Fab Φάγωμα!

de1238ca964e8dbe348a7a2641b5b0e2_M

Ο Ηλίας Ψινάκης ταράζει για ακόμα μια φορά τα νερά της τηλεόρασης.

"Με μύξες και σάλια" δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης ότι γυρίζεται το Fab 5. Στα σάλια ζούμε και μύξες μας κυβερνούν αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Βόμβες έριξε ο δαιμόνιος μάνατζερ -του εαυτού του πάνω απ΄ όλα -με αφοπλιστικά ειλικρινείς απόψεις για τα τηλεοπτικά δρώμενα στα οποία πάνω κάτω όλοι συμφωνούμε . Για μία ακόμα κατάφερε να στρέψει τα φώτα πάνω του και να μας διαβεβαιώσει πως είναι 100 ετών . Τα φώτα που ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πάνω στον ομολογουμένως δημοφιλέστατο Τρύφωνα Σαμαρά στράφηκαν και πάλι πάνω του.

Από την αρχή η "κόντρα" των εκκεντρικών Fab ήταν δεδομένη και δεν τους πήρε πολύ να χωριστούν σε κόμματα.. Ο Τρύφωνας με το Φασουλή, ο Ψινάκης με δικό του Π - όπως είπε καλή ώρα για το «Dancing on Ice»- το Γιώργο Μέρλο , τον οποίο κάπως σέρνει δεξιά και αριστερά μαζί με την ετόλ του και ο Γαβαλάς ανεξάρτητος και μεμονωμένος. Ο Ηλίας είχε ξεκαθαρίσει πως θα έχει το πάνω χέρι έτσι το ξέσπασμά του δεν ήταν και αναμενόμενο. Ο Τρύφωνας υπομονετικός εκεί που τον είχε Θεό άρχισε να αλλάζει γνώμη και να αφήνει αιχμές πως κάποιος τον "βασανίζει". Διατήρησε την ψυχραιμία του και συνέχισε τα δικά του δρώμενα δεξιά και αριστερά.

Προχθές αναβλήθηκε το γύρισμα και περίμενε υπομονετικά να δει τι θα γίνει. Στην τελική ο Ηλίας ξανάφερε να αναταράξει τα αίματα και να αναμοχλεύσει το ενδιαφέρον για το σόου. Ίδωμεν και στην τελική ότι και να αποφασίσουν ουδείς αναντικατάστατος ειδικά σε αυτόν τον τομέα... Τόσο καταφερτζής που είναι ο Ψινάκης απορώ πως δεν έψησε κάποιον billionaire φίλο να του διοργανώσει μία παραγωγή με μεταξωτές κορδέλες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου