Ζώδια: 6/11 - 12/11

safe_image

Στη σκιά του φεγγαριού

Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 10/11 χρωµατίζει την εβδοµάδα, ενώ στις 11/11 ο Άρης µετακινείται στην Παρθένο. Στην Πανσέληνο πιο ευάλωτοι και ευέξαπτοι είναι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Παρθένοι, ενώ την επιρροή του Άρη θα νιώσουν εντονότερα Δίδυµοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Η Πανσέληνος βάζει στο µάτι την τσέπη σας. Το σπάσιµο µιας συνεργασίας, το ξεκίνηµα µιας δεύτερης δουλειάς που θα συµβάλλει στην αύξηση του εισοδήµατός σας, ένα έκτακτο µεγάλο έξοδο που µπορεί να αφορά ένα ακίνητο, ο τερµατισµός µιας εποχικής εργασίας που µπορεί να σας αφήσει ακάλυπτους, µια αλλαγή στον επαγγελµατικό τοµέα που επηρεάζει και το εισόδηµά σας ή η απώλεια του πορτοφολιού ή µιας κάρτας σας είναι µερικά από τα σενάρια που µπορεί να σας προβληµατίσουν και να απαιτήσουν τη δραστηριοποίησή σας.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προφυλάξτε τα οικονοµικά σας.

 

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Η Πανσέληνος πραγµατοποιείται αυτήν την εβδοµάδα στο ζώδιό σας και όπως καταλαβαίνετε σας χρίζει πρωταγωνιστή της, καθώς οποιαδήποτε Πανσέληνος αγγίζει το ζώδιό µας αυξάνει την ένταση. Προσοχή λοιπόν πρώτα και κύρια στην υγεία σας. Με την Πανσέληνο αυτή µπορεί να κάνετε µια αλλαγή στην εµφάνισή σας, να αλλάξετε χώρο διαµονής, αλλά και να υπογράψετε ένα συµβόλαιο, να κάνετε µια αγοραπωλησία ή να µάθετε κάποια απρόβλεπτα νέα που µπορεί να αφορούν και ένα συγγενικό πρόσωπο.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σπάστε τη ρουτίνα.

 

 

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Αν δεν έχετε ωροσκόπο σε σταθερό ζώδιο (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό, Υδροχόο), θα επηρεαστείτε λιγότερο από όλους. Η Πανσέληνος πάντως επηρεάζει αρκετά τα θέµατα της υγείας της δικής σας ή ενός αγαπηµένου σας ατόµου, τονίζει ακόµη κάποιες οικονοµικές διαφορές που µπορεί να υπάρχουν µε συνεργάτες, ενώ είναι πιθανόν να σας αποκαλύπτεται τώρα ένα αρκετά σηµαντικό µυστικό που σχετίζεται µε τον επαγγελµατικό τοµέα. Εντάσεις στον χώρο της δουλειάς ή και ένα εκνευριστικό παρασκήνιο µπορεί να µην είναι εύκολο να αποφευχθούν.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συµπαρασταθείτε σε κάποιον.

 

 

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Με την Πανσέληνο που πραγµατοποιείται αυτήν την εβδοµάδα θα βιώσετε µεγαλύτερη ένταση,  καθώς και µιαν αδιόρατη µελαγχολία, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει σηµαντικός λόγος. Θέµατα που σχετίζονται µε φίλους είναι στο προσκήνιο και πιθανόν να χρειαστεί να αποχωριστείτε έναν φίλο που αποφασίζει να µετακοµίσει ή να πάρετε σηµαντικές αποφάσεις για µια φιλική σχέση. Επειδή η Πανσέληνος πραγµατοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να έχετε και ένα απρόσµενο νέο για µια οικονοµική δοσοληψία.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δείτε αγαπηµένα πρόσωπα.

 

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Η Πανσέληνος που πραγµατοποιείται στον τοµέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης σας επηρεάζει αρκετά, ειδικά αν είστε γεννηµένοι µετά τις 8/8. Κάποιες αλλαγές µοιάζουν αναπόφευκτες, ειδικά στη δουλειά. Μια ξαφνική παραίτηση από αγανάκτηση, µια απόλυση εξαιτίας περικοπών, η αποµάκρυνση ενός προϊσταµένου ή ανωτέρου ή µια αλλαγή στο προσωπικό της εταιρείας όπου εργάζεστε είναι από τις µεταβολές που µπορεί να προκύψουν. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε και στη φροντίδα ηλικιωµένων ανθρώπων.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κινητικότητα στα επαγγελµατικά.

 

 

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος στον Ταύρο µπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για ένα ταξίδι µακρινό, να σας φέρει νέα από το εξωτερικό, να σας δηµιουργήσει την επιθυµία να διαβάσετε ή να φιλοσοφήσετε κάπως τις καταστάσεις γύρω σας ή, ακόµη, να επιλύσετε ένα θέµα που αφορά δικαστήρια ή σπουδές και να συµπαρασταθείτε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο. Βέβαια, επειδή ο Ταύρος σχετίζεται και µε οικονοµικά ζητήµατα, µπορεί τώρα να έχετε κάποια δοσοληψία ή ενόχληση από την Εφορία, κάποια ασφάλεια ή ένα πιστωτικό ίδρυµα.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γεµίστε τις µπαταρίες σας.

 

 

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Μια οφειλή που γίνεται εντελώς ξαφνικά απαιτητή, ένα δάνειο που δεν εγκρίνεται, ένα συµβόλαιο οικονοµικό που σπάει ή ένα απρόβλεπτο έξοδο που σας βγάζει εκτός προϋπολογισµού είναι µερικά από τα πιθανά σενάρια που θα κληθείτε να αντιµετωπίσετε και που επηρεάζουν κυρίως όσους είναι παντρεµένοι, καθώς και το πορτοφόλι του/της συζύγου τους. Μια άλλη ενόχληση που θα µπορούσατε να έχετε αφορά τον τοµέα της υγείας, όπου µπορεί να παρουσιαστεί η ανάγκη για κάποια µικροεπέµβαση, ωστόσο θα ξεπεράσετε εύκολα τις µικροενοχλήσεις.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε τη σχέση σας.

 

 

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Μέσα στην οµίχλη βλέπετε, έστω και αµυδρά, ένα φως. Η εβδοµάδα είναι από τις πλέον σηµαντικές, αφού κατά τη διάρκειά της πραγµατοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο, η οποία σας αφορά ιδιαίτερα, καθώς φέρνει αλλαγές, και µάλιστα σχετικά απρόσµενες, σε σταθερές σχέσεις, γάµους και µακροχρόνιες συνεργασίες. Σε αυτές πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας προσπαθώντας να βγάλετε το καλύτερο, ακόµη και αν αυτό σηµαίνει ότι πρέπει να πείτε το οριστικό «αντίο». Σύντοµα θα µπορέσετε να ζήσετε κάτι  πραγµατικά καλύτερο.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε µε ένα ακίνητο.

 

 

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ο µήνας συνεχίζεται µε µεγαλύτερη κούραση λόγω των διαρκώς αυξανόµενων υποχρεώσεων, αλλά και µε µιαν αίσθηση ότι σιγά σιγά πλησιάζετε τον στόχο σας. Πιθανόν να δείτε κάποιον συνεργάτη να φεύγει από κοντά σας ή να έχετε αλλαγές στον τρόπο και στον χώρο της δουλειάς. Ακόµη µπορεί να πρέπει να γίνουν περικοπές στην εταιρεία όπου εργάζεστε και να έχετε ένα οικονοµικό άγχος. Μπορεί φυσικά να µην είστε ικανοποιηµένοι από τα χρήµατα που παίρνετε και να επαναστατείτε. Σε ό,τι αφορά την υγεία, µην παραµελείτε τον εαυτό σας και τη διατροφή σας.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες.

 

 

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Η Πανσέληνος επηρεάζει σηµαντικά τον τοµέα του έρωτα, των φίλων, των παιδιών, αλλά και του χρήµατος. Μην παίζετε τώρα τυχερά παιχνίδια, καλύτερα αφήστε τα για µια άλλη εβδοµάδα. Στον έρωτα µπορεί να υπάρξουν νέες ερωτικές γνωριµίες ή µια διάθεση να απαλλαγείτε από τη σχέση σας. Μέση λύση δεν υπάρχει, και µάλιστα αν είστε γεννηµένοι κοντά στις 9/1 είστε και πιο επιρρεπείς σε αυτήν την Πανσέληνο. Αν έχετε παιδιά, πιθανόν να µάθετε τώρα κάτι για αυτά ή να συµβεί κάτι πολύ σηµαντικό στη ζωή τους.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ερωτευθείτε κεραυνοβόλα!

 

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Κάποιο άτοµο από την οικογένεια που µπορεί να χρειάζεται τη συµπαράστασή σας, µια µετακόµιση που αποφασίζεται ακόµη και ξαφνικά ή µια επισκευή που χρειάζεται επειγόντως ένας χώρος είναι µερικά από τα σενάρια αυτής εδώ της Πανσελήνου. Πρώτο και κύριο µέληµά σας πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Αν έχετε κάποιο ανησυχητικό µήνυµα, µην το αµελήσετε, αλλά πηγαίνετε κατευθείαν στον γιατρό... Οι γεννηµένοι προς τα µέσα Φεβρουαρίου φαίνεται ότι επηρεάζονται περισσότερο και πρέπει να εµφανιστούν πιο υποψιασµένοι.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλάξτε σπίτι ή διακόσµηση.

 

 

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Για εσάς η επιρροή της Πανσελήνου δεν είναι τόσο µεγάλη και ισχυρή, αφού ο Ταύρος είναι ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο. Πολλή κινητικότητα παρατηρείται πάντως αυτές τις ηµέρες, πολλές και οι συζητήσεις, οι µετακινήσεις, οι οικονοµικές δοσοληψίες. Ισως πάρετε αυτό το διάστηµα και το τελικό OK για ένα ακίνητο ή για κάτι που αφορά κληρονοµικές υποθέσεις. Βέβαια για εσάς πιο ισχυρή θα είναι η πολύµηνη επιρροή του Άρη από την Παρθένο. Επιδείξτε προσοχή στο µεταφορικό σας µέσο, αλλά και σε έγγραφα ή υπογραφές.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα κοντινό ταξίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου