τον πατέρα της σε χώρο του θεάματος .

Η 13χρονη κόρη του

Michael Jackson θα πρωταγωνιστήσει στην επικείμενη Lundon's Bridge και τα τρία κλειδιά, μια μικτή ζωντανής δράσης και κινουμένων σχεδίων ταινία, ως ένα κορίτσι που επιβιώνει από πλύση εγκεφάλου που δέχεται από μια βασίλισσα μέδουσα στον ωκεανό.


Η μαγνητοσκόπηση ξεκινά τον Ιανουάριο. Τρία κλειδιά είναι η πρώτη σε σειρά από πέντε ταινίες του Lundon O'Malley με το οποίο είναι σε σχεση, παραγωγό Stephen Sobisky λέει το περιοδικο PEOPLE.


"Θέλει να γίνει ηθοποιός», λέει ο Sobisky. "Θέλει να αναλάβει την κληρονομιά του πατέρα της και να κάνουμε κάτι καλό για τον κόσμο και η παραγωγή μας το κάνει αυτό."


Λέει ότι το ήμισυ των κερδών από τις εκδόσεις της ταινία και του βιβλίου της ιστορίας, που έχουν την Πάρις στο εξώφυλλο, θα διατεθούν σε σχολεία.


Η Πάρις θα εμφανιστεί ως ένας "ανθρώπινος χαρακτήρας» μαζί με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που δανείζονται τις φωνές  από τον Larry King και τη σύζυγό Shawn, Joey Fatone και Το Πλοίο της Αγάπης 's Ted Lange.


Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει οριστεί ακόμη και οι τοποθεσίες γυρισμάτων καλύπτονται από σκοτάδι.

"Είναι ένα γλυκό, έξυπνο κορίτσι», λέει ο Sobisky. «Στόχος μας είναι να βεβαιωθούμε ότι περνά καλά κάνοντας κάτι που την κρατά απασχολημένη. Είμαστε μια οικογένεια με γνώμονα την ομάδα. Για μένα, η Πάρις θα είναι σαν ένα από τα παιδιά μου και θα την προστατέψω ακριβώς όπως τα άλλα τρία παιδιά μου. Θέλουμε να απολαύσει αυτήν την εμπειρία. "

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου