Ζώδια: 13/11 - 19/11

asc

 

Ανακατατάξεις παντού

Ο Άρης εισέρχεται και θα παραμείνει στην Παρθένο ως τις αρχές Ιουλίου 2012, κάτι που μεταφράζεται σε μεγάλα προβλήματα σε εργασιακά, εκπαίδευση, υγεία, ενώ δεν αποκλείονται περιβαλλοντικές «αναταράξεις». Όλα αυτά συνοδευόμενα από δύο εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.


Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Ο κυβερνήτης σας Άρης έχει περάσει ήδη από τις 11/11 στην Παρθένο, για να ενεργοποιήσει ζητήματα που αφορούν τον εργασιακό χώρο ή να στρέψει την προσοχή σας σε θέματα υγείας και διατήρησης της καλής φυσικής κατάστασης. Προσέξτε εργασία και υγεία ως τον Ιούλιο του 2012, καθώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε συνεχόμενα προβλήματα, καβγάδες ή εντάσεις με συνεργάτες. Παράλληλα πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, καθώς διάφορες καταστάσεις θα σας προκαλέσουν άγχος ή κόπωση, ενώ θα είστε και πιο ευάλωτοι σε μικροατυχήματα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κάνετε ένα τσεκάπ.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Αφού σας ταλαιπώρησε τον προηγούμενο ενάμιση μήνα από τον Λέοντα, ο Άρης μπήκε ήδη στην Παρθένο και σας ανταμείβει με μεγαλύτερο σθένος, ερωτική διάθεση και περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Τώρα ξεκινά ένα πιο αποδοτικό διάστημα που θα κορυφωθεί με την έλευση της νέας χρονιάς. Προσέξτε να μην ενθουσιαστείτε με νέους έρωτες και χαλάσετε φιλίες με σημαντικά και αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, αποφύγετε τον τζόγο, καθώς έχετε μια ροπή προς τα οικονομικά ρίσκα. Να είστε κοντά στα παιδιά σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ρίξτε το έξω!

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και ενεργοποιεί στο ωροσκόπιό σας τον άξονα οικογένειας - καριέρας. Κάποιοι θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για μια χωροταξική αλλαγή, μια μετακόμιση ή αλλαγή χώρου εργασίας. Όλα αυτά θα σας απασχολήσουν σχεδόν μέχρι τις αρχές Ιουλίου, οπότε και θα απαλλαγείτε από το στρες. Στην εργασία σας καλό είναι να προσέχετε ανταγωνισμούς και έριδες και να είστε τυπικοί και υπεύθυνοι. Αποφύγετε καβγάδες στο σπίτι, ενώ υποθέσεις με ακίνητα ενδέχεται να σας δυσκολέψουν για μεγάλο διάστημα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναδιακοσμήστε το σπίτι.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Ο Άρης μπήκε ήδη στην Παρθένο και φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, συζητήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, αλλά και προτάσεις για δουλειά! Χρειάζεται, όμως, προσοχή στις μετακινήσεις σας. Καλό είναι να αποφύγετε τα πολλά ταξίδια την περίοδο που θα είναι ανάδρομος, τέλος Ιανουαρίου - Μάρτιο, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, αποφύγετε καβγάδες και διαπληκτισμούς στο περιβάλλον σας, με συγγενείς ή γείτονες. Πιθανώς να προκύψουν δυσκολίες στα αδέλφια σας ή άλλους οικείους σας, τις οποίες θα πρέπει να μοιραστείτε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ταξίδι δουλειάς/αναψυχής.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η έξοδος του Αρη από το ζώδιό σας, που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς. Η νέα θέση του στην Παρθένο θα αναζωπυρώσει τις οικονομικές φιλοδοξίες σας, αλλά μπορεί να σας κάνει και εξαιρετικά σπάταλους. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για δάνεια, αλλά και για συνεταιρισμούς με τρίτους, ιδίως αν πρόκειται να ρισκάρετε κεφάλαια. Φροντίστε, επίσης, να αποφεύγετε επιπόλαιες ερωτικές επαφές, ιδίως με άγνωστα άτομα, και μην ενθουσιαστείτε με νέες φιλίες ή γνωριμίες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Απελευθερωθείτε.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Ο Άρης πήρε θέση στο ζώδιό σας για να σας κάνει πιο μαχητικούς, διεκδικητικούς και φιλόδοξους στη δουλειά. Από την άλλη, έως τις αρχές Ιουλίου του 2012 θα είστε γεμάτοι ένταση. Ανεξάρτητα αν θα συμβούν σοβαρά ή μη γεγονότα, καλό είναι να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στον χειρισμό μηχανημάτων ή εργαλείων, καθώς θα είστε συχνά αφηρημένοι ή βιαστικοί. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μη μεταφέρετε την ένταση στη σχέση σας και οι αδέσμευτοι να μην είστε παρορμητικοί και ενθουσιώδεις με το καινούργιο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ζητήστε τη στήριξη φίλων.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια προπαρασκευαστική περίοδο για τα σημαντικά και τα μεγάλα που θα βάλετε μπροστά την επόμενη χρονιά. Μπορεί να νιώθετε λίγο παραγκωνισμένοι ή ότι δεν επιβραβεύεστε ηθικά και οικονομικά για όσα προσφέρετε. Ίσως εκνευρίζεστε πιο συχνά από άλλες φορές. Ο Άρης στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας δείχνει αρκετά μεγάλο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, ίσως το προκαλείτε εσείς με τις κινήσεις σας, ίσως και κάποιοι να προσπαθούν να μπλοκάρουν την πρόοδό σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κυνηγήστε έναν στόχο.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο και η παραμονή του για περισσότερους από οκτώ μήνες σηματοδοτεί μια περίοδο, οπότε πρέπει να υλοποιήσετε στόχους. Θα χρειαστεί να δουλεύετε περισσότερο για το μέλλον παρά για το παρόν. Ακόμη, αυτή η θέση φέρνει έντονη κοινωνική ζωή. Γενικά η συνεργασία ευνοείται, αρκεί να μην επιτρέψετε να ξεπεραστούν τα όρια. Προσοχή στις φιλικές σχέσεις, επειδή μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε την ενέργεια για να κάνετε κάτι θετικό από κοινού.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέοι στόχοι.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Όταν ο Άρης μπαίνει στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου συνήθως η επιρροή του επάνω σας είναι θετική. Αυξάνει τη φιλοδοξία, σας κάνει πιο σκληροτράχηλους και φιλόδοξους στη δουλειά. Μάλιστα, αποδίδει καλύτερα όταν είστε εσείς αφεντικό, παρά όταν κάνετε εξαρτημένη εργασία. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με προϊσταμένους, μεγαλύτερος ανταγωνισμός, αλλά και τρικλοποδιές. Ό,τι έχει σχέση με γονείς, ανώτερους, νόμους, μπορεί να νιώθετε ότι σας απειλεί. Παρ’ όλα αυτά, η όψη αυτή έχει και τα θετικά της: σας κινητοποιεί επαγγελματικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες επαγγελματικές ευθύνες.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ο Άρης περνά στην Παρθένο, σε μια ιδιαίτερα ελκυστική προς το δικό σας ζώδιο θέση, προσφέροντας ευκαιρίες για να ανακάμψετε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η θέση του προσφέρεται για έντονη πνευματική εργασία, σπουδές, δημιουργικότητα. Προσέξτε μόνο να μην ταυτίσετε τα «πιστεύω» σας με τον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν είναι ανάγκη και οι υπόλοιποι να πιστεύουν το ίδιο με εσάς για να είναι αποδεκτοί. Θέματα που σχετίζονται με την πολιτική, τη θρησκεία, τους νόμους μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα αν αδιαφορήσετε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ταξιδέψτε.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Ο Άρης θα παραμείνει στην Παρθένο ως τις αρχές Ιουλίου, δηλαδή στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ο οποίος συνδέεται με οικονομικά θέματα, κληρονομιές, ασφάλειες, διαχείριση εσόδων - εξόδων, τα οικονομικά του συντρόφου σας, δάνεια, κάρτες, πιστώσεις. Μπορεί να δείξει και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που ίσως σας αλλάξουν τη ζωή. Προσέξτε τις διαφωνίες για τα οικονομικά ζητήματα αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας. Θα είστε είτε σεξουαλικά δραστήριοι είτε πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Απαιτήστε τα οφειλόμενα.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Ο Άρης περνάει στον 7ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που πρακτικά σημαίνει ένταση στις σχέσεις –πιθανόν και δημιουργική. Ο Άρης από την Παρθένο μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, γάμο, συνεργασίες το προσεχές οκτάμηνο, ενώ μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και παράπονα ή αδυναμίες που δεν φαίνονταν μέχρι τώρα. Νέες συνεργασίες και προτάσεις μπορεί να προκύψουν. Κάποιες φορές αυτή η όψη μπορεί να σημαίνει και νομικά ζητήματα με δικαστικές διαμάχες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες γνωριμίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου