Σάννα Ίνγκραμ - Παπαδήμα: Ποια είναι η νέα πρώτη κυρία της χώρας!

 

1(5)_633_451

Mπορεί να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το βιογραφικό του νέου πρωθυπουργού της χώρας μας Λουκά Παπαδήμου, αλλα δεν μπορούμε να μην ξέρουμε ποια είναι και η νέα πρώτη κυρία της Ελλάδας. Το πραγματικό όνομά της λοιπόν είναι Jeanne H.M. Ingram. Αυτό που χρησιμοποιεί όμως και που υπογράφει τους πίνακές της είναι το Σάννα Παπαδήμα. Με τον Λουκά Παπαδήμο παντρεύτηκαν το 1977 και δεν έχουν παιδιά.

sanaigkram

O Nίκος Σταθούλης, γνωστός ιδιοκτήτης γκαλερί είπε: Η ίδια είναι πάρα πολύ διακριτικός άνθρωπος. Είναι οικονομικά ευκατάστατη και στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τη ζωγραφική. Δεν μένει πολύ στην Ελλάδα. Ταξιδεύει πολύ στη Νέα Υόρκη αλλά και στην Ευρώπη. Το σπίτι τους στην Ελλάδα βρίσκεται στο Ψυχικό. Στην Ελλάδα έχει κάνει ένα καλοκαίρι μία έκθεση σε μια γκαλερί στην Κω κι έχει κι ένα έργο της στο Μουσείο Βορρέ. Η οικογένειά της είναι πολύ πλούσια. (σ.σ Το ζευγάρι, Λουκάς και Σάννα Παπαδήμα συχνάζει στην Κω και διατηρεί πολύ στενή φιλία με τον Βασίλη Ραπάνο, πρόεδρο Εθνικής Τράπεζας και είναι γεννημένος στο νησί). Η οικογένεια της Σάννα είναι πολύ μεγάλη κι ενδεχομένως η πιο πλούσια της Αφρικής. Ο πατέρας της ίδρυσε μία πόλη στη νότια Αφρική, στο Cape Town. Κατάγονται από το Μπαλί της Ινδονησίας, αλλά επειδή μεγάλωσε στην Ολλανδία, πήρε την υπηκοότητα. Τον τελευταίο καιρό πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα, ζει με τον άντρα της στο εξωτερικό. Ελληνικά μιλάει και είναι πολύ χαμηλών τόνων. Την είχα γνωρίσει στο σπίτι μιας κοινής μας φίλης, που μένει στο Ψυχικό. "


Φωτογραφία του πίνακα της Σάννα Παπαδήμα. Είναι μία σύνθεση στις διαστάσεις 1.20 Χ 1.60. Ο κύριος Ίωνας Βορρές διατηρεί προσωπική φιλία με τον Λουκά Παπαδήμο, αλλά και τη σύζυγό του Σάννα.
Δες το έργο της Σάννα Παπαδήμα

sanapapadimaergo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου